Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα 

  «Δεν ξέρω την ερώτηση αλλά το σεξ είναι σίγουρα η απάντηση»!

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Ο Ερμής στον Σκορπιό σε ωθεί να ασχοληθείς με λεπτομέρειες σχετικές με τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να απευθυνθείς σε κάποιον/α που κατέχει καλά το αντικείμενο. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει εύκολο θύμα στις ορέξεις κάποιου/ας που ξέρει να χειρίζεται τις προσωπικές αδυναμίες σου, ιδιαίτερα αν δεν μπορείς να τις ελέγξεις. Στον αντίποδα βέβαια ίσως να ευνοηθείς από την προτίμηση ενός ισχυρού προσώπου, που σίγουρα έχει για σένα τα σχέδια του κι όχι μόνον επαγγελματικά.
Ερωτικά
Σήμερα δεν αποκλείεται να βιώσεις κάτι δυσάρεστο, το μόνο που έχεις να φοβηθείς όμως είναι ο κακός εαυτός σου, εκείνος δηλαδή που εγκλωβίζεται σε απόλυτες καταστάσεις και ανεξέλεγκτα πάθη, κάνοντας το κλίμα της προσωπικής σου ζωής αρκετά «νοσηρό».

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να σου αποκαλύψει το μυστικό μιας «συνταγής» ή να σε μυήσει σε ειδικές λεπτομέρειες που κατέχουν λίγοι. Επιπλέον, καλείσαι να «ψειρίσεις» πρόσωπα και καταστάσεις. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει σε δυσάρεστα περιστατικά είτε στη δουλειά σου, είτε στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, ενώ ίσως προκύψει κάτι «στενόχωρο» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Όλα αυτά ωστόσο μπορεί να συμβαίνουν για να ξεκόψεις οριστικά με ότι σε κρατάει πίσω.
Ερωτικά
Σήμερα είναι εύκολο να πέσεις «θύμα» ενός πάθους στον εργασιακό σου χώρο. Επιπλέον, έχεις την τάση να κινηθείς μυστικά, είτε όμως αυτό έχει να κάνει με διαδικτυακές, είτε με «διά ζώσης» ερωτικές αναζητήσεις, πρόσεξε μήπως «κολλήσεις» και κάποιον επικίνδυνο ιό.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να εργαστείς επιμελώς και να τηρήσεις τα δέοντα στην δουλειά σου, αφού οι λεπτομέρειες είναι που θα κάνουν την διαφορά! Παράλληλα, φαίνεται πως ένας «δικός σου» άνθρωπος τα θέλει όλα… δικά του, επιβάλλοντας όρους που λίγο απέχουν από τον εκβιασμό. Από την άλλη πλευρά, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε παραπέμπει είτε σε αγορές «σέξι» αξεσουάρ, ικανών να δώσουν έναν πιο πικάντικο χαρακτήρα στην ερωτική σου ζωή είτε σε θεάματα πάθους αγωνίας και μυστηρίου.
Ερωτικά
Η ημέρα έχει έναν… σούπερ ερωτικό χαρακτήρα, το θέμα όμως είναι αν μπορείς να διαχειριστείς συναισθήματα και καταστάσεις που ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια μιας «νορμάλ» σχέσης. Ίσως μάλιστα ή «έξοδος» σου από αυτήν να γίνει μια αρκετά δύσκολη υπόθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να παρέμβεις για να εξυπηρετήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, αναμένεται να δεχθείς έντονες πιέσεις σε ένα προσωπικό ή οικογενειακό σου θέμα, όταν όμως τα πράγματα έχουν φτάσει «στο αμήν», δεν χωρούν ημίμετρα. Κι αν το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σου δημιουργήσει μια αίσθηση απώλειας ή σε οδηγήσει σε δύσκολες αποφάσεις για μια συνεργασία σου, να θυμάσαι ότι αυτός και μόνο αυτός είναι ο δρόμος της απελευθέρωσης σου από όλα αυτά που σε «πνίγουν».
Ερωτικά
Από εκεί που όλα έδειχναν «ρόδινα», φαίνεται να περνάς σε μια θέση αδυναμίας και ίσως κατακλυστείς από πολύ δυνατά συναισθήματα αλλά και εμμονές που δεν μπορείς να ελέγξεις. Ωστόσο πάντα θα ισχύει το «ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό»!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά 
Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να προβείς σε επισκευές συσκευών που σχετίζονται με την επικοινωνία σου. Επιπλέον, εξέτασε με προσοχή τις νομικές διαστάσεις ενός περιουσιακού σου θέματος. Παράλληλα, η ημέρα προσφέρεται για καθαριότητες στον χώρο σου και την εξάλειψη κάθε εστίας μόλυνσης. Ακόμη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνασε καλεί να μεριμνήσεις για την υγεία και την διατροφή σου, αλλάζοντας ριζικά όλα εκείνα που εν δυνάμει αποτελούν πηγή κινδύνων. Αν πάλι έχεις ζώα ή φυτά μερίμνησε για πιθανά προβλήματα τους.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε κάνει επιρρεπή σε κάθε είδους «αταξίες», πρόσεξε όμως γιατί δεν αποκλείεται να σε παρακολουθεί κάποιο «αόρατο» μάτι και να έχεις κακά ξεμπερδέματα! Επιπλέον, στις επαφές σου, τήρησε όλα τα δέοντα μέτρα ασφαλείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο Ερμής στον Σκορπιό αναδεικνύει τις ικανότητές σου σε μια σειρά από πρακτικά ζητήματα που απαιτούν μια λεπτομερή επεξεργασία. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε βαραίνει, εσύ όμως ψάχνοντας τρόπους για να δώσεις λύσεις στα οικονομικά σου προβλήματα, μπορεί να απευθυνθείς σε «σκοτεινούς» κύκλους και το σίγουρο είναι ότι από την στιγμή που θα πιαστείς στο «δόκανο», δύσκολα θα ξεφύγεις χωρίς απώλειες. Επιπλέον σε συναισθηματικό επίπεδο βρίσκεσαι σε φάση «ή όλα ή τίποτε»!
Ερωτικά
Το σύμπαν σπέρνει στο διάβα σου άτομα «μυστηριώδη» και γοητευτικά που σίγουρα έχουν πολλά να δώσουν, αν είναι όμως να «χαλάσεις το σπίτι σου», τότε να… σου λείπει το βύσσινο! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πιθανό να βρεθείς σε αδιέξοδο.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να εξετάσεις με προσοχή τα «ψιλά γράμματα» μιας συμφωνίας ή συνεργασίας, ώστε να έχεις… ήσυχο το κεφάλι σου! Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα αναδεικνύει το σεξ απήλ σου, κάτι που σου ανοίγει «πόρτες», όχι όμως χωρίς να σου ζητηθούν «πονηρά» ανταλλάγματα. Επιπλέον, ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως επωφεληθείς από απώλειες άλλων ή μια αποζημίωση, σε προσωπικό επίπεδο όμως μπορεί να επιβαρύνει το οικογενειακό κλίμα με δυσάρεστες καταστάσεις.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι στην… κορυφή των προτιμήσεων του κοινού κι από αυτήν την άποψη θα σου είναι αρκετά εύκολο να έχεις όποιον/α θέλεις! Τα δύσκολα βέβαια αρχίζουν μετά, αφού κινδυνεύεις να εμπλακείς σε έναν φαύλο κύκλο ζήλειας και καχυποψίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλεί να «ξεσκονίσεις» τις γνώσεις σου, προκειμένου να αντιμετωπίσεις επιτυχώς ποικίλα τεχνικά προβλήματα στην δουλειά ή τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, ίσως σε φέρει ενώπιον φαινομένων απληστίας ή φανατικής αντιζηλίας και σε μια τέτοια περίπτωση το σωστό θα ήταν να αντιμετωπίσεις την κατάσταση με χιούμορ, ακόμη κι αν είναι «μαύρο»! Επιπλέον δεν αποκλείεται να δεις ή μάθεις κάτι που δεν είναι καθόλου ευχάριστο.

Ερωτικά
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς άμεσα από την προτίμησηπου δείχνει κάποιος/α στο πρόσωπο σου, να θυμάσαι όμως ότι η συνέχεια δεν θα είναι εύκολη, ίσως μάλιστα να εμπλακείς σε «πνιγηρές» καταστάσεις, που θα δημιουργήσεις από μόνος/η σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο Ερμής στον Σκορπιό σε ωθεί να εργαστείς μυστικά. Επιπλέον, μπορεί να αποκαλυφθούν λεπτομέρειες γύρω από τις ενέργειες ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, το φιλότιμό σου σε ωθεί να «θυσιαστείς» για ένα φίλο ή μια φίλη, προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο που βρίσκεται, δεν αποκλείεται ωστόσο στο τέλος να αποκομίσεις την αίσθηση πως σε εκμεταλλεύτηκαν. Κι επειδή το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι «ότι κι ότι» για να «κόψεις μαχαίρι» σχέσεις και φιλίες, αναμένονται… δράματα!
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να σου δημιουργηθούν διαδοχικά συναισθήματα «νίκης» και «ήττας», σε κάθε περίπτωση όμως, το θέμα είναι να μην «κολλάς» και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή σου. Επιπλέον μπορεί να σου γίνει ερωτική «κρούση» από έναν φίλο ή μια φίλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο Ερμής στον Σκορπιό σε ωθεί να οργανώσεις μια συνάντηση στον χώρο σου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τεχνικά θέματα. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε πιέζει να δώσεις λύσεις, έχοντας συνείδηση ότι ο κόσμος δεν είναι «αγγελικά πλασμένος». Το τι ακριβώς θα πράξεις βέβαια είναι μια δική σου υπόθεση, προσπάθησε ωστόσο να αποφύγεις οτιδήποτε μπορεί να σε επιβαρύνει ψυχικά. Μπορεί ωστόσο να γίνεις μάρτυρας μιας δυσάρεστης κατάστασης, ανεξάρτητα από τις προθέσεις σου.
Ερωτικά
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι πιο «μεστό» κι έχεις πολύ καλές πιθανότητες να το βρεις, να θυμάσαι όμως ότι αν μπεις σε μια σχέση θα είναι δύσκολο να βγεις χωρίς να «ματώσεις», γι’ αυτό «μέτρησε» σωστά τις καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο Ερμής στον Σκορπιό σε θέλει πιο προσεκτικό και λεπτομερή σε σχέση με κάποιες λεπτομέρειες που «μετράνε», είτε πρόκειται για τα επαγγελματικά σου, είτε για ένα τεχνικό ζήτημα. Παράλληλα, η τάση σου προς το μυστήριο και το άγνωστο μπορεί βέβαια να βρει τον… δρόμο της, σε «αμαρτωλούς» προορισμούς, ωστόσο, αξίζει χίλιες φορές παραπάνω το να ακολουθήσεις ένα πιο πνευματικό μονοπάτι. Ακόμη το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να απαλλαγείς από διατροφικές συνήθειες που σε βλάπτουν.
Ερωτικά
Δείχνεις «εκτεθειμένος/η» σε παρασκηνιακές ενέργειες που αποσκοπούν στο να «πέσεις σαν ώριμο φρούτο» στην αγκαλιά κάποιου/ας. Έχε τον νου σου λοιπόν στους «καλοθελητές», ενώ αν είσαι ήδη σε μια σχέση καλό είναι να αποφύγεις τα «νυχτοπερπατήματα»!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να ασχοληθείς με τεχνικά ζητήματα ή να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου κι αν δεν διαθέτεις τα προσόντα, τότε απευθύνσου στους ειδικούς. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα τονίζει την σεξουαλικότητά σου, κάτι όμως που μπορεί να είναι ευλογία και κατάρα μαζί, αφού ναι μεν σου ανοίγονται «πόρτες» που για άλλους είναι ερμητικά κλειστές, από την άλλη πλευρά όμως υποτιμούνται τα υπόλοιπα προσόντα σου. Επιπλέον, ίσως να συμβεί κάτι δυσάρεστο με έναν φίλο ή μια φίλη.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό σου υπόσχεται «σούπερ» εμπειρίες, ικανές να αλλάξουν όλα αυτά που «ήξερες» μέχρι σήμερα για την ερωτική απόλαυση. Παράλληλα όμως μπορεί σε «ρίξει στα δίχτυα» ενός πολύ «χειριστικού» ατόμου κι άντε μετά να ξεμπερδέψεις!
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 1175914168136241914
item