Γέννησε η Μαλού!

Γέννησε η Μαλού!

Σε πελάγη ευτυχίας η Μαλού (Μαρία Κυριακοπούλου) και ο αγαπημένος της Χουάν Ροντρίγκεζ μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. 

Το ζευγάρι απέκτησε ένα πανέμορφο αγοράκι και είναι στα καλύτερά του. Μαμά και μωρό χαίρουν άκρας υγείας, με την όμορφη Μαλού να μην σταματά να χαμογελά.

Το ταλαντούχο κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το Greek Idol και σάρωσε στο “Youtube” και με την τελευταία επιτυχία “Ώρα να γυρίσεις” είχε ήδη μπει στον 9ο μήνα και βρισκόταν στο πατρικό της στην Καλαμάτα με τα αγαπημένα της πρόσωπα, όταν την έπιασαν οι πόνοι. 

Τότε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό, αλλά τελικά προχώρησε σε καισαρική τομή και έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι που ζυγίζει κοντά στα τέσσερα κιλά, όπως μας ενημέρωσε άνθρωπος από το περιβάλλον της!.



Το ζευγάρι φυσικά είναι πολύ ενθουσιασμένο με τον ερχομό του γιου του. Όπως είχε αποκαλύψει και η Μαλού, η εγκυμοσύνη ήρθε αναπάντεχα στη ζωή της και όλα πήραν άλλο νόημα για εκείνη.


Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα βρισκόταν σε γλυκιά αναμονή για το baby bloom και στις αρχές του μήνα ανέβασε στο Instagram ένα video με υποβρύχιες βουτιές, λέγοντας πως περιμένει το μπέμπη:


epirusblog.gr
5 of 5
Γέννησε η Μαλού!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7794911988807545338
item