Στράτος Τζώρτζογλου: «Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις το συναίσθημα στο Άγιο Όρος» Στράτος Τζώρτζογλου: «Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις το συναίσθημα στο Άγιο Όρος» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στράτος Τζώρτζογλου: «Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις το συναίσθημα στο Άγιο Όρος»

 Στράτος Τζώρτζογλου: «Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις το συναίσθημα στο Άγιο Όρος»
Ο Στράτος Τζώρτζογλου πηγαίνει πολύ συχνά στο Άγιο Όρος όπου προσεύχεται να αναζητά την ψυχική ηρεμία.
«Αφορμή ήταν ο πατέρας μου που ήταν άρρωστος εκείνη την περίοδο και γνώριζα πως θα φύγει από τη ζωή. Όπως και έφυγε τον Αύγουστο του 2003. 
Από τότε πηγαίνω κάθε χρόνο», εξηγεί και συμπληρώνει: «Τότε βρήκα μια οικογένεια, εκεί στη μικρά Αγία Άννα, τους Γερασιμαίους, από τον Γεράσιμο Μικραγιαννίτη. Το πλούσιο υμνογραφικό του έργο υπολογίζεται σε περισσότερες από 2.000 ιερές ακολουθίες. 
Εκεί βρήκα μια αδελφότητα με τον Γέροντα Σπυρίδωνα και μέσα από αυτόν άρχισα τα ταξίδια, πήγαμε παντού, στην Κωνσταντινούπολη, ήμουν πνευματοπαίδι του και ήταν δική του προτροπή να σηκώσω τον τίμιο Σταυρό του Μαρτυρίου στην Ιερά Σκήτη της Αγίας Άννας στο Άγιον ‘Όρος» εξήγησε στο Secret και συνέχισε: «Πήγα σε όλα τα μοναστήρια, είδα εικόνες θαυματουργές, το Άγιον Όρος δεν είναι μόνο πηγή γαλήνης και έμπνευσης. Θα είναι άδικο να στο περιγράψω με λόγια. 
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις το συναίσθημα. Μόνο όποιος πάει εκεί το ζει και κυρίως μέσα από τη σιωπή. Όσο πιο κενός τόσο μεγαλύτερη ευλογία» τονίζοντας ότι ποτέ δεν ασπάστηκε την Καμπάλα απλά διάβαζε βιβλία.
Τον περασμένο μήνα ο Στράτος Τζώρτζογλου παρουσίασε σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Ζάππειο τη φιλοσοφία του Napoleon Hill μέσα από το βιβλίο του «Ο νόμος της επιτυχίας», κάτι που έχει ξεκινήσει να κάνει εδώ και ένα χρόνο ανά την Ελλάδα και θα συνεχίσει. 
Επίσης παρουσιάζει την προσωπική συλλογή κοσμημάτων Fstratos, την οποία σχεδίασε αντλώντας έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα και τον μυθικό Ορφέα. Φυσικά ετοιμάζει νέες ταινίες στην Αμερική, ενώ θα πηγαινοέρχεται στην Ελλάδα, καθώς έχει θεατρικές υποχρεώσεις.

Epirusblog Gr
5 of 5
Στράτος Τζώρτζογλου: «Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις το συναίσθημα στο Άγιο Όρος»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2632235361243028019
Σχόλια
item