Γιάννενα: Γερμανοί ποδηλάτες στο… στόχαστρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων Γιάννενα: Γερμανοί ποδηλάτες στο… στόχαστρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Γερμανοί ποδηλάτες στο… στόχαστρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων

Γιάννενα: Γερμανοί ποδηλάτες στο… στόχαστρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων

Δελεαστικές προτάσεις, νέες εμπειρίες, τουριστικές θεματικές διαδρομές, και εναλλακτικές ιδέες παρουσίασε η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων σε Γερμανούς ποδηλάτες, ώστε να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες από την Γερμανία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά κυρίως να αυξήσει τις ημέρες παραμονής τους (μέση διάρκεια παραμονής) στην ευρύτερη περιοχή.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην Διαδραστική Αίθουσα του ΚΕΠΑΒΙ όπου προσφέρθηκε μπουφές με τοπικά προϊόντα, τσάι με αρωματικά βότανα, παραδοσιακά γλυκίσματα, τσίπουρο και αφρώδης οίνος, το τελευταίο βράδυ της παραμονής του γκρουπ στην Ήπειρο. 


Μετά το πέρας της, πραγματοποιήθηκε ζωντανή παράσταση της διαδικασίας χύτευσης από τεχνίτη, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Το πρώτο αυτό γκρουπ αποτελούμενο από 40 Γερμανούς ποδηλάτες, ολοκλήρωσε την πενθήμερη παραμονή του στον Νομό Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στην Κόνιτσα, το Ζαγόρι, το Μέτσοβο και τα Ιωάννινα.  


Πρόκειται για μια νέα συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων με εξειδικευμένο γραφείο Εναλλακτικών μορφών τουρισμού και κυρίως Ποδηλατικού από την Γερμανία.


Πλέον, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης συνεργασίας, κάθε συμβεβλημένο ξενοδοχείο – Μέλος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων, θα μπορεί να προβάλλεται στοχευμένα μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας του «Creactive Travel» στην Γερμανική αγορά εξειδικευμένα για Ποδηλατικά Θεματικά προγράμματα και συνδυαστικές διαδρομές στον Νομό Ιωαννίνων. 


Στο επόμενο χρονικό διάστημα η Ένωση αναμένει ένα δεύτερο γκρουπ Γερμανών ποδηλατών.


proinoslogos.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Γερμανοί ποδηλάτες στο… στόχαστρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 932150016101626871
Σχόλια
item