Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για το χωρισμό από την Βάσω Λασκαράκη! Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για το χωρισμό από την Βάσω Λασκαράκη! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για το χωρισμό από την Βάσω Λασκαράκη!

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για το χωρισμό από την Βάσω Λασκαράκη!
Η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν “βόμβα” με μια κοινή ανακοίνωση πως αποφασίζουν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη, τέσσερα χρόνια μετά το γάμο τους (και μετά από 8 χρόνια συνολικά σχέσης) αποφάσισαν να μην είναι πια μαζί, θέτοντας ως βασική προτεραιότητα να κρατήσουν χαμηλούς τόνους για το καλό της κόρης τους, της μικρής Εύας.

Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα, μίλησε για πρώτη φορά για το χωρισμό, για τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την ανακοίνωση και την προστασία του παιδιού τους.
“Αυτό (σ.σ. η ανακοίνωση) σε σχέση με εμένα και τη Βάσω είναι εντελώς κόντρα σε εμάς. 

Σκεφτήκαμε και αποφασίσαμε από κοινού ότι θα είναι καλό να το εκθέσουμε με αυτό τον τρόπο για να μπορέσουμε έτσι να προστατεύσουμε και το παιδί και να δείξουμε ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας, κάποιος τσακωμός ή κάτι το εξεζητημένο που έχει συμβεί. 

Θέλαμε να το βγάλουμε προς τα έξω για να μπορέσουμε να έχουμε την ηρεμία που είχαμε και πριν, όταν δεν προκαλούσαμε”, δήλωσε στους δημοσιογράφους.


Και συνέχισε: “Σε αυτή την κατάσταση επείγει να υπάρχει μια ηρεμία και δεν είναι η δικιά μου η ηρεμία γιατί εγώ έτσι κι αλλιώς δεν είμαι ήρεμος λόγω 15 εκατομμυρίων δουλειών που κάνω. Η ηρεμία είναι για το παιδί. 

Για μένα είναι ύψιστο. Υπήρχαν αναγκαστικά δύο επιλογές: ή θα κάναμε την ανακοίνωση ή θα ήταν κρυφό και θα αφήναμε μια παραφιλολογία να πλανάται στον αέρα. 

Δεν υπήρχε κανένα νόημα μα συμβεί κάτι τέτοιο γιατί ούτε μας αρέσει να κρυβόμαστε, ούτε να εκτιθέμεθα. Πρέπει να μάθεις να ζεις και στις χαρές και στις λύπες”.

Δες το video του zappit:

Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για το χωρισμό από την Βάσω Λασκαράκη!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 383884472467517480
Σχόλια
item