Αθηνά Οικονομάκου: Η λαμπερή εμφάνιση στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της Αθηνά Οικονομάκου: Η λαμπερή εμφάνιση στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αθηνά Οικονομάκου: Η λαμπερή εμφάνιση στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Αθηνά Οικονομάκου: Η λαμπερή εμφάνιση στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της
Η σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου με τη μόδα είναι γνωστή, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από την επίδειξη μόδα “Hautes Grecians”, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την Τετάρτη (25/10) το βράδυ. 
Η εγκυμονούσα, μάλιστα, ηθοποιός φρόντισε να κάνει μια λαμπερή εμφάνιση, φορώντας ένα glam φόρεμα της σχεδιάστριας φίλης της Χριστίνας Κοντοβά.
Το μίντι wrap dress με τη μεταλλική πλέξη αναδείκνυε, βεβαίως, τη φουσκωμένη της κοιλιά, ενώ είχε και ένα βαθύ σκίσιμο. 
Η ηθοποιός το είχε συνδυάσει υπέροχα με metallic γόβες και leather jacket, ενώ το μακιγιάζ της ήταν σε γήινους τόνους και τα μαλλιά της χτενισμένα σε μπούκλες.
Μιλώντας στις κάμερες, η Αθηνά Οικονομάκου είπε για την εγκυμοσύνη της: «Ευτυχώς έχω μια εύκολη σχετικά εγκυμοσύνη και συνεχίζω κανονικά στους ρυθμούς της καθημερινότητάς μου. 
Δεν μου μυρίζουν πράγματα, προς το παρόν, δεν έχω τις ιδιαιτερότητες της εγκυμοσύνης, αλλά και να συνέβαινε αυτό, δεν θα το ζητούσα, είμαι πολύ εύκολος άνθρωπος… νομίζω ότι είναι λίγο τραβηγμένα αυτά και παλιά». Πάντως, απέφυγε για μία ακόμα φορά να απαντήσει στο ερώτημα αν περιμένει κοριτσάκι ή αγοράκι.
Αυτή είναι η πρώτη εγκυμοσύνη για την Αθηνά Οικονομάκου και τον σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και οι δυο είναι πανευτυχείς!
H Αθηνά Οικονομάκου με τη Χριστίνα Κοντοβά 

Epirusblog Gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου: Η λαμπερή εμφάνιση στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3200262065454860357
Σχόλια
item