Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα 

  Ανάγκες εναντίον ευχαρίστησης!

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου φαίνεται ότι μια επιτακτική επαγγελματική ανάγκη ή ατυχία μπορεί να σου… κόψει λίγο τη φόρα, ιδιαίτερα αν δεν είσαι εντάξει με τις τυπικές υποχρεώσεις σου. Καλό είναι επίσης να είσαι πιο προσεκτικός/η στην οδήγηση και γενικότερα στις μετακινήσεις σου, αλλά και στον χειρισμό μηχανημάτων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιές. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε παραπέμπει στα οικονομικά σου, όπου ή τύχη δεν είναι με το μέρος σου και αναμένεται ένα σχετικό «στρίμωγμα».
Ερωτικά
Ο Ερμής στον Ζυγό ευνοεί τα προσωπικά σου αλλά η Αφροδίτη στην Παρθένο σε θέλει πιο μεθοδικό/η στις προσεγγίσεις σου, αφού παράλληλα μπορείς να «κτίσεις» και μια επαγγελματική σχέση. Ίσως βέβαια και να βρεθείς προ διλήμματος ανάμεσα στα αισθήματα και το συμφέρον σου!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο κέντρο των εξελίξεων και τονίζει τόσο τις αρετές, όσο και τα… μειονεκτήματά σου! Σε κάθε περίπτωση όμως το γενικότερο κλίμα είναι συμβατό με τον χαρακτήρα και τις αντιλήψεις σου, οπότε μάλλον κερδισμένος/η θα βγεις. Εξαίρεση βέβαια αποτελούν τα οικονομικά και συναισθηματικά θέματα, αφού εκεί κυριαρχούν οι πιέσεις και οι αναγκαιότητες, κάτι που μπορεί να σε γεμίσει με άγχος και ανασφάλεια. Να θυμάσαι πάντως ότι προηγείται η κάλυψη των υποχρεώσεών σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε φέρνει κοντά σε μια σχέση με γνώμονα το αμοιβαίο συμφέρον. Κι ίσως να έχει κάποιο… δίκιο, αφού οι καλοί λογαριασμοί δεν κάνουν μόνον τους καλούς φίλους αλλά και τους καλούς εραστές! Επιπλέον «προηγούνται» οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου να σε «πιάνει» άμεσα, μια σχέση ή συνεργασία σου ενδέχεται να βρεθεί σε αδιέξοδο, ιδιαίτερα αν έχεις μπλέξει τα προσωπικά με τα συμφέροντά σου. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει ένα «στενόχωρο» οικογενειακό θέμα κι εδώ είναι που πρέπει να κάνεις την… ανάγκη φιλοτιμία! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να μείνεις για λίγο μόνος/η, προκειμένου να συντονιστείς με το «μέσα» σου και να αποφύγεις εξωτερικές εντάσεις που σε φθείρουν. Ίσως μάλιστα να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Ο Κρόνος εξακολουθεί να… σου βάζει δύσκολα κι αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, προς το παρόν στο μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι ένα ξεκαθάρισμα προθέσεων με αφορμή, πιθανότατα, κάποια κρίση. Αν πάλι είσαι μόνος/η, αρκέσου σε μια «βολιδοσκόπηση» προθέσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Αφροδίτη σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο τον εμφάνισή σου, αφού θα «μετρήσει» στις επαφές σου με άτομα που δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια, αλλά και την υπεύθυνη-σοβαρή στάση σου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να στενοχωρηθείς από μια είδηση ή μια εξέλιξη σχετική με πρόσωπο του συγγενικού σου περιβάλλοντος. Πρόσεξε ακόμη τις κινήσεις σου, αφού ο Άρης… καραδοκεί! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Ταύρο, μια νέα φιλία μπορεί να σε συναρπάσει, το ίδιο και η συμμετοχή σου σε μια συλλογική δραστηριότητα.
Ερωτικά
Οι «μετοχές» σου είναι ανεβασμένες κι είναι στο χέρι σου το τι… ακριβώς θα κάνεις με όλους τους θαυμαστές ή τις θαυμάστριες που σε προσεγγίζουν. Σίγουρα πάντως το όλο θέμα θέλει «ψάξιμο», αφού κάποιος/α υποδύεται τον/την αδέσμευτο/η, ενώ δεν είναι!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε θέλει «στις επάλξεις» προκειμένου να ρυθμίσεις μια σειρά από ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου ή την δημόσια παρουσία σου. Φρόντισε λοιπόν ώστε η «έκθεσή» σου στους άλλους να γίνει με άρτιο τρόπο. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου φαίνεται να θέτει επιτακτικά ένα οικονομικό θέμα που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Μπορεί ακόμη να χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ αν έχεις μικρά παιδιά έχε τον νου σου στην διατροφή τους!
Ερωτικά
Ο Ερμής στον Ζυγό σου δίνει τα… στοιχεία που χρειάζεσαι για να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Μην επιδιώξεις ωστόσο να κινηθείς άμεσα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να πάρεις μια μικρή ή μεγαλύτερη στενοχώρια. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ωθεί να φροντίσεις πρακτικά θέματα που μπορεί να αφορούν τόσο στην εμφάνιση ή τον τρόπο ζωής σου, όσο και στη διαμόρφωση του προσωπικού σου χώρου. Παράλληλα όμως, ο Κρόνοςσε πιέζει να πάρεις τις αποφάσεις σου και να ξεκαθαρίσεις μια και καλή ένα προσωπικό σου ζήτημα, έστω κι αν χρειαστεί να «κάνεις την καρδιά σου πέτρα». Ακόμα, η Σελήνη στον Ταύρο τονίζει τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα αλλά και την διάθεσή σου να ταξιδέψεις στα πέρατα της οικουμένης!
Ερωτικά
Μπορείς να ζήσεις το ίδιο έντονα είτε μια ρομαντική περιπέτεια είτε ένα σφοδρό πάθος, αρκεί βέβαια να μην έχεις κάποια δέσμευση, γιατί τότε δεν θα αποφύγεις τα «παρατράγουδα». Να ξέρεις ακόμη ότι στην πορεία θα ορθωθούν εμπόδια σε αυτήν την σχέση.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Με τον Δία στο ζώδιό σου να έχει τον τελευταίο λόγο, πολλές από τις επιθυμίες σου μπορεί να πραγματοποιηθούν, αρκεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία και την διατροφή σου, ώστε να μην καταλήξεις στο… γνωστό «το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής»! Επιπλέον, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να σε «εξαναγκάσει» να ανεχτείς μάλλον πληκτικές παρέες, σε βάρος όλων εκείνων που σε ευχαριστούν. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο αναδεικνύει οικονομικά θέματα, με πρώτο ζητούμενο το να περιορίσεις τα έξοδά σου.
Ερωτικά
Οι αναποδιές είναι για τους… άλλους και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου. Γιατί αν δεν ξέρεις τι ζητάς ή άγεσαι και φέρεσαι από πρόσκαιρες επιθυμίες, θα είναι «δώρον άδωρον», χώρια που μπορεί να μπλέξεις…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή ή να ξεκινήσεις μια συνεργασία που… υπόσχεται πολλά! Ίσως όμως χρειαστεί να κόψεις οριστικά τις γέφυρες με πρόσωπα και πράγματα του παρελθόντος, που απλά σε κρατάνε πίσω. Αν μάλιστα κάποιοι κάνουν το λάθος να σε πιέσουν, τότε θα έχεις την αφορμή που ζητάς! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης Κρόνου μπορεί να θέσει σε δοκιμασία μια φιλική σχέση σου αλλά και τα οικονομικά σου, γι’ αυτό διατήρησε τις επιφυλάξεις σου!
Ερωτικά
Αν αναζητάς μια περιπέτεια, μπορείς να την έχεις, ενδέχεται όμως να το… μετανιώσεις αν εμπλέκεται σε αυτήν ένας φίλος ή μια φίλη, κάτι που μπορεί και να μην το γνωρίζεις άμεσα. Ίσως βέβαια απλά, να ζητηθεί η συνδρομή σου σε ένα περίπλοκο ή σύνθετο θέμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Την ίδια στιγμή που ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο… επιμελή, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε βοηθά να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου και δεν αποκλείεται να κερδίσεις πολλά από την επιμονή σου σε μια υπόθεση που κάποιοι άλλοι θα είχαν παρατήσει από καιρό. Ωστόσο, πιέζοντας υπερβολικά τον εαυτό σου, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ενοχλήσεις στην υγεία σου. Επιπλέον, δεν υπάρχει λόγος να «καταπιείς» συμπεριφορές που σε πληγώνουν. Αντίθετα, δες το σαν μια ευκαιρία για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.
Ερωτικά
Τα φλερτ δεν θα σου λείψουν αλλά σε αυτήν την φάση θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να γνωρίσεις έναν καλό φίλο ή φίλη και δεν υπάρχει λόγος να επιμένεις για κάτι διαφορετικό, αφού θα «πέσεις» πάνω σε πρόβλημα ή σε μια κατάσταση της… υπομονής!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων ή απλά να απολαύσεις τα όσα σου προσφέρονται όντας κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα βέβαια, το σύμπαν σε σπρώχνει να βάλεις μια τάξη στα επαγγελματικά σου, αλλά και να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν στη διατροφή και γενικότερα τον τρόπο ζωής σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, έχεις το συγκριτικό πλεονέκτημα, αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου είναι απολύτως συμβατό με τις αντιλήψεις και την νοοτροπία σου.
Ερωτικά
Τα καλά νέα είναι ότι όλα συνηγορούν σε μια νέα γνωριμία, η οποία μάλιστα μπορεί να γίνει σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Όσον αφορά όμως την εξέλιξη των πραγμάτων, για την ώρα… κράτα μικρό καλάθι, αφού υπάρχουν αντικειμενικά εμπόδια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο δίνει προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου και ίσως ήρθε η ώρα να αφήσεις κατά μέρος τις πολλές θεωρίες και να δεις τι μπορεί να γίνει στην πράξη. Επιπλέον, είναι πιθανό να δεχθείς εκτάκτως επισκέψεις στον χώρο σου. Παράλληλα όμως ενδέχεται να απογοητευτείς από μια φιλία ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Ακόμη, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να σε «στριμώξει» οικονομικά και να περιορίσει τις βλέψεις σου, γι’ αυτό είναι καλό να μην «ξανοιχτείς».
Ερωτικά
Ο Ερμής και ο Δίας στον Ζυγό συνεχίζουν τις… υπερπροσφορές σε προτάσεις και προ(σ)κλήσεις και το μόνο που μπορεί να «φρενάρει» την προσωπική σου ζωή είναι κάποια δικά σου ηθικά «κολλήματα», αφού στις διαθέσιμες επιλογές σου πλειοψηφούν οι… δεσμευμένοι/ες! 

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Την ώρα που κάποιοι άλλοι ίσως και να ξεκουράζονται, εσύ κάθεσαι πάνω σε αναμμένα κάρβουνα, αφού ορισμένα πράγματα έχουν «κολλήσει». Ωστόσο, θα χρειαστείς ακόμη μεγαλύτερη υπομονή, αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να καταστήσει άγονες πολλές από τις προσπάθειές σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει «θέμα» σε μια συνεργασία σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να ταξιδέψεις και να κοινωνικοποιηθείς, αφήνοντας κατά μέρος τα… πολύ προσωπικά σου!
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε το… καλύτερο που μπορείς να ελπίζεις είναι μια απομάκρυνση εξ αιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων. Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η, τότε ναι μεν θα έχεις τις προτάσεις σου, αλλά καμία από αυτές δεν φαίνεται να σε αντιπροσωπεύει.
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 3213745858326125753
item