Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα 

  Οι εξαιρέσεις που βεβαιώνουν τον κανόνα.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό σε καλεί να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική και να ανοίξεις την «αγκαλιά» σου στην διαφορετικότητα αλλά και τους… ξένους! Φαίνεται μάλιστα ότι την ίδια στιγμή που κάποιος «δικός σου» σε σοκάρει ή δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμα σου, θα λάβεις στήριξη και βοήθεια από άτομα που τυπικά δεν έχουν κανέναν λόγο για να το πράξουν. Επιπλέον, έχεις να ωφεληθείς πολλά από την ενασχόληση σου με ένα «εξεζητημένο» αντικείμενο ή αν κυνηγήσεις την έκπληξη, κόντρα σε κάθε προγνωστικό..
Ερωτικά
Ο Ουρανός στο ζώδιό σου δεν ευνοεί «συμβατικές» καταστάσεις κι αν… πασχίζεις για την ευτυχία σου καλό είναι να πας με τα «νερά» του! Πες λοιπόν «όχι» στην «μετριότητα» και την ρουτίνα, επιλέγοντας κάτι το διαφορετικό, που βρίσκεται πλησιέστερα στην αλήθεια σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Κάποιες «ανακατατάξεις» στο εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να σε ενοχλήσουν, διαταράσσοντας την ομαλή ροή των πραγμάτων, όλα όμως θα πάνε κατ’ ευχήν αν επιδείξεις μεγαλύτερη ανοχή και πολύ περισσότερο αν υιοθετήσεις κάποιες από τις προτεινόμενες αλλαγές. Αν βέβαια ψάχνεις για δουλειά τότε οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτα θετικές, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα πόστο από το οποίο δεν έχεις ξαναδουλέψει πριν! Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε αποκαλύψεις που θα σε ξαφνιάσουν.
Ερωτικά
Ο Άρης στον φυσικό 5ο «οίκο» σου δεν σε αφήνει να… ησυχάσεις κάτι βέβαια που δεν θα σε «χαλάσει» καθόλου αν είσαι ανοικτός/η σε μια ερωτική περιπέτεια. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σου ή έξωθεν φορτικές «παρενοχλήσεις».

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό εμπλουτίζει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που δεν είναι «της σειράς» και διακρίνονται για κάτι το ξεχωριστό, ίσως μάλιστα να επιδείξουν ένα ιδιαίτερο ζήλο για να συμπράξουν στο έργο σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς και με ένα «περίεργο» χόμπι ή να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με κάπως «εξεζητημένο» αντικείμενο. Την ίδια στιγμή όμως μπορεί να αιφνιδιαστείς από την «ακατανόητη» στάση ενός κοντινού σου προσώπου που άλλα περίμενες από αυτό και άλλα εισπράττεις.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον 5ο φυσικό «οίκο» σου, όλα γίνονται ευκολότερα και σίγουρα θα εισπράξεις κάποια «εύσημα» από πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σένα. Αλλά αν χρειαστεί να επιλέξεις, καλό είναι να απορρίψεις κάθε τι το «συμβατικό», αφού μπορεί να κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό είναι πιθανό να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην καριέρα αλλά και την οικογενειακή ζωή σου κι όσο πιο πρόθυμος/η είσαι να υιοθετήσεις νέες πρακτικές ή να κάνεις την αναγκαία «στροφή», τόσο το… καλύτερο για σένα! Σε διαφορετική περίπτωση «απειλείσαι» από δυσάρεστα απρόοπτα και μη αναμενόμενες αντιδράσεις ή εξελίξεις που σίγουρα θα σε αιφνιδιάσουν, συμβάλλοντας σε μια προσωρινή αμηχανία. Επιπλέον μπορεί να δεχθείς μια απρόβλεπτη επίσκεψη στο σπίτι σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα που έρχονται, τουλάχιστον σε επίπεδο… καλοπέρασης! Ίσως μάλιστα να λάβεις μια ενδιαφέρουσα πρόσκληση. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε θέλει «σπιτωμένο/η» και αγκαλιά με το ταίρι σου!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό «δουλεύει» για λογαριασμό σου και μια σημαντική υπόθεσή σου μπορεί να εξελιχθεί με έναν απρόσμενα θετικό τρόπο, αρκεί κι εσύ να κινηθείς έξω από πλαίσια και κανόνες. Επιπλέον καλείσαι να απελευθερώσεις την δημιουργική «τρέλα» σου, αφού σήμερα θα βρεις αρκετούς πρόθυμους αποδέκτες της. Πέρα όμως από τις συνομιλίες κι επαφές με «ιδιάζοντα» πρόσωπα, ίσως λάβεις κι ένα μήνυμα ή έχεις ένα ξαφνικό συναπάντημα που θα αλλάξει εντελώς το πρόγραμμά σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό συμβάλλει σε νέες γνωριμίες που αν και σε πρώτη φάση είναι φιλικές, ποτέ δεν… ξέρεις πως θα εξελιχθούν! Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, απλά «μπες στο κόλπο», χωρίς να έχεις κατά νου κάτι συγκεκριμένο και περίμενε μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού, η πορεία των οικονομικών σου χαρακτηρίζεται από εκπλήξεις και απρόοπτα κι όσο πιθανό είναι να λάβεις από εκεί που δεν το περιμένεις, άλλο τόσο είναι να χάσεις από μια -υποτίθεται- σίγουρη πηγή. Το κακό βέβαια είναι ότι αν θέλεις κάτι πολύ δείχνει εξαιρετικά δύσκολο το να το αποκτήσεις, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να σου προσφερθεί μια εναλλακτική που δεν είχες υπόψη σου. Παράλληλα, οι αγορές σου φαίνεται να μην καλύπτουν τόσο τις βασικές ανάγκες σου, όσο τις… παραξενιές σου!
Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου βάζει «φωτιά» στις επιθυμίες σου κι ίσως κάποιες στιγμές να μην… αναγνωρίζεις κι εσύ τον πάλαι ποτέ «συγκρατημένο» εαυτό σου. Και η αλήθεια είναι ότι τα ωραία πράγματα δεν θέλουν απαραίτητα χρόνο για να «ψηθούν», αφού «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται»!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό προδιαθέτει σε ξαφνικές ή απρόβλεπτες εξελίξεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Μπορεί όμως κι εσύ να αντιδράσεις απότομα ή παράδοξα, δημιουργώντας πολλές… απορίες στους άλλους! Πάντως, όσο πιο ανοικτός/η είσαι απέναντι στο διαφορετικό ή το καινοτόμο, τόσο ευκολότερα θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να ξεφύγεις από «τα ίδια και τα όμοια». Αντίθετα αν κινηθείς «συμβατικά», μια θεωρητικά εύκολη υπόθεση μπορεί να εξελιχθεί «ανάποδα».
Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλό είναι να ανανεώσεις την σχέση σουκάνοντας κάτι το διαφορετικό που θα εκπλήξει ευχάριστα το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε δεν αποκλείεται μια αρχικά «αδιάφορη» επαφή σου να εξελιχθεί απρόσμενα σε ερωτική συνεύρεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Φαίνεται πως στον εργασιακό σου χώρο συμβαίνουν πράγματα που δεν συνηθίζονται, κάτι που μπορεί να σε ενοχλήσει, αντί όμως να «ταμπουρώνεσαι» στον εαυτό σου και τις απόψεις σου, θα ήταν προτιμότερο να συμμετέχεις κι εσύ στις αλλαγές που δρομολογούνται, αφού αυτό σου συνιστά η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό. Παράλληλα βέβαια ίσως κληθείς να αντιμετωπίσεις τεχνικά προβλήματα που σχετίζονται με τα ηλεκτρονικά ή την ψηφιακή τεχνολογία κι εδώ σίγουρα θα χρειαστείς την συνδρομή των ειδικών.
Ερωτικά
Με τον Δία να βρίσκεται πια στο ζώδιό σου, έχεις το πλεονέκτημα σε κάθε είδους ερωτική διεκδίκηση, οπότε άσε τους/τις αντιζήλους σου να… βουρλίζονται! Ίσως μάλιστα να αξιοποιήσεις ένα ραντεβού στα κρυφά με ένα πρόσωπο που δεν θέλει να εκτεθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε άτομα που είτε διακρίνονται από μια δημιουργική «τρέλα», είτε απλά συμπεριφέρονται «αλλόκοτα», επειδή είναι στην… φύση τους! Σε κάθε περίπτωση όμως όλο και κάτι νέο ή διαφορετικό έχεις να μάθεις, οπότε ας έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοικτά. Παράλληλα ένα πρόσωπο που «δεν σου γέμιζε το μάτι» μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα με τα κατορθώματά του, την ίδια στιγμή όμως μπορεί να «σοκαριστείς» από την συμπεριφορά ενός «δικού σου» ατόμου.
Ερωτικά
Τα πράγματα δεν είναι καθόλου δεδομένα κι αν προσδοκάς μια «εύκολη» εξέλιξη, ή θεωρείς πως «έχεις δέσει τον γάιδαρο σου», τότε οι εξελίξεις θα σε διαψεύσουν. Αντίθετα αν θέσεις έναν δύσκολο «στόχο», τότε οι πιθανότητές σου να… ευτυχήσεις αυξάνονται κατακόρυφα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Σήμερα καλό είναι να επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία, αφού υπό το «καθεστώς» της αντίθεσης Ερμή-Ουρανού αναμένονται αλλαγές ή «προβοκάτσιες» και μάλιστα στο κατ’ εξοχήν «προνομιακό» σου πεδίο, δηλαδή σε θέματα καριέρας. Παράλληλα μπορεί να υπάρξουν απρόοπτα και στο σπίτι ή την οικογένειά σου αλλά είτε πρόκειται για μια επίσκεψη, που σε ξεβολεύει, είτε για εσωτερικές αλλαγές στον χώρο σου, καλό είναι να περάσεις γρήγορα από την… άρνηση στην αποδοχή, ώστε να βάλεις και την δική σου σφραγίδα στις εξελίξεις.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε βοηθά να ξεχωρίσεις με την παρουσία σου, προσελκύοντας άτομα που ενδιαφέρονται για σένα. Ωστόσο ανάμεσα τους υπάρχουν σίγουρα και κάποια που δεν διακρίνονται για το βάθος των συναισθημάτων τους, οπότε πέρνα καλά κι ύστερα… βλέπεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό παραπέμπει σε μια καθημερινότητα διανθισμένη με εκπλήξειςανατροπές, μηνύματα που αιφνιδιάζουν, είτε ευχάριστα, είτε δυσάρεστα και ξαφνικά συναπαντήματα, κάτι βέβαια, που μπορεί να επιβεβαιώσει την πεποίθησή σου ότι τελικά το «απίθανο» δεν είναι και τόσο… απίθανο! Επιπλέον, ίσως έχεις την ευκαιρία να μυηθείς στην σύγχρονη τεχνολογία ή να αποκτήσεις ένα ξεχωριστό «γκάτζετ», αντάξιο της διαφορετικότητάς σου, ενώ δεν αποκλείεται να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο για λίγους.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό σου δίνει αρκετές «ανάσες» και σε βοηθά να νιώσεις κι εσύ όλα εκείνα τα όμορφα συναισθήματα που συνδέονται με τον έρωτα. Βάλε λοιπόν στην άκρη… πίκρες και καημούς, αξιοποιώντας άμεσα το θετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Αν περιμένεις να λάβεις κάποια χρήματα, το πιθανότερο είναι να μην συμβεί, αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από κάτι που δεν είχες κατά νου ή θεωρούσες εξαιρετικά απίθανο. Από αυτήν την άποψη και μόνο σε συμφέρει να ποντάρεις στην έκπληξη. Παράλληλα, με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού η καταναλωτική σου συμπεριφορά ενδέχεται να διαφοροποιηθεί κι ίσως ξοδευτείς για είδη που δεν θεωρούνται «πρώτης ανάγκης». Πρόσεξε ωστόσο μήπως πίσω από μια λαμπρή «φίρμα» κρύβεται μια… απογοήτευση!
Ερωτικά
Ο Άρης απέναντί σου συνεχίζει να δημιουργεί έντονες καταστάσεις, είτε με θετικό, είτε με αρνητικό «πρόσημο». Αν όμως ενοχληθείς από την συμπεριφορά ή κάποιες επιλογές του/της συντρόφου σου, να θυμάσαι ότι τα «καβγαδάκια» μπορεί εύκολα να «γυρίσουν» σε μια παθιασμένη έλξη!
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 4438769082419296212
Σχόλια
item