Στο σφυρί η υπερπολυτελής βίλα του Λυμπέρη στο Κεφαλάρι!

Στο σφυρί  η υπερπολυτελής βίλα του Λυμπέρη στο Κεφαλάρι!

Στο σφυρί βγήκε από το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, η υπερπολυτελής βίλα των 1.000 τετραγωνικών στο Κεφαλάρι, του άλλοτε κραταιού ζευγαριού των εκδόσεων Αντώνη και Έλενας Μακρή-Λυμπέρη, σύμφωνα με την Espresso. 

Το χλιδάτο σπίτι, στο οποίο φιλοξενήθηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου lifestyle και διοργανώθηκαν τα πιο rich & famous πάρτι όλων των εποχών, δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει σε πλειστηριασμό, αφού και το καλοκαίρι του 2015 κινδύνεψε να αλλάξει οριστικά χέρια, με τους ιδιοκτήτες του να κάνουν τα πάντα τότε προκειμένου να το «σώσουν». 


Σύμφωνα με το έγγραφο πλειστηριασμού που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα δημοσιεύσεων πλειστηριασμών, η βίλα της οδού Ξενίας και Αύρας του κάποτε ισχυρού μεγαλοεκδότη βγαίνει στο σφυρί από μεγάλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για ποσό οφειλής 150.000 ευρώ. 

Ως πρώτη τιμή προσφοράς και εκκίνησης της διαδικασίας έχουν οριστεί τα 4.489.434 ευρώ, από τα οποία όμως αξιώνουν κι άλλοι οφειλέτες του ζευγαριού. 



Όπως σημειώνεται και στο έγγραφο, όπου αποκαλύπτεται όλη η «βαριά» ιστορία της βίλας -από το 2003, που την αγόρασαν, το 2006, που την ανακαίνισαν πλήρως, έως σήμερα-, το χλιδάτο σπίτι έχει υποθηκευτεί και σημειωθεί για ακόμα μία τράπεζα, το Ελληνικό Δημόσιο, το ΙΚΑ Αθηνών, τη ΔΟΥ Μεγάλων Επιχειρήσεων, τη ΔΟΥ Κηφισιάς και έναν πρώην συνεργάτη τους, για συνολικά χρέη της τάξης των 13.407.308 ευρώ. 

Αυτό, ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό σπίτι του Αντώνη Λυμπέρη που βγαίνει σε πλειστηριασμό. Τον Ιούλιο του 2015, στο Ειρηνοδικείο Μυκόνου είχε οριστεί η ίδια διαδικασία και για τη «μυθική» βίλα των 900 τ.μ. στον Τούρλο, με τιμή εκκίνησης τότε τα 3.000.000 ευρώ.
epirusblog.gr
5 of 5
Στο σφυρί η υπερπολυτελής βίλα του Λυμπέρη στο Κεφαλάρι!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7882106525358002051
item