Όλα όσα έγιναν στο 5th Annual Gala στη Νέα Υόρκη με οικοδεσπότη τον Σάκη Ρουβά

Όλα όσα έγιναν στο 5th Annual Gala στη Νέα Υόρκη με οικοδεσπότη τον Σάκη Ρουβά

Εκδήλωση ελπίδας και εθνικής υπερηφάνειας στη Νέα Υόρκη, με τελετάρχη τον Σάκη Ρουβά. 

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης ήταν ο οικοδεσπότης του σημαντικού θεσμού του επιχειρηματικού κόσμου της ελληνικής ομογένειας, της οργάνωσης «Ελληνική Πρωτοβουλία» (The Hellenic Initiative, THI), την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, στο 5ο Ετήσιό της Δείπνο (5th Annual Gala), του οργανισμού που ιδρύθηκε το 2012 από τα ισχυρότερα μέλη της ομογένειας στις ΗΠΑ, με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Ο Σάκης Ρουβάς ως «Master Of Ceremonies» παρουσίασε την εκδήλωση, σε έναν ρόλο που στο παρελθόν είχαν προσωπικότητες κύρους όπως ο George Stefanopoulos, ο Chris Diamantopoulos, η Arianna Huffington και άλλοι.


Μιλώντας στους ομογενείς ο Σάκης Ρουβάς είπε: «Οφείλουμε να ενωθούμε ως ένα ισχυρό κύμα αγάπης και αλληλεγγύης για την Ελλάδα. Μία Ελλάδα. Μια ψυχή. Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δίχτυ αγάπης για τους Έλληνες ανά τον κόσμο, αλλά και τους φιλέλληνες που αγαπούν την πατρίδα μας. 


Κάθε δράση, δημιουργεί μία αντίδραση. Σας καλώ ως περήφανος Έλληνας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια ισχυρή Ελλάδα στην παγκόσμια κοινότητα».



Η «Ελληνική Πρωτοβουλία» (Τhe Hellenic Initiative), τίμησε την Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για το ευρύ και μακροχρόνιο κοινωνικό της έργο και για τον ηγετικό της ρόλο στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», απονέμοντάς της το Βραβείο Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας (Hellenic American Leadership Award).

Η κυρία Βαρδινογιάννη συγκινημένη παρέλαβε το Βραβείο Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας από τους επικεφαλής της «Ελληνικής Πρωτοβουλίας», τον κύριο George Stamas και τον κύριο Andrew N. Liveris, και αφού τους ευχαρίστησε από καρδιάς για τη θερμή υποδοχή και την τιμή που της κάνουν επεσήμανε ότι το Βραβείο που παραλαμβάνει έχει ιδιαίτερη αξία για κείνη καθώς προέρχεται από τους Έλληνες της Διασποράς και απονέμεται στην καρδιά των Η.Π.Α. τη Νέα Υόρκη.



«Αφιερώνω το Βραβείο ετούτο στα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ που για όλους εμάς είναι σύμβολα γενναιότητας καθώς αγωνίζονται για τη ζωή τους, σύμβολα ενός κόσμου που δικαιούται να ζει με υγεία και αξιοπρέπεια... 


Και το μοιράζομαι με τον μεγαλύτερο σύμμαχο της ζωής μου και της καρδιάς μου, με τον αγαπημένο μου σύζυγο Βαρδή και με τα αγαπημένα μου παιδιά και εγγόνια, που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μου, δίνοντας έμπνευση στα οράματά μου και κουράγιο στον αγώνα μου… 

Για τον καθένα από εμάς στην «ΕΛΠΙΔΑ» η ζωή και ενός μόνο παιδιού αξίζει για να αγωνιζόμαστε. Και αυτό είναι ένα μήνυμα που στέλνει ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, η οποία στηρίζει ολόψυχα το έργο μας, εδώ και 27 χρόνια» είπε στην σύντομη ομιλία της η κυρία Βαρδινογιάννη.



Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν σπουδαίες προσωπικότητες, όπως ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος και ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος και άλλοι ηγέτες της ομογένειας, οι εκπρόσωποι των διπλωματικών αρχών της Ελλάδας και της Κύπρου στη Νέα Υόρκη, καθώς επίσης και προσωπικότητες που έχουν βραβευτεί σε προηγούμενες εκδηλώσεις του οργανισμού.


Στο τέλος ο Σάκης ζήτησε από τους προσκεκλημένους να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τηλέφωνα τους για να φωτογραφηθούν με το διπλανό τους χαμογελώντας και με τη συνοδεία του #ProudtoBeGreek να στείλουν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μήνυμα στον κόσμο ότι οι Έλληνες αξίζουν το χαμόγελο.

Την αρχή έκανε ο ίδιος βγάζοντας φωτογραφία με τον George Stamas και τον Andrew Liveris, τα δύο ηγετικά μέλη της οργάνωσης «The Hellenic Initiative».





Ο Σάκης Ρουβάς έχει αποδείξει έμπρακτα μέσα από τη δράση του ότι συμβάλει στην επιχειρηματική ανάπτυξη αλλά και την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό σε κάθε ευκαιρία, λειτουργώντας ως πρεσβευτής της Ελλάδας.

Ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος είναι ο «Αγγελιοφόρος» του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ξεσήκωσε τους υψηλούς προσκεκλημένους της ετήσιας δεξίωσης της "Ελληνικής Πρωτοβουλίας" αμέσως μετά το πέρας του βασικού προγράμματος της βραδιάς.



Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σάκης Ρουβάς αναλαμβάνει το καλλιτεχνικό μέρος μιας διεθνούς εμβέλειας εκδήλωσης ενώ είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που αυτό αφορά την στήριξη της Ελλάδας.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Νέα Υόρκη επισκέφτηκε πολλά μέρη συμβολικής σημασίας, ενώ απόλαυσε και στιγμές χαλάρωσης με τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη.

epirusblog.gr
5 of 5
Όλα όσα έγιναν στο 5th Annual Gala στη Νέα Υόρκη με οικοδεσπότη τον Σάκη Ρουβά
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8036536512390861107
item