Ήπειρος: Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών - Μετά Το Δυναμικό Χθεσινό Συλλαλητήριο ...Αγωνιστικό Ραντεβού Στις 7 Νοέμβρη Ήπειρος: Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών - Μετά Το Δυναμικό Χθεσινό Συλλαλητήριο ...Αγωνιστικό Ραντεβού Στις 7 Νοέμβρη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήπειρος: Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών - Μετά Το Δυναμικό Χθεσινό Συλλαλητήριο ...Αγωνιστικό Ραντεβού Στις 7 Νοέμβρη

Ήπειρος: Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών - Μετά Το Δυναμικό Χθεσινό Συλλαλητήριο ...Αγωνιστικό Ραντεβού Στις 7 Νοέμβρη

ΔΩΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ F-16 ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΒΙΒΛΙΑ!
7 ΝΟΕΜΒΡΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!

Το μεγάλο Πανηπειρωτικό Συλλαλητήριο που διοργάνωσαν από κοινού Φοιτητικοί Σύλλογοι, Εργατικά Κέντρα και δεκάδες σωματεία όλης της Ηπείρου έστειλε ηχηρό μήνυμα!

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που από το πρωί γέμισε με αστυνομικές δυνάμεις την πόλη και παρέταξε τα ΜΑΤ μπροστά από τη φιέστα του ''αναπτυξιακού συνεδρίου'' που διοργάνωσε, δε γλίτωσε από την οργή και την αγανάκτησή μας! 


Η ζωντάνια, ο παλμός και η μεγάλη συμμετοχή μας δεν τους άφησαν να διαμορφώσουν το κλίμα συναίνεσης που τόσες μέρες προσπαθούσαν να υπάρχει στην περιοχή μας!

Ο Υπουργός Παιδείας κ.Γαβρόγλου δε βρήκε μισή κουβέντα να πει για την τεράστια υποχρηματοδότηση των σχολών μας που αγγίζει το 80% τα τελευταία 7 χρόνια, για τα συγγράμματα που ακούμε ότι θα τα πάρουμε μαζί με το φλουρί της βασιλόπιτας, για τους εκατοντάδες συναδέλφους μας που δεν έχουν σπίτι να μείνουν και αναγκάζονται να παρατάνε τις σπουδές τους. 


Αυτή η ανάπτυξή τους! Η ανάπτυξη που ευαγγελίζεται η Κυβέρνηση σημαίνει να μπαινοβγαίνουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες στις σχολές μας και να βάζουν χέρι στο πρόγραμμα σπουδών και στην έρευνα την ίδια ώρα που δε μας χωράν
ε τα αμφιθέατρα για να κάνουμε μάθημα!

Η μεγάλη μας κινητοποίηση χάλασε τη σούπα της Κυβέρνησης, δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε για τη συνέχεια!

Τώρα είναι που πρέπει να δυναμώσει η πάλη σε κάθε σχολή, σε κάθε αμφιθέατρο για να πάρουμε όλα τα αναγκαία συγγράμματα στην ώρα μας, για να στεγαστούν όλοι οι πρωτοετείς φοιτητές που έχουν κάνει αίτηση στην Εστία, για να σταματήσει το αίσχος της τεράστιας υποχρηματοδότησης των σχολών μας!

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, δίνουμε τη μάζη μπροστά στο επόμενο μεγάλο αγωνιστικό ραντεβού μας στις πανελλαδικές φοιτητικές κινητοποιήσεις στις 7 Νοέμβρη!

Κανένας φοιτητής να μη λείψει από τον αγώνα για να σπουδάζουμε χωρίς εμπόδια, για να βρίσκουμε δουλειά στο αντικείμενό μας με δικαιώματα!


epirus-tv-news.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ήπειρος: Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών - Μετά Το Δυναμικό Χθεσινό Συλλαλητήριο ...Αγωνιστικό Ραντεβού Στις 7 Νοέμβρη
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 5118183193289676741
Σχόλια
item