Ποιος ξεμυάλισε τον «πειρασμό» του «Big Brother»

H sexy Μαίρη Σκόρδου βρήκε τον... μαέστρο της και δεν δίστασε να του πει δημόσια το «σ' αγαπώ»
Δημόσιο «σ’ αγαπώ» από τη Μαίρη Σκόρδου στον σύντροφό της! Το σέξι κορίτσι του θρυλικού «Big Brother», που κάνει καριέρα στις νυχτερινές πίστες και συνεργαζόταν πέρυσι με τον Τάσο Μπουγά, εξέφρασε μέσω διαδικτύου τον έρωτά της για τον μουσικό Γιώργο Σαββίδη.
Ο ξανθός «πειρασμός» του πιο παλιού ελληνικού ριάλιτι, κατά τον εγκλεισμό της στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», ήταν το αγαπημένο πρόσωπο του ανδρικού τηλεοπτικού κοινού. Πολλοί φαν της, μάλιστα, την ακολουθούν μέχρι σήμερα στα νυχτερινά μαγαζιά όπου εμφανίζεται. 
Ομως, ο τυχερός της καρδιάς της δεν είναι άλλος από τον Γιώργο, ο οποίος δουλεύει κιόλας μαζί της, αποτελώντας μόνιμο συνεργάτη στην ορχήστρα της. 
Ο ίδιος παίζει πλήκτρα, έχει όμως και τον ρόλο του μαέστρου, στήνοντας το εκάστοτε πρόγραμμα των τραγουδιών που ερμηνεύει η Μαίρη στα κέντρα διασκέδασης στην Αθήνα, αλλά και στην επαρχία, όπου εμφανίζεται κατά καιρούς.


Το ζευγάρι είναι μαζί τουλάχιστον μια πενταετία και οι πληροφορίες λένε ότι ζει κάτω από την ίδια στέγη. Εκείνος τη φωνάζει χαϊδευτικά «θεάρα μου» κι εκείνη, ως εξαιρετική μαγείρισσα, τον έχει «πασά στα Γιάννενα». 
Καλεσμένη τον περασμένο Μάιο στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η όμορφη ξανθιά απέφυγε να μιλήσει για τη σχέση της. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι είναι πολύ ερωτευμένη, πως περνάει υπέροχα και ότι, αν της γίνει πρόταση γάμου, θα πει «ναι»!

Δεκαέξι χρόνια μετά το ριάλιτι, η τραγουδίστρια αποκάλυψε στην ίδια εκπομπή ότι, αν παρέμενε στο παιχνίδι, θα ήταν αυτή η νικήτρια του μεγάλου επάθλου στη θέση του Γιώργου Τσάκα, ενώ μίλησε και για το φλερτ της με τον Πρόδρομο Καθηνιώτη.
«Δεν δημιουργήσαμε σχέση. Δεν γινόταν να κάνουμε σχέση, γιατί δεν μ’ αρέσει να πάρω τον άνδρα κάποιας κοπέλας» είχε πει.
epirusblog.gr
5 of 5
Ποιος ξεμυάλισε τον «πειρασμό» του «Big Brother»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8354202829582137907
item