Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα 

  Τόπο στις… ευκολίες!

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να ενσωματώσεις στην λογική σου κάποιες αντιλήψεις, με τις οποίες μπορεί σε πρώτη φάση να μην συμφωνείς αλλά η ουσία είναι ότι θα σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ίσως μάλιστα η αποκατάσταση της σχέσης σου με ένα ισχυρό πρόσωπο να αποβεί το «κλειδί» της επιτυχίας σου, αρκεί να μην προβείς μελλοντικά σε υπαναχωρήσεις. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Δία σου προσφέρει μια οικονομική άνεση, είτε τα λεφτά είναι δικά σου, είτε δανεικά, φρόντισε ωστόσο να διαχειριστείς συνετά το πλεονέκτημά σου.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη και τον Άρη απέναντί σου, η περιπέτεια… συνεχίζεται και για την ώρα δεν δείχνει ρεαλιστικό το επιδιώκεις ή να θες να επιστρέψεις στην σταθερότητα, πολύ περισσότερο δε να κάνεις όνειρα που αύριο-μεθαύριο μπορεί να μην ισχύουν πια!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Δία είναι για σένα «όλα τα λεφτά», είτε μεταφορικά, είτε κυριολεκτικά! Αν μάλιστα αφήσεις κατά μέρος τις επιφυλάξεις σου και δεν καθυστερήσεις την πορεία των πραγμάτων, ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά σου θα σε οδηγήσει αναπόφευκτα στην επιτυχία! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει την επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο» κι ίσως να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που μπορεί να σου φανούν το ίδιο χρήσιμα, όσο και ενδιαφέροντα. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις κάτι «κομβικής» σημασίας.

Ερωτικά
Ο Δίας στον Σκορπιό φροντίζει για την καλοπέραση σου και το καλό κλίμα μπορεί να χαλάσει μόνον αν δώσεις βάση σε λόγια που βάζουν κάποιοι «παρατρεχάμενοι». Γείρε λοιπόν στην αγκαλιά του ανθρώπου που αγαπάς κι ονειρέψου-ζήσε τα καλύτερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Δία ευνοεί τις επαγγελματικές βλέψεις σου κι αν ανοίξεις μια δουλειά σήμερα, το βέβαιο είναι ότι θα πάει πολύ καλά. Επιπλέον μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις διευκολύνσεις που σου προσφέρονται για να γίνουν όλα πιο εύκολα στην ζωή σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω κάτω από το… άγρυπνο βλέμμα του Πλούτωνα, σου ζητά να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιες λεπτομέρειες, που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά αλλά μπορεί να αποδειχθούν καταλυτικές για την πορεία των οικονομικών σου.
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία θα σου τραβήξει την προσοχή αλλά να θυμάσαι ότι η σχέση σας μπορεί να είναι εξ ίσου καλή και ως φιλική. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να μοιραστείς όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου και μια καλή παρέα, πρόσεξε όμως μην… δώσεις δικαιώματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορεί σε «μπερδέματα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, κάτι όμως που θα σου δώσει το δικαίωμα να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου ένα άτομο που «ποντάρει» στην ευαισθησία σου και σε έχει εκμεταλλευτεί επανειλημμένα. Εξ άλλου, οι «αμαρτίες» του παρελθόντος δεν έχουν καμία απολύτως θέση στο λαμπρό μέλλον που ανοίγεται μπροστά σου σε προσωπικά ζητήματα. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Δία μπορεί να σου δώσεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Ο Δίας στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια περίοδο χαράς και ερωτικών προσφορών αλλά όχι… εκπτώσεων! Ίσα-ίσα τώρα που οι άλλοι είναι ευνοϊκά διακείμενοι απέναντι σου, θα πρέπει να γίνεις πιο απαιτητικός/η στις επιθυμίες σου.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Δία δίνει μια αναπτυξιακή πνοή, τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στα οικογενειακά σου. Αν μάλιστα αναζητάς έναν χώρο… αντάξιο του μεγαλείου σου, θα τον έχεις, ενώ ανάλογα θετικές είναι οι προδιαγραφές σου και στην περίπτωση που θέλεις να πετύχεις μια περιουσιακή ρύθμιση ή να αγοράσεις ένα ακίνητο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σου ζητά να δώσεις λύσεις σε εργασιακά θέματα, ακολουθώντας «το γράμμα του νόμου». Επιπλέον, θα σε βοηθήσει να κόψεις οριστικά μια συνήθεια που επιβαρύνει τον οργανισμό σου
Ερωτικά
Ο Δίας στον Σκορπιό σε θέλει «σπιτόγατο» ή… σπιτωμένο/η, πολύ περισσότερο που τα «νυχτοπερπατήματα» μπορεί να μην σου βγουν σε καλό! Αξιοποίησε λοιπόν τα καλά της οικογενειακής ζωής, αφήνοντας κατά μέρος τις λοιπές αναζητήσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Δία προδιαθέτει σε μια ευχάριστη, όσο και πλούσια σε συμβάντα καθημερινότητα, ενώ δεν αποκλείεται να αναβαθμιστούνθεαματικά και τα μέσα που χρησιμοποιείς για τις μετακινήσεις σου ή την επικοινωνία σου με τους άλλους. Στο πλάνο της ημέρας είναι πάντως και κάποιες πολύ πιο ευχάριστες στιγμές με καλή παρέα και συζητήσεις, που θα συμβάλλουν θετικά στην ανάπτυξη των ενδιαφερόντων σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τις βαθύτερες ανάγκες ενός αγαπημένου σου προσώπου.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον 5ο φυσικό «οίκο» σου αυξάνει τη γοητεία σου κι από εκεί και ύστερα η πρωτοβουλία ανήκει σε σένα. Να θυμάσαι όμως ότι στην παρούσα φάση θα πρέπει να «επεξεργαστείς» πολύ καλά τα δεδομένα μιας σχέσης, αφού η αθωότητα λείπει σε… διακοπές!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι σου, ίσως μάλιστα να ανακαλύψεις κάτι που θεωρούσες χαμένο. Επιπλέον μπορεί να διασαφηνιστούν λεπτομέρειες γύρω από ένα περιουσιακό ζήτημα ή την στάση ενός οικείου σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Δία ευνοεί «σκανδαλωδώς» τα οικονομικά σου κι αν σκέφτεσαι να κάνεις μια επένδυση, μην χάσεις αυτήν την ευκαιρία. Ωστόσο αν θες να αγοράσεις κάτι, περίμενε μήπως τελικά στο… δωρίσουν, αφού για σένα ισχύει το «ζήτα και θα σου δοθεί»!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιο σου σε βοηθούν να κερδίζεις τους άλλους με την παρουσία σου και δεν είναι σκόπιμο να κλειστείς στο σπίτι ή στις… σκέψεις σου!. Αν μάλιστα ενδιαφέρεσαι για κάτι «δυνατό» δεν έχεις παρά να γίνεις ακόμη πιο κοινωνικός/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Δία στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο τυχερό/η στις επιδιώξεις σου και το βέβαιο είναι ότι μπορείς να έχεις εύκολα ότι επιθυμήσεις. Καλό είναι ωστόσο να μην εξαντλήσεις την συμπαντική εύνοιασε διασκεδάσεις και… καταχρήσεις αλλά να ξεκινήσεις και κάτι σημαντικό, αφού η πορεία του θα είναι πολύ καλύτερη του αναμενομένου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε βοηθά να μάθεις κάποιες άγνωστες λεπτομέρειες, ενώ αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, προς κάθε κατεύθυνση.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Ζυγό ενεργοποιούν το ερωτικό παρασκήνιο, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Σχέσεις ευχάριστες ή περιπετειώδεις αλλά μυστικές ή σχέσεις χωρίς προοπτική επισημοποίησης είναι στην… απόλυτη διάθεση σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Δία απλώνει δίχτυ προστασίας στο σύνολο των προσπαθειών ή των συναλλαγών σου, ίσως μάλιστα να μάθεις κάποια πράγματα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα της κατάστασης και των… κινδύνων που απέφυγες! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω ίσως να συμβάλλει σε μια οικονομική αβεβαιότητα, η οποία μπορεί να ενταθεί, εξ αιτίας κάποιων «γραφειοκρατικών» προβλημάτων αλλά με την τύχη που έχεις, ισχύει το «κάθε εμπόδιο για καλό»! Επιπλέον μπορεί να έρθεις σε επαφή με έναν ισχυρό χρηματοδότη.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη και ο Άρης στον Ζυγό θα σου δώσουν την ευκαιρία για ένα «τσιμπολόγημα» στο φιλικό σου περιβάλλον! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να την «δέσεις» ακόμη περισσότερο προσφέροντας στον άνθρωπο σου κάτι που θα τον συγκινήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου ενδέχεται να συμβάλλει σε μια κυκλοθυμία, που αναπόφευκτα θα δυσκολέψει και τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου. Ωστόσο, ο Πλούτωνας που στέκει… πλάι της θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις θέσεις σου απέναντι σε συναισθηματικούς «εκβιασμούς». Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Δία διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου με «κάθε καρυδιάς καρύδι» και παρότι θα υπάρξουν και άτομα που έχουν την πρόθεση να σε βοηθήσουν, οι σοβαρές επιφυλάξεις σου για κάποιους άλλους δεν είναι άτοπες! 

Ερωτικά 
Μια προσωπική σου υπόθεση ίσως να γίνει κεντρικό ζήτημα ή να σχολιαστείποικιλοτρόπως, με αποτέλεσμα να νοιώσεις κάπως άβολα. Αυτό όμως δεν πρέπει να σου στερήσει το δικαίωμα να εκφράζεις τα συναισθήματα σου όπου και όπως θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Δία σε βοηθά να «αλλάξεις επίπεδο» στην κοινωνική και επαγγελματική σου ζωή, έχοντας μάλιστα την υποστήριξη κι  ενός ισχυρού παράγοντα. Κι από την στιγμή που η τύχη παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, απλά… απόλαυσε το πλεονέκτημά σου χωρίς να σκοτίζεσαι! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου αποκαλυφθεί ένα «καυτό» παρασκήνιο αλλά από την άλλη πλευρά οφείλεις να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην υγεία και την διατροφή σου για να μην σου «ξημερώσει» κάτι ενοχλητικό
Ερωτικά
Ο έρωτας «κυκλοφορεί» παντού… γύρω σου, είναι στο χέρι σου όμως να χαμογελάσεις ή να το δεις σαν μια « ανόητη παρενόχληση». Στην περίπτωση πάντως που ενδώσεις σε κάτι «έκτακτο» φρόντισε να τηρήσεις όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Δία εξυπηρετεί άριστα την πρόθεσή σου να κάνεις ένα ταξίδι ή να αποκτήσεις εργαλεία και εξοπλισμό που σε διευκολύνουν. Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από την πρόοδο στην ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου ή την εξέλιξη μιας νομικής υπόθεσής σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, φέρνοντας σε μάλιστα σε επαφή με ένα άτομο που είναι «στα μέσα και στα έξω» κι έχει τον τρόπο να διαχειρίζεται αποτελεσματικά ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Ερωτικά
Μπορεί ο Άρης στον Ζυγό να σε βάζει στον αστερισμό του… σεξ, ωστόσο η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σε βοηθά να συνδυάσεις το ρομάντζο με την περιπέτεια, ενώ ίσως σου επιφυλάσσει και κάποια «τυχερά» κατά την διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης.
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 5308311677744210563
item