Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα 

  Πρώτα οι υποχρεώσεις.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Οι άλλοι σου ζητούν να κάνεις πολύ περισσότερα από αυτά που υποχρεούσαι κι αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όρια σου, κινδυνεύεις να πάρεις επάνω σου όλες τις ευθύνες, χωρίς να ακούσεις ούτε ένα… ευχαριστώ! Δώσε λοιπόν την κατάλληλη «απάντηση» στις πιέσεις του Κρόνου, παίρνοντας μεν δύσκολες αποφάσεις αλλά και την διοίκηση των πραγμάτων στα χέρια σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να αναδείξει θέματα στις φιλίες σου, αναγκάζοντάς σε να «ξεκόψεις» από ένα πρόσωπο που δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σου
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση το πιθανότερο είναι να συμβούν πράγματα που δεν είναι ευχάριστα αλλά οπωσδήποτε αναγκαία. Αν πάλι είσαι μόνος/η… ξέχνα τα πολλά-πολλά, πρόσεξε μάλιστα μήπως μπλεχτείς με ένα πρόσωπο που είναι ήδη δεσμευμένο αλλά το κρύβει!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σου αναθέτει έξτρα υποχρεώσεις, ανατρέποντας τα σχέδιά σου για μια ανέμελη Κυριακή. Ίσως μάλιστα να βρεθείς με άτομα μιας εντελώς διαφορετικής νοοτροπίας ή ενώπιον καταστάσεων που δεν σου έχουν ξανατύχει. Παράλληλα ένα οικονομικό ή εργασιακό ζήτημαμπορεί να σε αγχώσει αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να «στρωθείς» στην δουλειά βάζοντας στην άκρη την διασκέδασή σου. Επιπλέον, δώσε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία και την διατροφή σου, περικόπτοντας ότι σε βλάπτει.
Ερωτικά
Συγκριτικά βρίσκεσαι σε πλεονεκτική θέση αλλά η ημέρα είναι «αφιερωμένη» στις δημόσιες σχέσεις σου κι όχι τόσο σε επαφές ερωτικού χαρακτήρα. Αν όμως… επιμένεις, μπορεί να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που κινείται στον εργασιακό σου χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Για την ώρα προέχουν αυτά που πρέπει να γίνουν κι όχι εκείνα που θα ήθελες πραγματικά, ενώ μέσα σε όλα δεν αποκλείεται να προκύψει κι ένα σοβαρό θέμα σε μια συνεργασία σου. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, όχι για να το κριτικάρεις αλλά για να το βοηθήσεις να σταθεί στα πόδια του. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο αυξάνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, το πιθανότερο όμως είναι να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις.
Ερωτικά
Οι καταστάσεις σε πιέζουν να αποφασίσεις με… ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις αλλά εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι σε αυτήν την φάση ένα νέο ξεκίνημα θα αποβεί προβληματικό στην εξέλιξη του. Κλείσε λοιπόν πρώτα τους «λογαριασμούς» σου κι ύστερα βλέπεις…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κλείσεις ένα κεφάλαιο στη ζωή σου, περιορίζοντας ενδεχομένως κάποιες από τις βλέψεις σου. Αυτό όμως είναι ότι το πιο… αντιπροσωπευτικό της επιρροής του Κρόνου και του Πλούτωνακαι δεν έχει νόημα ούτε βαρυγκωμάς ούτε να διαμαρτύρεσαι. Έτσι κι αλλιώς αν επιχειρήσεις να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό θα βρεις μπροστά σου αρκετές δυσκολίες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να σε «στριμώξει» οικονομικά, εξ αιτίας μιας έκτακτης οικογενειακής υποχρέωσης.
Ερωτικά
Παρά τα όποια προβλήματα, το κλίμα για σένα είναι θετικό κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να βρεις συμπαράσταση από τον άνθρωπο σου σε μια σειρά από ζητήματα που σε απασχολούν. Αν πάλι είσαι μόνος/η, δεν θα σου λείψουν οι ευκαιρίες για κάτι… καλό!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε «αναγκάζει» να ξεχάσεις για λίγο τις δικές σου ανάγκες και να επικεντρωθείς σε αιτήματα ή προβλήματα των άλλων. Αν όμως σου προταθεί μια συνεργασία ή συμφωνία, καλό είναι να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου, αφού το timing δεν είναι ευνοϊκό. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος δημιουργεί ένα «στενόχωρο» κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα ένα ραντεβού να μην εξελιχθεί σύμφωνα με τις προσδοκίες σου. Επιπλέον, η κοινωνική σου ζωή μπορεί να γίνει κάπως… βαρετή αλλά δεν γίνεται αλλιώς.
Ερωτικά
Στον έρωτα δεν χωρούν ούτε υπολογισμοί, ούτε λογαριασμοί. Κι αν πιστεύεις ότι αποφάσισες «σωστά» σύμφωνα με την λογική σου, σύντομα θα καταλάβεις ότι συναισθηματικά είσαι… εκτός! Για την ώρα λοιπόν είναι καλύτερα να περιμένεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ίσως πιεστείς ή στενοχωρηθείς από ένα οικονομικό θέμα στο οποίο εμπλέκεται ένα οικείο σου πρόσωπο αλλά αυτό μπορεί να είναι κι ένα πολύ καλό «μάθημα» για να μην «ανακατεύεις» τις προσωπικές με τις οικονομικές σου υποθέσεις. Γενικότερα ο ενεργός Κρόνος σε θέλει πολύ πιο «σφιχτό/η» στην διαχείριση των χρημάτων σου, αφού όλο και κάτι έκτακτο θα σου… ξεφουρνίσει! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο επιβεβαιώνει την ιδιαίτερη σημασία που δίνεις σε θέματα υγείας, αφού μπορεί να εντοπίσεις την απαρχή ενός προβλήματος.
Ερωτικά
Όταν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα στην… πλήξη και μια «κοστοβόρα» συνάντηση, που δεν θα εξελιχθεί όπως θα ήθελες, ίσως η πρώτη να είναι προτιμότερη. Επιπλέον, η ισοτιμία στις σχέσεις σου δείχνει δύσκολη, οπότε μην παίρνεις και πολύ… φόρα!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σε κάνει πιο επιφυλακτικό/η αλλά… δικαίως! Με ότι κι αν ασχολείσαι είναι βέβαιο ότι χρειάζεται μια περαιτέρω επεξεργασία, ώστε να εντοπιστεί κάθε έλλειμμα ή αδυναμία του. Καλύτερα λοιπόν να καθυστερήσεις ή ακόμη και να απορρίψεις ένα σχέδιο, παρά να «τρέχεις» μετά για να συμμαζέψεις τα… ασυμμάζευτα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που είτε βρίσκεται σε δύσκολη θέση, είτε δεν σου κάνει το… χατίρι και σε στενοχωρεί.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει τον κύκλο των θαυμαστών ή θαυμαστριών σου, ατυχώς όμως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει περισσότερο «κωλύεται» να ενδώσει στις επιθυμίες σου. Μπορείς πάντως να δεις το «ποτήρι» μισογεμάτο κι όχι μισοάδειο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο αναδεικνύει οικογενειακά ζητήματα και σε κάθε περίπτωση η αντιμετώπισή τους δεν θα είναι εύκολη. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να φροντίσεις κάποιον οικείο σου. Παράλληλα, μπορεί μεν να κάνεις «τρελά» σχέδια για το μέλλον αλλά για την ώρα φαίνεται πως υπολογίζεις «χωρίς τον ξενοδόχο». Ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να είσαι πολύ πιο προσεκτικός και υπεύθυνος τόσο στα λόγια όσο και στα έργα σου αλλά το κυριότερο να μην υπερβείς τις αντοχές και τα όρια σου. Επιπλέον, σε συμφέρει να αναβάλεις κάθε τι το «μεγαλεπήβολο».
Ερωτικά
Ο ενθουσιασμός για την προτίμηση που δείχνουν στο πρόσωπο σου, μπορεί σύντομα να «γυρίσει» σε απογοήτευση, αφού στην παρούσα φάση έλκεις μάλλον τους πιο… προβληματικούς τύπους. Ίσως όμως να έχεις καλύτερη τύχη με ένα άτομο πολύ μικρότερο ή μεγαλύτερό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Σήμερα που ο Κρόνος, έχει «το πάνω χέρι», μπορείς κι εσύ να βάλεις τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, εφαρμόζοντας απλά τα δέοντα και σε αυτό δεν χωράνε ούτε φιλίες, ούτε «ρουσφέτια». Αυτό βεβαίως ισχύει και αντίστροφα, στην περίπτωση που ζητήσεις μια εξυπηρέτηση από έναν φίλο ή μια φίλη, οπότε… κόψε ταχύτητα!. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να «στρωθείς» στο διάβασμα ή να ασχοληθείς με ποικίλες εργασίες, περιορίζοντας τις εξόδους σου, που έτσι κι αλλιώς δεν θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.
Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «τελειώσεις» μια υπόθεση που σε ταλαιπωρεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να βρεις άμεσα τον αντικαταστάτη ή την αντικαταστάτρια! Εκτός βέβαια κι αν θες να πας από πρόβλημα σε… πρόβλημα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις τρέχουν και η συνέπειά σου θα σε «καταδικάσει» στο να χάσεις πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου. Έτσι κι αλλιώς όμως θα ήταν άτοπο να δώσεις προτεραιότητα στην διασκέδαση ή την καλοπέραση σου σε μια ημέρα όπου «κουμάντο» κάνει ο Κρόνος. Φρόντισε ωστόσο να μην φορτωθείς με καθήκοντα άλλων, την ώρα μάλιστα που εκείνοι θα… κάθονται! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει μια έκτακτη οικονομική ανάγκη, οπότε φύλαξε τα χρήματά σου και μην τα ξοδεύεις άσκοπα.

Ερωτικά
Σήμερα θα σου είναι εύκολο να γοητεύσεις κάποιον\α με τον επαγγελματισμό και τις αρετές του μυαλού σου, πολύ περισσότερο αν χειριστείς τα πράγματα υπεύθυνα και σοβαρά. Είναι βέβαιο όμως ότι η κατάσταση θέλει τον χρόνο της για να «δέσει».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει έτοιμο/η να διαχειριστείς μια σειρά από λεπτές υποθέσεις κι αν δεν συγκεντρωθείς ή «τα φορτώσεις στον κόκορα», θα μπεις σε μπελάδες. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να δυσκολέψει αρκετά τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Επιπλέον, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και ιδιαίτερα τις φιλικές, οφείλεις να τηρήσεις τα προσχήματα και τους κώδικες συμπεριφοράς, αφού μια «ασύμβατη» συμπεριφορά από πλευράς σου δεν θα τύχει και της καλύτερης υποδοχής.
Ερωτικά
Στον έρωτα δεν χωρούν εύκολα τα λογικά σχήματα κι όσο κι αν προσπαθείς να θέσεις τα πράγματα υπό το δικό σου πρίσμα, το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι εσύ ο «κακός» της σχέσης. Αντίθετα όμως οι συμβουλές σου μπορεί να είναι πολύτιμες σε υποθέσεις άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Με τον Κρόνο να δεσπόζει στους ουρανούς, η ημέρα προσφέρεται περισσότερο για δουλειά και όχι για χαλάρωση ή διασκέδαση. Καλό είναι επίσης να περιοριστείς στα εντελώς αναγκαία, μεριμνώντας κυρίως για την κάλυψη των βασικών αναγκών σου και να δώσεις προτεραιότητα στις επαγγελματικές ή οικονομικές υποχρεώσεις σου. Οι πωλήσεις πάντως… επιτρέπονται! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου προκαλέσει μια μικρή αδιαθεσία ή να σου «κόψει» το κέφι, αναγκάζοντάς σε να αποσυρθείς από το προσκήνιο, προκειμένου να συνέλθεις.
Ερωτικά
Φαίνεται πως πιέζεσαι και στενοχωριέσαι για πράγματα που δεν περνούν από το χέρι σου και το χειρότερο σενάριο είναι να μεταφέρεις το άγχος και την πίεση στον άνθρωπο σου. Αν όμως μοιραστείς το πρόβλημά σου, τότε θα λάβεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι.
astrology.gr
  
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 5066552598582949460
Σχόλια
item