Γιάννενα: Η πίστα θαλασσίου Σκι Αμφιθέας στο «μικροσκόπιο» του Συνηγόρου του Πολίτη Γιάννενα: Η πίστα θαλασσίου Σκι Αμφιθέας στο «μικροσκόπιο» του Συνηγόρου του Πολίτη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Η πίστα θαλασσίου Σκι Αμφιθέας στο «μικροσκόπιο» του Συνηγόρου του Πολίτη

Γιάννενα: Η πίστα θαλασσίου Σκι Αμφιθέας στο «μικροσκόπιο» του Συνηγόρου του Πολίτη

Με την πίστα θαλασσίου Σκι που κατασκευάστηκε στο ανάχωμα της Αμφιθέας, ξεκίνησε την εξέταση θεμάτων που έχουν τεθεί υπόψη του για την περιφέρεια Ηπείρου «ο Συνήγορος του Πολίτη». 

Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας του είναι ο Βοηθός Συνηγόρου κ. Ιωάννης Σαγιάς, ο οποίος εποπτεύει και συντονίζει τον θεματικό Κύκλο «Ποιότητα Ζωής» της Ανεξάρτητης Αρχής. 


Η συνάντηση εργασίας και η εξέταση των παραμέτρων του έργου κατασκευής της πίστας έγινε στο γραφείο του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλη Μιχελάκη, με τη συμμετοχή συναρμοδίων φορέων. 


‘Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, υπήρξε κοινή προσπάθεια συλλογικής και   υπεύθυνης αντιμετώπισης του προβλήματος της προστασίας του οικοσυστήματος της Παμβώτιδας. 

Για τις απόψεις και τις ενέργειές τους  ενημέρωσαν το κλιμάκιο του «Συνηγόρου» ο Συντονιστής  κ. Βασίλειος Μιχελάκης, ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας κ. Πέτρος Τσουμάνης, εκπρόσωποι του Δήμου Ιωαννιτών και της Περιφέρειας Ηπείρου καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες από τις Διευθύνσεις Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού και Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Το κλιμάκιο του «Συνηγόρου του Πολίτη» θα παραμείνει στα Γιάννενα και τις επόμενες ημέρες, ενώ αύριο θα έχει νέα συνάντηση με τον κ. Μιχελάκη για θέματα εποπτείας των ΟΤΑ. 


Ο  Συνήγορος του Πολίτη ως Ανεξάρτητη Αρχή, λειτουργεί από το 1998 ως θεματοφύλακας των δικαιωμάτων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, με σκοπό τη διαμεσολάβηση μεταξύ των πολιτών και των δημοσίων υπηρεσιών, των ΟΤΑ, των ΝΠΔΔ και των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας που αφορούν στην ποιότητα ζωής των πολιτών αλλά και στην προστασία του  περιβάλλοντος.


proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Η πίστα θαλασσίου Σκι Αμφιθέας στο «μικροσκόπιο» του Συνηγόρου του Πολίτη
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 2150440601667340607
Σχόλια
item