Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017



Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα

  Ισχυρά διλήμματα.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις που στην πλειοψηφία τους σχετίζονται με την δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου, οφείλεις ωστόσο να ακολουθήσεις μια συμβιβαστική πολιτική. Επιπλέον, είναι πιθανόν να ασχοληθείς με μαστορέματα, ενώ οι συνθήκες παραπέμπουν και στην άθλησή σου, καλό είναι όμως να κάνεις την δέουσα προθέρμανση, ώστε να μην «πιαστείς». Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή αδιαθεσία.

Ερωτικά
Οι σχετικά αυξημένες υποχρεώσεις σου μπορεί να μην σου επιτρέψουν να απολαύσεις με το ταίρι σου τα... καλά του έρωτά σας! Ίσως όμως τελικά να «δέσεις» την σχέση σου μέσα από την φροντίδα και κάποιες αμοιβαίες προσφορές.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς «ανακατεύει» τις φιλίες σου κι ίσως προς στιγμή να χάσεις την εμπιστοσύνη σου σε έναν «δικό σου» άνθρωπο. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα σημαίνον πρόσωπο, σε κάθε περίπτωση όμως οφείλεις να κινηθείς στα πλαίσια του «οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους»! Επιπλέον, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου απειλεί να διαταράξει τις οικονομικές ισορροπίες σου, ενώ παράλληλα σου ζητά να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα αιτήματα ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά
Όσο οι σχέσεις σου ορίζονται ως «κτήσεις», είναι λογικό να υποφέρεις και μόνον στην σκέψη ότι θα χάσεις «κάτι» που θεωρείς πως σου ανήκει. Προσπάθησε, λοιπόν, να βγεις από το ψευτοδίλημμα του «κατέχω-δεν έχω», πριν σε πάρει στο κατόπι η ζήλεια!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς σε ωθεί να αναλάβεις δράση και να κάνεις μέσα σε μια ημέρα όσα δεν έκανες για εβδομάδες! Καλύτερα όμως να κόψεις ταχύτητα, αφού μια οικογενειακή ένταση ή ένα «πατιρντί» με συνεργάτη σου μπορεί να ταράξει την καθημερινότητά σου και να ανατρέψει τα σχέδιά σου. Επιπλέον, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σου ζητά να αντιμετωπίσεις άμεσα κάποιες τεχνικές δυσλειτουργίες στον χώρο σου και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, χωρίς ωστόσο να γίνουν «τσαπατσούλικα» πράγματα.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να μάθεις ή να δεις κάτι που θα σε προβληματίσει για την συνοχή της. Επιπλέον, πρόσεξε ποιόν/α βάζεις μέσα στο σπίτι σου. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε το μόνο πρόβλημά σου είναι το πώς θα... διώξεις τους ανεπιθύμητους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς σε ωθεί να αναλάβεις δράση και να κάνεις μέσα σε μια ημέρα όσα δεν έκανες για εβδομάδες! Καλύτερα όμως να κόψεις ταχύτητα, αφού μια οικογενειακή ένταση ή ένα «πατιρντί» με συνεργάτη σου μπορεί να ταράξει την καθημερινότητά σου και να ανατρέψει τα σχέδιά σου. Επιπλέον, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σου ζητά να αντιμετωπίσεις άμεσα κάποιες τεχνικές δυσλειτουργίες στον χώρο σου και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, χωρίς ωστόσο να γίνουν «τσαπατσούλικα» πράγματα.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να μάθεις ή να δεις κάτι που θα σε προβληματίσει για την συνοχή της. Επιπλέον, πρόσεξε ποιόν/α βάζεις μέσα στο σπίτι σου. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε το μόνο πρόβλημά σου είναι το πώς θα... διώξεις τους ανεπιθύμητους!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς επηρεάζει τα οικονομικά σου και κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να νιώσεις μια ανασφάλεια, που όμως θα «γιατρευτεί» γρήγορα, από την εξισορρόπηση του ισολογισμού σου, αρκεί βέβαια να μην κάνεις κάποια «κουτουράδα». Κι εδώ το κακό είναι ότι την ίδια στιγμή το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε ωθεί να «κυνηγήσεις» το χρήμα, αν όμως πάρεις κάποιο ρίσκο το πιθανότερο είναι να μην σου «βγει». Επιπλέον, η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο περνάει σε δύσκολη φάση, με την υπομονή σου να... δοκιμάζεται!

Ερωτικά
Εσύ προσφέρεις στο πρόσωπο που αγαπάς, την ίδια στιγμή όμως εκείνο δείχνει ανάλογες διαθέσεις για κάποιον/α άλλο/η. Ίσως βέβαια να μην πρόκειται για μια υπόθεση που θα προχωρήσει αλλά όσο να ‘ναι μια... κρυάδα θα την πάρεις! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να αφοσιωθείς ολόψυχα σε έναν στόχο, είτε με το καλό είτε με το ζόρι κι ίσως προς στιγμή να εγκαταλείψεις στην τύχη τους εκείνες από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου που δεν αποτελούν πλέον βασική προτεραιότητα για σένα. Αυτό βέβαια μπορεί να εγείρει ενστάσεις κι αντιδράσεις, από εκείνους/ες που θεωρούσαν δεδομένη την συμμετοχή σου σε αυτές, οπότε ας είσαι έτοιμος/η για τις σχετικές «μάχες». Επιπλέον, στο σπίτι και την οικογένειά σου, αντιμετώπισε τις όποιες δυσκολίες με συμβιβαστικό πνεύμα.

Ερωτικά
Με την σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιό σου μπορεί να υποκύψεις και να ενδώσεις σε μια κατάσταση που μέχρι χθες κατέκρινες ή απέρριπτες. Αν βέβαια δεν έχεις... όρεξη για μπερδέματα, τότε θα χρειαστεί να αποκρούσεις κάποια επίμονη παρενόχληση.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η αίσθηση που έχεις ότι κάτι «παίζεται» παρασκηνιακά, δεν είναι της φαντασίας σου κι ίσως ο πρώτος χώρος που θα πρέπει να ψάξεις είναι αυτός των συγγενών και των γνωστών σου. Επειδή όμως υπάρχουν δεδομένες «έχθρες» και συμμαχίες, στον ίδιο ακριβώς χώρο θα βρεις και... φανατικούς υποστηρικτές! Πέρα βέβαια από τις ίντριγκες, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου ενδέχεται να φέρει κι ένα σχετικά σοβαρό θέμα υγείας και ένα επιπλέον πρόβλημα είναι ότι η Σελήνη στους Ιχθύς σου «ανοίγει» δουλειές που δεν μπορούν να περιμένουν.

Ερωτικά
Με την σύνοδο Αφροδίτης-Άρη, το πρόβλημα δεν είναι το ποιόν/α να διαλέξεις αλλά πολύ περισσότερο το ποιόν/α να... αποκρούσεις! Επειδή όμως γίνονται πολλά και στο παρασκήνιο, έχε τον νου σου για «στημένες» καταστάσεις, που θα σε εκθέσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς «πασχίζει» για την καλοπέρασή σου αλλά το τετράγωνο Άρη-Κρόνου έχει μάλλον διαφορετική... άποψη, φέρνοντας στο προσκήνιο αντιθέσεις που προβληματίζουν. Το ένα μέτωπο μάλιστα έχει να κάνει με τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όπου είναι πιθανό να τα «τσουγκρίσεις» με ένα πρόσωπο που μέχρι σήμερα συμπορευόσαστε, επειδή θα γίνουν κάποια «φάουλ» από πλευράς του. Το δεύτερο αναφέρεται στα οικονομικά σου, που περνούν σε μια δύσκολη φάση, αναγκάζοντάς σε να προβείς σε ανεπιθύμητες υποχωρήσεις.

Ερωτικά
Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις! Κάπως έτσι εμφανίζονται τα πράγματα σήμερα, να θυμάσαι όμως ότι οι συνθήκες δεν ευνοούν τόσο τη δημιουργία μιας σταθερής σχέσης, όσο ένα ερωτικό παιχνίδι, που δεν είναι απαραίτητο να έχει και συγκεκριμένη κατάληξη. 

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου καλείσαι να κάνεις σημαντικές υποχωρήσεις, τόσο σε προσωπικά ζητήματα, όσο και στην καριέρα σου, ακόμα κι αν είναι δυσάρεστο όμως αυτό το καθήκον σου, αποτελεί για την ώρα, τη μόνη βιώσιμη λύση, αφού σε διαφορετική περίπτωση, τα προβλήματα αντί να λυθούν, θα πολλαπλασιαστούν! Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να προκαλέσει μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, δίνοντάς σου ίσως την αφορμή για να επιληφθείς πρακτικών θεμάτων που σχετίζονται με το σπίτι σου.

Ερωτικά
Πρακτικά δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να σε συγκρατήσει κι αν τύχει να βρεθείς σε «γόνιμο» περιβάλλον, είναι μάλλον απίθανο το να μην καταλήξεις τελικά σε κάποια αγκαλιά. Για πόσο; Μέχρι να δεις τα αντικειμενικά εμπόδια που υψώνονται μπροστά σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες της καθημερινότητάς σου, ώστε να μην χάσεις χρόνο με υποθέσεις που δεν αξίζουν τον κόπο σου. Κι αυτό γιατί αναμένεται να ενταθούν οι επαφές κι οι μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια είδηση που θα σε κάνει να «τρέχεις»! Επιπλέον, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου μπορεί να σπείρει στο διάβα σου άτομα που δεν... κατέχουν από κανόνες και δεοντολογία, με συνέπεια να «τα τσουγκρίσεις» άσχημα μαζί τους. Παράλληλα, φρόντισε και για την υγεία σου.

Ερωτικά
Προκλήσεις και πειρασμοί σε ωθούν να εγκαταλείψεις την «λογική και μετρημένη» στάση σου, προβαίνοντας σε κινήσεις, που δεν συνηθίζεις. Αν μάλιστα ταξιδέψεις, οι πιθανότητες για να σου συμβεί κάτι πολύ ιδιαίτερο, πολλαπλασιάζονται. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα, όπου... δυστυχώς αναμένονται «εμπλοκές» και καθυστερήσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει μια σύγκρουση-διαφωνία ή αναγκαστείς να αμυνθείς... σθεναρά απέναντι σε απαιτήσεις κάποιων «κακομαθημένων» φίλων. Σε κάθε περίπτωση πάντως δώσε προτεραιότητα στις ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν άμεσα, αποφεύγοντας κάθε είδος ρίσκου. Παράλληλα, φαίνεται πως οι συγκυρίες δεν ευνοούν την ένταξή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
Πολλά μπορεί να συμβούν σήμερα και η αλήθεια είναι ότι όσο λιγότερες δεσμεύσεις έχεις στην προσωπική σου ζωή κι όσο πιο «άνετος/η» είσαι, τόσο περισσότερο θα μπορέσεις να απολαύσεις τις χαρές και τους... πειρασμούς που σου προσφέρονται!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου συγκεντρώνει επάνω σου τα «κοσμικά πυρά» και το πρόβλημα είναι ότι το τετράγωνο Άρη-Κρόνου ενδέχεται να σε εμπλέξει σε καταστάσεις όπου κινδυνεύεις είτε να «τα πάρεις στο κρανίο» είτε να πληγωθείς από την συμπεριφορά των άλλων. Ακόμη, είναι πιθανόν να προκύψει μια έντονη διαφωνία με έναν συνεργάτη σου ή με ένα ισχυρό πρόσωπο, σε κάθε περίπτωση όμως προσπάθησε να μην «χτυπήσεις την γροθιά στο μαχαίρι», αφού κανείς δεν θα βγει κερδισμένος/η από αυτήν την διαδικασία

Ερωτικά
Αυτό που μπορείς και... δικαιούσαι να «κυνηγήσεις» σήμερα είναι μια «δυνατή» ερωτική εμπειρία, χωρίς ωστόσο να έχεις κατά νου μια σχέση με την κλασική έννοια του όρου. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τότε... προετοιμάσου για τις αναταράξεις που έρχονται!
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 2407363949954531144
item