Γιάννενα: Παρουσιάσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Ιωαννίνων Γιάννενα: Παρουσιάσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Παρουσιάσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Ιωαννίνων

Γιάννενα: Παρουσιάσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Ιωαννίνων
Ολοκληρώνοντας τις πρώτες ενέργειες προώθησης και τουριστικής προβολής,
σύμφωνα με την εφαρμογή του Στρατηγικού Σχεδιασμού 2016-2019, και σε ένα πολύ κομβικό σημείο & χρονικό για τον Τουρισμό της Ηπείρου, η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων πραγματοποίησε με επιτυχία μια σειρά Συσκέψεων – Παρουσιάσεων σε όλα τα μεγάλα κέντρα της Π.Ε. Ιωαννίνων, που περιλάμβανε τα Β.Τζουμέρκα, το Ζαγόρι, την Κόνιτσα, τα Ιωάννινα, και το Μέτσοβο.

Η σειρά των Παρουσιάσεων αυτών σκοπό είχε την..πλήρη και λεπτομερή ενημέρωσηόλων των παραγωγικών και δημόσιων φορέων του Τουρισμού της Ηπείρου για όλες τις ενέργειες της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων. 

Επιπροσθέτως, οι Παρουσιάσεις αυτές αποτέλεσαν άνοιγμα στην κοινωνία ώστε α συμμετέχει ενεργά, μεταφέροντας σε όλους τον Τουριστικό προσανατολισμό που απαιτεί η τόσο σημαντική εποχή που διανύει η Ήπειρος, με την ολοκλήρωση των Οδικών αξόνων, την Αναβάθμιση του Αεροδρομίου Ιωαννίνων και την έναρξη Πτητικών προγραμμάτων από το Εξωτερικό, την νέα τάξη πραγμάτων με το Αεροδρόμιο Ακτίο με την νέα διαχείριση από την Fraport, και την ανάπτυξη του Λιμένα Ηγουμενίτσας. 

Στις παρουσιάσεις, πέραν των Ξενοδόχων, του ΔΣ της Ένωσης, και των επιχειρηματιών στον Τουρισμό, πολύ σημαντική κρίνεται η παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κου. Ιωάννου, και μεγάλης σημασίας κρίνεται η συμμετοχή των Δημάρχων της ΠΕ Ιωαννίνων, και συγκεκριμένα του κου. Σεντελέ (Β.Τζουμέρκα), του κου. Σπύρου (Ζαγόρι),κου. Παπασπύρου (Κόνιτσα), και κου. Τζαφέα (Μέτσοβο) μαζί με τους Αντιδημάρχους &Συμβούλους Τουρισμού.

Ο υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης της Ένωσης Ξενοδόχων κος. Κουδούνης αναφέρει:“Τόσο η ανασυγκρότηση, η αναδόμηση και η νέα ταυτότητα της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Ιωαννίνων όσο και η κατάρτιση & εφαρμογή του Στρατηγικού Σχεδιασμού Τουριστικής Προβολής 2016-2019, αποτελούν τα ισχυρότερα πλεονεκτήματα που πρέπει ο καθένας να εκμεταλλευτεί, ώστε να εξελίξει την επιχείρησή του, και να εξελιχθεί μέσα από τις συλλογικές διαδικασίες. 

Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι επιτακτική ανάγκη να έχουμε
μια ισχυρή Ένωση με ισχυρά μέλη, συγκεκριμένους στόχους και αναπτυξιακή πολιτική & στρατηγική.”

Η σειρά των Παρουσιάσεων – Συσκέψεων περιλάμβανε τα εξής θέματα.
 Ιστορικής σημασίας το νέο Διοικητήριο – Γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων
 Νέα Ταυτότητα, Οπτική Επικοινωνία & Παρουσίαση Νέου Διοικητικού
Συμβουλίου
 Παραγωγή Υλικού – Παρουσίαση Νέας Επίσημης Υπερπολυτελούς
Μπροσούρας/Καταλόγου “IRHA TOP HOTELS”, IRHA USB Sticks, Υλικό Εταιρικής
Ταυτότητας & Επιχειρηματικών Συναντήσεων
 Νέος Δυναμικός Τουριστικός Χάρτης Προσβάσεων Ηπείρου & Νέα Πλατφόρμα
Διαχείρισης & Ψηφιακής Προβολής ΕΞΝΙ www.irha.gr
 Ανάπτυξη Στρατηγικής Συνεργασίας Ψηφιακής Προβολής με την Lime Technology
& την Webhotelier, για την εγκατάσταση Καινοτόμων Εφαρμογών Εξειδικευμένου
Τουριστικού Marketing
 Ανάπτυξη Δικτύου Συνεργασιών με Τοπικούς Φορείς (Περιφέρεια Ηπείρου,
Δήμους ΠΕ Ιωαννίνων, Επιμελητήριο Ιωαννίνων), Κλαδικά Όργανα (ΞΕΕ, ΠΟΞ,
ΣΕΤΕ, ΕΟΤ) και Επαγγελματικά Δίκτυα (Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, ΙΕΚ Δέλτα)
 Στρατηγικός Σχεδιασμός 2016 – 2019, Επιτροπή Τουρισμού (ΕΞΝΙ, Περιφέρεια Ηπείρου, Δ. Ιωαννιτών, Επιμελητήριο Ιωαννίνων)
 Επιχειρησιακό Σχέδιο Δράσης & Βασικοί Άξονες Ενεργειών με την ανακοίνωση των Αγορών Στόχων για την επόμενη τριετία που είναι οι εξής: Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ελλάδα, Σκανδιναβικές χώρες, Ισραήλ, Κύπρος, Αγγλία, Ολλανδία, Τουρκία.
 Δράσεις Τουριστικής Προβολής & Στοχευμένες ενέργειες Τουρ. Ανάπτυξης
(Παρουσιάσεις Προορισμού, Επιχ. Συναντήσεις, Επαφές με Αεροπορικές Εταιρείες, Fam & Press Trips, Τουρ. Εκθέσεις, Διπλωματικές Αποστολές, κ.α)
 Παρουσίαση Ολοκληρωμένων Δράσεων & Ενεργειών 2016-2017 με συγκεκριμένα αποτελέσματα
 Παρουσίαση όλων των Αιτημάτων για την έναρξη πτητικών προγραμμάτων στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων 2018 & 2019 από Σουηδία, Δανία, Κύπρο, Ισραήλ,
Πολωνία, Ολλανδία, αλλά και ενέργειες επαφών προσέλκυσης πτήσεων Γενικής αεροπορίας.
 Καθοριστικοί Παράγοντες Τουριστικής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης 2018 – 2019 και κάλεσμα στον Επαγγελματία στον Τουρισμό και Ξενοδόχο να συμμετέχει στις ενέργειες και να έχει ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη και εξέλιξη του τουρισμού στην Ήπειρο
 Παρουσίαση Στρατηγικών Συνεργασιών παρέχοντας ανταποδοτικά οφέλη &
προνόμια για τα Μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων μέσω οικονομιών
κλίμακας, αλλά και μέσω υποστήριξης δράσεων προβολής.
 Ιστορική Συμμετοχή & Έγκριση Προγράμματος INTERREG EL – AL «Νέες
Τεχνολογίες και Τουριστικές Θεματικές Διαδρομές»
 Νέα Στρατηγική Συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων με το
εξειδικευμένο γραφείο Εναλλακτικών μορφών τουρισμού & κυρίως Ποδηλατικού από την Γερμανία, Creactive Travel
 Παρουσίαση προγραμματισμένων Δράσεων & Ενεργειών 2018

Η συμμετοχή & η ανταπόκριση των Ξενοδόχων στην Π.Ε. Ιωαννίνων στις ενέργειες προβολής του τόπου είναι μεγάλη, και η βάση-κορμός της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων για την προβολή του Τουριστικού προϊόντος ολοένα και μεγαλώνει. 

Το έργο που συντελείτε τα τελευταία χρόνια από την ΕΞΝΙ είναι μεγάλο και πολύ σημαντικό, με τα πρώτα αποτελέσματα ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά, από τα οποία ωφελούνται όλοι.

Με το πέρας των παρουσιάσεων τόσο οι Αντιπεριφερειάρχες κος. Ιωάννου & κος. Καραμπίνας όσο και όλοι οι Δήμαρχοι, με μεγάλο ενθουσιασμό συνεχάρησαν το ΔΣ για το έργο που συντελείται, αλλά και δεσμεύτηκαν σε πλήρη στήριξη των ενεργειών και ένταξη του Σχεδίου δράσης της ΕΞΝΙ στα επιμέρους σχέδια και Τουριστική πολιτική του κάθε Δήμου αντίστοιχα.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων Κος. Βλάχος, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες, ενδιαφερόμενους, παρευρισκόμενους και φυσικά τους φορείς, και μεταξύ άλλων υπογράμμισε τα εξής.

“Είναι άκρως σημαντικό και αναγκαίο να έχουμε όλοι την μεγαλύτερη δυνατή
συμμετοχή, ώστε με την παρουσία μας εμπράκτως να αναδείξουμε την συμμετοχή του Επαγγελματία στον Τουρισμό ως τον καθοριστικό παράγοντα στις Τουριστικές εξελίξεις του τόπου”.

epirusgate.blogspot.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Παρουσιάσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Ιωαννίνων
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 3027208349005785494
Σχόλια
item