Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα 

  Δώρα και παροχές.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου σε βοηθά να βιώσεις την ευχάριστη πλευρά της ζωής, ώστε να πάρεις δύναμη για την συνέχεια. Και βέβαια μην απορείς γιατί κάποια πράγματα σου προσφέρονται «στο πιάτο», φρόντισε μόνον να ζήσεις το σήμερα με όλα τα πλεονεκτήματά του. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια «αρρυθμία» στα οικονομικά σου και να σε προβληματίσει για την πορεία τους, ακόμη όμως κι αν «στριμωχτείς» προσωρινά, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα αφού ο Δίας δεν θα σε αφήσει έτσι!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο, με το οποίο είχατε στο παρελθόν μια «αμφίσημη» σχέση, λίγο ερωτική, λίγο φιλική, λίγο… απ’ όλα δηλαδή κι αν συμβεί αυτό είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στην πράξη.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Με την Σελήνη απέναντί σου, ίσως να νοιώσεις περισσότερο ανασφαλής εξ αιτίας μιας αβεβαιότητας που εισπράττεις από τους άλλους, αυτό όμως θα σε βοηθήσει τελικά να ζητήσεις και να πάρεις κάποιες εγγυήσεις, που θα διασφαλίσουν τη θέση σου. Και γενικότερα όμως είσαι σε θέση να «γυρίσεις» το όποιο μειονέκτημα σε πλεονέκτημα! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό βελτιώνει τις εργασιακές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να λάβεις στήριξη από έναν/μια συνάδελφό σου, που θεωρεί ότι δικαιούσαι περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση.
Ερωτικά
Η Σελήνη απέναντί σου αναμένεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στις σχέσεις σου αλλά εσύ σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να βιαστείς να πάρεις θέση απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις, αφού τελικά όλα θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια στα εργασιακά σου, πιέζοντας σε να βρεις τις πιο αποτελεσματικές λύσεις. Κι εδώ τα καλά νέα είναι ότι ο Δίας στο ίδιο ζώδιο σε εφοδιάζει με την τύχηπου χρειάζεσαι ώστε σύντομα να διασκεδάσεις τις όποιες ανησυχίες σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, πρόσεξε μήπως μια διατροφική κατάχρηση σου δημιουργήσει πρόβλημα. Παράλληλα η Αφροδίτη στον Ζυγόδημιουργεί ευχάριστες συνθήκες, τόσο στην δική σου ζωή, όσο και σε εκείνη των αγαπημένων σου προσώπων.
Ερωτικά
Είτε πρόκειται για την αναβίωση μιας παλιάς σχέσης σου, είτε για μια νέα γνωριμία, η Αφροδίτη στον Ζυγό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια όμορφη σχέση, ίσως μάλιστα όλα να συμβούν στον χώρο της εργασίας σου ή κατά την διάρκεια ανταλλαγής υπηρεσιών. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό αναδεικνύει τις επιθυμίες και τις συναισθηματικές ανάγκες σου, χωρίς ωστόσο να μπορείς να καταλήξεις εύκολα στο τι είναι αυτό που επιζητάς πραγματικά. Τελικά βέβαια θα διαπιστώσεις ότι ζητώντας πολλά, θα πάρεις ακόμη περισσότερα, αφού οι απαιτήσεις σου θα ικανοποιηθούν από όλους! Ανάλογα «σκαμπανεβάσματα» με ευτυχή κατάληξη μπορεί να υπάρξουν και στην σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοεί το κάθε τι που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένειά σου.
Ερωτικά
Κάθε σου επιθυμία μπορεί να εκπληρωθεί κι αυτό βέβαια είναι μια πολύ καλή αρχή. Η ουσία όμως δεν βρίσκεται απλά στο να περάσεις καλά αλλά στο να απελευθερωθείς από σχήματα και πεποιθήσεις που σε περιόριζαν μέχρι τώρα, ώστε η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη!.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό ενδέχεται να δημιουργήσει μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση ή απλά να σε κάνει να νοιώθεις πως «δεν σε χωρά ο τόπος», τελικά όμως ύστερα από τις όποιες αναταράξεις, θα διαπιστώσεις ότι… κι ο άγιος φοβέρα θέλει, αφού τα οφέλη που θα εισπράξεις θα είναι πολλαπλά! Ίσως μάλιστα η μεσολάβηση ενός συγγενικού σου προσώπου να είναι «όλα τα λεφτά». Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει την καθημερινότητά σου πιο όμορφη, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα ταξίδι ή να δεχθείς επισκέψεις.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η θα έχεις τις ευκαιρίες σου, αλλά το πιθανότερο είναι να μην ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να θορυβηθείς από μια υπερβολική… χαλαρότητα ή ανευθυνότητα του/της συντρόφου σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό συμβάλλει στο να επικοινωνήσεις και να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις κι εδώ τίθεται ένα ζήτημα ιεράρχησης των δραστηριοτήτων σου, αφού σίγουρα θα προκύψουν και καταστάσεις που δεν αξίζουν της προσοχής σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια η δημοσιοποίηση μιας επιθυμίας σου θα έχει ως αποτέλεσμα την άμεση εκπλήρωσή της! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σου παρέχει οικονομικές ευκολίες, δίνοντας σου την ευκαιρία να προβείς σε αγορές αλλά και να φροντίσεις για την ψυχαγωγία σου.
Ερωτικά
Το σύμπαν σε θέλει έτοιμο/η να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που εκφράζει στο… περίπου αυτό που έχεις ζητήσει αλλά απαιτεί και μια δυναμική παρέμβαση από την πλευρά σου. Ευκαιρία λοιπόν να δοκιμάσεις για μια ακόμη φορά τις ικανότητές σου!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο αισιόδοξο/η και πιο χαλαρό/η, κάτι όμως που μπορεί να έχει τόσο θετικές όσο και αρνητικές συνέπειες. Γιατί αν «ξανοιχτείς» πέραν των ορίων σου, θεωρώντας ότι θα πάρεις την «ρεβάνς» για ό,τι σε κούρασε ή σε βασάνισε μέχρι σήμερα, μπορεί τελικά να βρεθείς σε μια μάλλον δύσκολη θέση, επειδή ακριβώς αγνόησες τα… προειδοποιητικά σήματα κινδύνου! Ευτυχώς, βέβαια, οι οικονομικές προοπτικές σου είναι λαμπρές και το μόνο που μπορεί να τις «σκιάσει» είναι η επιπολαιότητά σου.
Ερωτικά
Ενός… καλού μύρια έπονται και σίγουρα μπορείς να εξαργυρώσεις την λάμψη σου και στα προσωπικά σου, το θέμα όμως είναι τι «βάθος» μπορεί να έχουν οι επιλογές σου. Γιατί, το πιθανότερο είναι να περάσεις καλά μεν αλλά και να… βαρεθείς γρήγορα! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τόσο τις αρετές, όσο και τα… πάθη σου, με τα δεύτερα να σε παρασύρουν σε επιλογές για τις οποίες μπορεί και να μετανιώσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, χρειάζεσαι όσο τίποτε άλλο μια «εκτόνωση» που ακόμη κι αν δεν είναι δημιουργική, θα συμβάλλει στο να κατανοήσεις τα όριά σου. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να συναντήσεις άτομα που χαρακτηρίζονται από ανάλογα πάθη και τότε… καλά ξεμπερδέματα! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό συμβάλλει σε μια κρυφή στήριξη από ένα πρόσωπο που «σε πάει».
Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι σημαντικό που να έχει και προοπτικές επισημοποίησης, ο Δίας δεν θα σου χαλάσει το χατίρι. Να θυμάσαι όμως ότι αυτό που σου εξασφαλίζει δεν είναι τόσο η συναισθηματική αλλά περισσότερο η υλική-κοινωνική σου κάλυψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σου δημιουργήσει μια μικρή αδιαθεσία, αναγκάζοντάς σε να περιορίσεις τις δραστηριότητές σου, αλλά τελικά ίσως να είναι και για καλό. Πρώτον γιατί θα ασχοληθείς περισσότερο με το «μέσα» σου αλλά και με κάποια θέματα διατροφής-τρόπου ζωής και δεύτερον επειδή πολλά πράγματα θα γίνουν καλύτερα εν τη απουσία σου! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό φέρνει κοντά σου φίλους/ες που έχουν «άκρες» και σίγουρα μπορούν να σε διευκολύνουν να παρακάμψεις κάθε είδους εμπόδιο.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε παραπέμπει για μια νέα γνωριμία που μπορεί να σε συγκινήσει. Ίσως μάλιστα να ξεκινήσει έχοντας έναν επαγγελματικό χαρακτήρα, που σύντομα θα εξελιχθεί σε κάτι πιο… πλήρες! Μπορείς βέβαια και να αρκεστείς σε μια φιλική συντροφιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Φαίνεται να έχει μεγαλύτερη σημασία το τι μπορούν να κάνουν οι άλλοι για σένα, παρά οι δικές σου πρωτοβουλίες, αφού το βασικό σου «ατού» είναι η θεαματική βελτίωση των δημόσιων σχέσεών σου. Τόσο η Σελήνη στον Σκορπιό, όσο και ο Δίας στο ίδιο ζώδιο σε φέρνουν κοντά σε πρόσωπα που μπορούν να εξυπηρετήσουν άριστα τα σχέδιά σου, χωρίς να… κουνήσεις το δακτυλάκι σου κι αν κάποιοι/ες αρνηθούν, υπάρχουν οι επόμενοι/ες! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ζυγό σου εξασφαλίζει προσωπική λάμψη και γοητεία.
Ερωτικά
Παρά την εμφανή υπεροχή σου, οι συνθήκες δεν είναι και τόσο ευνοϊκές, αφού την ίδια στιγμή που εσύ βλέπεις τα πράγματα σοβαρά, από την άλλη πλευρά εισπράττεις μια «ελαφρότητα» που μάλλον σε απογοητεύει. Μην πιέζεις λοιπόν τις καταστάσεις και απλά… περίμενε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό τονίζει τις επαγγελματικές σου δραστηριότητεςαλλά και όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο. Και το ευτύχημα είναι ότι παρά τις όποιες αναταράξεις ή παλινδρομήσεις στις υποθέσεις σου, ο Δίας στο ίδιο ζώδιο θα σε βοηθήσει να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα, αρκεί μόνον να αξιοποιήσεις και κάποιες από τις… ευκολίες του! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα ή φορείς του εξωτερικού που «καλοβλέπουν» μια συνεργασία μαζί σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το πρόβλημά σου δεν θα είναι η έλλειψη… προσφορών, κάθε άλλο μάλιστα. Καλείσαι όμως να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή, μένοντας κυρίως σε αυτό που προστάζει η καρδιά σου και όχι η… τσέπη ή τα συμφέροντά σου!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, που στην πλειοψηφία τους θα είναι για… καλό σκοπό ή θα αποσκοπούν στην ψυχαγωγία σου. Επιπλέον, με τον Δία στο ίδιο ζώδιοείναι πιθανό να έχεις μια «τυχερή» συνάντηση ή να λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Όσο για τα πιο σοβαρά ζητήματα, μπορούν να… περιμένουν! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για κάποιον/α που θα εγγυηθεί για σένα ή θα χρηματοδοτήσει ένα εγχείρημά σου.
Ερωτικά
Ο Άρης απέναντί σου, πότε σε ανεβάζει στους «εφτά ουρανούς» και πότε σε ρίχνει στα… πατώματα! Ακόμη όμως κι αν συμβεί το δεύτερο, μην αποθαρρυνθείς, αφού τέτοια ευκαιρία να ζήσεις στο έπακρο τα συναισθήματά σου δεν θα ξαναβρείς εύκολα!
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 5376821457963645827
item