Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα 

  Να έχεις ή να είσαι;

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Με την Σελήνη στον Ταύρο, το ενδιαφέρον σου φαίνεται να περιστρέφεται γύρω από οικονομικά θέματα, όπου όμως οι καταστάσεις αλλάζουν γρήγορα κι ίσως δεν είναι σκόπιμο να τις πάρεις και πολύ στα σοβαρά. Δώσε λοιπόν μεγαλύτερη προσοχή σε μια επαγγελματική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται κι ένα «δικό σου» άτομο, αφού εκεί γίνεται «της κακομοίρας» με τις αντιζηλίες και τους ανταγωνισμούς να έχουν... πιάσει «πρώτο τραπέζι πίστα»! Επιπλέον, να θυμάσαι ότι οι διατροφικές καταχρήσεις θα «δείξουν» άμεσα στην υγεία σου.
Ερωτικά
Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη τείνει να αλλάξει το καθεστώς στις σχέσεις σου ή τουλάχιστον να σε προβληματίσει για κάποια πράγματα που αλλιώς ξεκίνησαν κι αλλιώς κατέληξαν. Η ανανέωση λοιπόν είναι ζητούμενη αλλά κι ο τρόπος της έχει την σημασία του.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου επηρεάζει την ψυχολογία σου και κάποια πράγματα για τα οποία μέχρι πρότινος ήσουν σίγουρος/η, σου δημιουργούν -δίκαια ή άδικα- ανησυχία. Από εκεί και ύστερα, όσο κι αν η Αφροδίτη στην Παρθένο επιμένει να σε «νανουρίζει» με τα χάδια και τις αγκαλιές της, ο Άρης στο ίδιο ζώδιο... επιφυλάσσεται και σε παραπέμπει σε «πολεμικές» ή ανταγωνιστικές καταστάσεις που σου χαλάνε την ησυχία. Έχε τον νου σου λοιπόν και μην επαναπαύεσαι, ενώ αν έχεις μικρά παιδιά προνόησε για την ασφάλειά τους.

Ερωτικά
Ο Άρης στον 5ο φυσικό «οίκο» σου σε κάνει να νιώθεις σαν θηρίο σε κλουβί και... κάτι πρέπει να κάνεις με αυτό! Το πιο εύκολο είναι βέβαια να πείσεις τον άνθρωπο σου να σε ακολουθήσει αλλά αν πρόκειται για μια νέα γνωριμία πρόσεξε μην πέσεις θύμα του πάθους σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν είτε στην εργασία σου είτε στην υγεία και την διατροφή σου, παράλληλα όμως φαίνεται ότι μπορεί να σε απασχολήσει κι ένα οικογενειακό θέμα ή μια ανάγκη σχετική με το σπίτι σου. Κι αν δεν πρόκειται για μια προσωπική «κόντρα» που θα ταράξει τα νερά ή για ένα ζήτημα με νομικές προεκτάσεις, καλού-κακού τσέκαρε την ευστάθεια μηχανισμών και κατασκευών για να μην βρεθούν στο ... κεφάλι σου! Παράλληλα, μείνε μακριά από συνεργασίες και συνεταιρισμούς.
Ερωτικά
Ο Δίας στον Ζυγό σε βοηθά να καταλάβεις ότι τελικά δεν έχει και τόση σημασία το τι ακριβώς σου συμβαίνει αλλά το πώς το εκλαμβάνεις και με αυτήν την αφετηρία μπορείς να δώσεις το κατάλληλο φινάλε, παίρνοντας πιο «ανάλαφρα» μια υπόθεση που σε απασχολεί καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Με την Σελήνη στον Ταύρομια νέα γνωριμία μπορεί να αντιπροσωπεύσει όλα εκείνα που θα ήθελες να βρεις σε μια φιλία, παράλληλα όμως ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ένα μηχανικό πρόβλημα ή μια δυσλειτουργία που θα επηρεάσει δυσμενώς την καθημερινότητα αλλά και τα επαγγελματικά σου. Ακόμη, ο Άρης στην Παρθένο δεν θέλει και πολύ για να προκαλέσει μια μίνι σύρραξη με γείτονες ή συγγενείς κι αν δεν προσέξεις τις εκφράσεις ή την συμπεριφορά σου, μπορεί να πιαστείτε στα χέρια ή να φτάσετε στα... δικαστήρια!
Ερωτικά
Το «παρεάκι» Αφροδίτης-Άρη ευνοεί τις αναζητήσεις σου κι όσο μεγαλύτερα είναι τα περιθώρια στις επιλογές σου, τόσο πιο κοντά βρίσκεσαι σε μια κατάκτηση. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τα πράγματα θα είναι λίγο πιο «περίπλοκα», αφού τίποτε δεν θα μείνει κρυφό!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Με την Σελήνη στον 10ο φυσικό «οίκο» σου, ανήκεις στους πρωταγωνιστές της ημέρας κάτι που μπορεί να πολλαπλασιάσει τις ευθύνες σου και να σε αναγκάσει να λάβεις τα αναγκαία μέτρα... όπου δει, ξεκινώντας από την διασφάλιση των κεκτημένων σου. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να παρασυρθείς σε μια επίδειξη προσφοράς, απέναντι σε πρόσωπα που θέλεις να «κερδίσεις», με συνέπεια να... ξεπενταριαστείς εντελώς κι εκεί θα δεις το πόσο σε υπολογίζουν, όταν πια δεν «έχεις». Πικρή διαπίστωση αλλά αληθινή...
Ερωτικά
Τόσο η Αφροδίτη, όσο και ο Άρης στην Παρθένο σε... προκαλούν να ξοδέψεις για αυτόν/ην που αγαπάς, ίσως όμως να μην είναι η πιο κατάλληλη στιγμή, αφού άλλα είναι εκείνα που τον/την απασχολούν! Κάνε κράτει λοιπόν κι μην ενθουσιάζεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο», είτε στην προσωπική σου ζωή είτε στη δουλειά σου ωστόσο η συναισθηματική φόρτιση που συνοδεύει τις προσπάθειές σου, μπορεί τελικά να σε κάνει να χάσεις το δίκιο σου, εξ αιτίας της συμπεριφοράς σου. Προσπάθησε λοιπόν να αποστασιοποιηθείς από το όποιο πρόβλημα, εξετάζοντάς το... επιστημονικά και αδιαφορώντας για τις προκλήσεις που σου γίνονται. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από όλα αυτά με ένα ταξιδάκι!
Ερωτικά
Το «θηρίο» ξυπνά μέσα σου κι ίσως είναι από εκείνες τις φορές που δυσκολεύεσαι να ελέγξεις τις επιθυμίες σου. Αν όμως έχεις ή βρεις τον/την παρτενέρ που σου ταιριάζει τότε απλά θα περάσεις... υπέροχα, γνωρίζοντας βέβαια ότι όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σε προβληματίσει για την πορεία των οικονομικών σου αλλά το πραγματικό πρόβλημα βρίσκεται αλλού, αφού ο Άρης στον φυσικό 12ο «οίκο» σου δείχνει ικανός να σε ταλαιπωρήσει με ένα θέμα υγείας που ναι μεν είναι περαστικό, αλλά με πολύ έντονα συμπτώματα. Ακόμη, δώσε μεγαλύτερη σημασία στις ανάγκες ενός συγγενικού σου προσώπου που φαίνεται να βρίσκεται σε αδιέξοδο κι αν δεν βρει συμπαράσταση μπορεί να κάνει κάποια «κουτουράδα». Παράλληλα, πρόσεξε όταν οδηγείς.
Ερωτικά
Το «στρίβειν διά του αρραβώνος» είναι βέβαια μια... τακτική που συχνά αποδίδει, όταν «στριμώχνεσαι». Στην παρούσα φάση, ωστόσο, οι κρυφές σκέψεις που κάνεις δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητες από τον/την άμεσα ενδιαφερόμενο/η!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να εξαντλήσεις τις διαπραγματευτικές σου αρετές, συνθέτοντας και «παντρεύοντας» πρόσωπα ή καταστάσεις με αντίθετες αφετηρίες. Παράλληλα όμως, θα ήταν καλό να διερευνήσεις το τι ακριβώς συμβαίνει στο φιλικό σου περιβάλλον, αφού ο Άρης αναπαράγει έχθρες και ανταγωνισμούς, που θα μπορούσαν «να σου τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια». Πιθανότατα μάλιστα, όπως κι αν σου παρουσιαστεί το όλο ζήτημα, να πρόκειται για μια προσωπική αντιζηλία, που κρύβεται πίσω από προσχήματα.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης... παρέα, σου υπόσχονται μια μοναδική ή πολύ δυνατή ερωτική εμπειρία, παράλληλα όμως φαίνεται να υποκινεί ζήλειες και κακίες από ένα πρόσωπο που –υποτίθεται- πως διάκειται φιλικά απέναντι σου, έχει όμως άλλα στο μυαλό του!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο Άρης στην Παρθένο εξαντλεί την υπομονή σου και σε ωθεί να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε μια υπόθεση που έχει «τραβήξει» πέραν του δέοντος, ας είσαι όμως πιο προσεκτικός στους χειρισμούς σου, αφού δεν κινείσαι στο σωστό timing. Αντίθετα κινδυνεύεις να «πέσεις σε ξέρα» και να ανατραπούν εντελώς τα σχέδιά σου. Ενδέχεται ακόμη να αντιμετωπίσεις ένα τεχνικό πρόβλημα, που θα αποδειχθεί περισσότερο σοβαρό, απ’ όσο φαίνεται αρχικά. Παράλληλα η Σελήνη στον Ταύρο σε θέλει πιο προσεκτικό/η με την υγεία και τη διατροφή σου.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι στη θέση του οδηγού και σίγουρα μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις κι όπως το θέλεις. Μήπως όμως θα έπρεπε να υπολογίσεις περισσότερο και τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου, πριν μια «ασήμαντη αφορμή» εξελιχθεί σε... γενικευμένη σύρραξη;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και σίγουρα μπορείς να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου» Επιπλέον, η Αφροδίτη στην Παρθένο «σπάει» την μονοτονία στην καθημερινότητά σου, διανθίζοντάς την με ευχάριστα περιστατικά και μέχρι εδώ βέβαια... όλα καλά! Ωστόσο, ο Άρης στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σε φέρει ενώπιον μιας δύσκολης κατάστασης, στην οποία εμπλέκεται κι ένας γείτονας ή συγγενής, που... δεν παίρνει από λόγια! Παράλληλα, πρόσεξε μήπως κτυπήσεις σε μια μετακίνησή σου.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά αλλά αν είσαι μόνος/η, αυτό δεν συνιστά κάποιο πρόβλημα. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε να θυμάσαι ότι οι... κλεφτές ματιές, που ρίχνεις δεξιά κι αριστερά δεν θα περάσουν απαρατήρητες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για ποικίλες οικογενειακές υποθέσεις, που όμως αργά ή γρήγορα θα βρουν τον δρόμο τους. Επιπλέον, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε βοηθά να «κλείσεις τρύπες» στα οικονομικά σου, αντίθετα όμως, ο Άρης στο ίδιο ζώδιο σου εφιστά την προσοχή σε ένα οικονομικό project που φαίνεται να έχει πολλές κρυφές παραμέτρους αλλά και «πρωταγωνιστές», που υποκινούνται από προσωπική εμπάθεια ή ζήλεια κι αν δεν τους «ξεσκεπάσεις» έγκαιρα, θα μπορούσαν να σου κάνουν την ζημιά.
Ερωτικά
Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη δοκιμάζει τα όριά σου, αλλά εδώ είναι που χρειάζεται το μυαλό σου. Είτε λοιπόν θα συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι δεν μπορείς να έχεις πάντα αυτό που θέλεις είτε θα «κολλήσεις» σε μια υπόθεση που θα σε ταλαιπωρήσει με τα σκαμπανεβάσματά της.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Όσο κι αν η Αφροδίτη απέναντί σου τονίζει τις πιο «χαλαρές» πλευρές της ζωή σου και σε βοηθά να περάσεις όμορφα, δεν θα πρέπει να αγνοήσεις και τις... προειδοποιητικές βολές του Άρη, ο οποίος σου επισημαίνει ότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, ιδιαίτερα σε σχέση με τις προθέσεις ενός προσώπου που θέλει να λέγεται συνεργάτης σου. Αν λοιπόν ψάξεις το παρασκήνιο θα βρεις... πολλά! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε τροφοδοτεί με σχόλια και πληροφορίες που καλείσαι να αξιολογήσεις ή να «φιλτράρεις».
Ερωτικά
Η Αφροδίτη πολλαπλασιάζει την γοητεία σου, την ίδια στιγμή που ο Άρης «εξάπτει» την σεξουαλικότητά σου. Ακαταμάχητος σίγουρα ο συνδυασμός, αλλά καλό είναι να επικεντρωθείς στο πρόσωπο που πραγματικά σε ενδιαφέρει, αν φυσικά υπάρχει μόνον... ένα!
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 1225660485418774726
Σχόλια
item