Βασίλης Καρράς: Βάφτισε την κόρη του λυράρη Νίκου Ζωιδάκη! [vid,pics] Βασίλης Καρράς: Βάφτισε την κόρη του λυράρη Νίκου Ζωιδάκη! [vid,pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βασίλης Καρράς: Βάφτισε την κόρη του λυράρη Νίκου Ζωιδάκη! [vid,pics]Βασίλης Καρράς: Βάφτισε την κόρη του λυράρη Νίκου Ζωιδάκη! [vid,pics]
Μια ιδιαίτερη μέρα ήταν η χθεσινή για τον Κρητικό καλλιτέχνη, Νίκο Ζωιδάκη, ο οποίος βάφτισε την κορούλα του. 

Ο αγαπημένος Χανιώτης τραγουδιστής διοργάνωσε ένα διήμερο κρητικό γλέντι, για τους καλούς του φίλους που ήρθαν από την Αθήνα, για να παρευρεθούν στην όμορφη τελετή της μικρής του πριγκίπισσας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews, η νονά της μικρής Χριστίνας ήταν η σύζυγός του Βασίλη Καρρά, αλλά και ο Έλληνας καλλιτέχνης, επισφραγίζοντας έτσι μία φιλία χρόνων που έχουν οι δύο οικογένειες.

Ανάμεσα στους καλεσμένους,  ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος έχει συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές με τον Κρητικό λυράρη. 

Το γλέντι ξεκίνησε ήδη από την προηγούμενη ημέρα καθώς οι καλεσμένοι της οικογένειας βρέθηκαν στο σπίτι στον Κουρνά. Το κέφι δεν άργησε να “ανάψει”, καθώς οι καλλιτέχνες πήραν το μικρόφωνο και ξεκίνησαν τα τραγούδια. 
 
Μια μέρα μετά έγινε και η βάφτιση της μικρής Χριστίνας στο εκκλησάκι που βρίσκεται έξω από το κέντρο Γεράνι. Την διασκέδαση ανέλαβε ο Μανώλης Κονταρός, ως πολύ καλός φίλος και συνεργάτης του Νίκου Ζωιδάκη, φυσικά ο Βασίλης Καρράς που τραγούδησε τις μεγάλες του επιτυχίες, αλλά και ο Γιώργος Τσαλίκης. 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μάλιστα, δεν σταμάτησε να ανεβάζει στιγμιότυπα από το μεγάλο γλέντι που στήθηκε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
 
Δες τις φωτογραφίες και τα βίντεο:
 
 
 
 
 
 
 

Epirusblog Gr
5 of 5
Βασίλης Καρράς: Βάφτισε την κόρη του λυράρη Νίκου Ζωιδάκη! [vid,pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5198854536649157954
Σχόλια
item