Γιούλη Ηλιοπούλου: Σπάνια εμφάνιση της ''τηλεπροξενήτρας" των 90s μαζί με την κόρη της [pics] Γιούλη Ηλιοπούλου: Σπάνια εμφάνιση της ''τηλεπροξενήτρας" των 90s μαζί με την κόρη της [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιούλη Ηλιοπούλου: Σπάνια εμφάνιση της ''τηλεπροξενήτρας" των 90s μαζί με την κόρη της [pics]

Γιούλη Ηλιοπούλου: Σπάνια εμφάνιση της ''τηλεπροξενήτρας των 90s μαζί με την κόρη της [pics]

Η Γιούλη Ηλιοπούλου, που έγινε γνωστή μέσα από τις βιντεοταινίες της δεκαετίας του '80 στις οποίες πρωταγωνίστησε και την εκπομπή "Λογοδοσμένοι" που παρουσίασε λίγα χρόνια αργότερα,  ασχολείται πλέον με το θέατρο.  

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια συνειδητά απέχει από την τηλεόραση καθώς, όπως είχε δηλώσει, ''κακοποιήθηκε'' σκληρά και προτίμησε τη σιωπή. 

Δεν έχει σταματήσει όμως να κάνει πράγματα που αγαπά και μάλιστα σε κάποια από αυτά έχει συνεργαστεί και με την κόρη της που είναι επίσης ηθοποιός.

Η κόρη της Κριστέλ Καπερώνη εκτός από την ομορφιά της μητέρας της κληρονόμησε και την αγάπη της για την υποκριτική. Το TLFE απαθανάτισε μαμά και κόρη σε μία από τις σπάνιες κοινές τους εμφανίσεις. 

Η Γιούλη Ηλιοπούλου θαύμασε την κόρη της στην σκηνή στην επίσημη πρεμιέρα του έργου "Lolita Reversed" στο θέατρο Επί Κολωνώ.Η προσωποποίηση του απαγορευμένου καρπού κρύβεται στη σοκαριστική ιστορία που λογοκρίθηκε και λατρεύτηκε από εκατομμύρια αναγνώστες, την Λολίτα του Βλαντιμίρ Ναμπόκοφ.

Εμπνευσμένο από το ομώνυμο αιρετικό μυθιστόρημα, το "Lolita Reversed" ξαναγράφει από την αρχή τη θυελλώδη ερωτική ιστορία ανάμεσα στον πατριό και το ανήλικο νυμφίδιο, εξερευνώντας τα όρια της παιδικής σεξουαλικότητας και της εκμετάλλευσης ανάμεσα στον θύτη και το θύμα, ιδίως, όταν αυτοί οι ρόλοι είναι δυσδιάκριτοι. Εκτός από την Τζωρτζίνα Λιώση που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και την Κριστέλ, συμμετέχουν ακόμα οι Κώστας Καζανάς, Μάρω Παπαδοπούλου, Δώρα Παρδάλη, Νικόλας Ανδρουλάκης.

tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιούλη Ηλιοπούλου: Σπάνια εμφάνιση της ''τηλεπροξενήτρας" των 90s μαζί με την κόρη της [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5962147845515244790
Σχόλια
item