Έγκυος η Αθηνά Οικονομάκου! Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η ηθοποιός Έγκυος η Αθηνά Οικονομάκου! Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η ηθοποιός | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έγκυος η Αθηνά Οικονομάκου! Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η ηθοποιός

Έγκυος η Αθηνά Οικονομάκου! Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η ηθοποιός
Μετά την Δούκισσα Νομικού πήραν όλοι φόρα!
Σαν βόμβα έσκασε στα γραφεία του youweekly.gr πριν από λίγα λεπτά πως η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Η ηθοποιός και ο σύντροφός της φαίνεται πως διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και το κρατούσε κρυφό για πολύ καιρό. 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τ ου Peoplegreece.com, η Αθηνά διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να γίνει μανούλα. Το ζευγάρι μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού αλλά… γερό να είναι κι ότι θέλει ας είναι!
Μετά από 4 χρόνια κοινής ζωής το ζευγάρι περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά τους και η ηθοποιός δηλώνει πανευτυχής! Μπορεί να μην έχει σταματήσει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες μέχρι στιγμής καθώς η εγκυμοσύνη της κυλάει ομαλά, μπορεί να μην είχε μιλήσει ποτέ γι αυτό μέχρι στιγμής αλλά στο προφίλ της στο instagram μας είχε στείλει το μήνυμά της έμμεσα αλλά κανείς δεν το είχε πάρει χαμπάρι.
«Θέλω να γίνω μητέρα. Ξέρω πως όταν έρθει ένα μωρό, θα αφοσιωθώ. Δεν θα είμαι ο άνθρωπος που στους 3 μήνες θα γυρίσω στη δουλειά, εκτός πια αν έχει συμβεί κάτι που με κάνει να το θελήσω. Με τα μυαλά που έχω τώρα κι επειδή είμαι πολύ υπεύθυνη ξέρω πως όταν γίνω μητέρα θα χάσω την όποια ανεμελιά. Θα θέλω να είμαι από πάνω σε όλα, γιατί πιστεύω πως η μητέρα πρέπει να είναι πολύ κοντά στο παιδί», είχε δηλώσει η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της όσον αφορά την μητρότητα και την σχέση με τον σύντροφό της.
Εμείς ευχόμαστε με το καλό!
Youweekly.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Έγκυος η Αθηνά Οικονομάκου! Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η ηθοποιός
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1949558304306266345
Σχόλια
item