Λαμπερές παρουσίες της showbiz στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία για καλό σκοπό! Λαμπερές παρουσίες της showbiz στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία για καλό σκοπό! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λαμπερές παρουσίες της showbiz στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία για καλό σκοπό!

Λαμπερές παρουσίες της showbiz στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία για καλό σκοπό!

H Estee Lauder Hellas την περασμένη Τετάρτη διοργάνωσε ένα ευχαριστήριο γεύμα στη Μεγάλη Βρετανία, με αφορμή τον μήνα Οκτώβρη που πλησιάζει – μήνας πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού, για να τιμήσει όλους όσους συνέβαλαν στη διάδοση του μηνύματος της ροζ κορδέλας. Το «παρών» έδωσαν κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz, ανάμεσα στα οποία ήταν η Ελένη Μενεγάκη με τον Δούκα Χατζηδούκα (που σχεδιάζει κάθε χρόνο το ροζ βραχιολάκι), η Έλλη Στάη, η Κατερίνα Λέχου, η Τζένη Μπαλατσινού, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Άννα Δρούζα και πολλοί ακόμη.Μέσα από μια σύντομη παρουσίαση η διευθύντρια της Estee Lauder και Tom Ford Balkans, Κατερίνα Γκαμηλιάρη, μαζί με τη διευθύντρια PR και digital communication, Μάρσια Χατζηγεωργίου, έκαναν μια συγκινητική αναδρομή της καμπάνιας και των σχετικών δράσεων ευχαριστώντας όλες τις προσωπικότητες και τα media που συμμετείχαν στις εκστρατείες του ροζ βραχιολιού.Παράλληλα έγινε και η παρουσίαση του νέου ροζ βραχιολίου της εταιρείας, ενώ ανακοινώθηκε το σημείο - ορόσημο της Ελλάδας που θα συμμετέχει στην Παγκόσμια πρωτοβουλία Φωταγώγησης Σημείων - Οροσήμων ανά τον κόσμο που δεν είναι άλλο από το Παναθηναϊκό Στάδιο. Η φωταγώγηση θα γίνει την Τρίτη 17 Οκτωβρίου.

Λίγα λόγια για τα 25 χρόνια Εκστρατείας της Estee Lauder για τον καρκίνο του μαστού:

Πριν από 2,5 δεκαετίες η Evelyn Lauder διαπίστωσε ότι ολοένα και περισσότερες γυναίκες πέθαιναν από τον καρκίνο του μαστού και κανένας δεν μιλούσε γι' αυτό. 


Προβληματισμένη από την έλλειψη της επίγνωσης, της χρηματοδότησης αλλά και των πόρων που απαιτούνται για να ξεπεραστεί αυτή η ασθένεια, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και να συν -δημιουργήσει τη ροζ κορδέλα. 

Κι αυτό αποτέλεσε ένα σημείο καμπής στην πορεία της ασθένειας και σημείο αφετηρίας ενός κινήματος που έφερε κοντά ανθρώπους από κάθε γωνιά του κόσμου σ' ένα κοινό αγώνα στην εξάλειψη του καρκίνου του μαστού.
Από τότε μέχρι σήμερα, μέσω της υποστήριξης της εταιρείας καλλυντικών στη χρηματοδότηση της έρευνας για τον καρκίνο του μαστού, της εκπαίδευσης και των ιατρικών υπηρεσιών, κάποια πράγματα έχουν αλλάξει - φυσικά προς το καλύτερο. 


Έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 70 εκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση της παγκόσμιας έρευνας, της εκπαίδευσης και των ιατρικών υπηρεσιών. Κι ως προς την ίδια την ασθένεια, τα ποσοστά θνησιμότητας από καρκίνο του μαστού μειώθηκαν κατά 38% τα τελευταία είκοσι χρόνια. 

Τα ποσοστά επιβίωσης των τελευταίων πέντε ετών είναι μεγαλύτερα από 90% όταν ο καρκίνος του μαστού διαγιγνώσκεται εγκαίρως.

Αυτό το μήνυμα της έγκαιρης πρόληψης και αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού στέλνουν οι διάσημες κυρίες σε όλον τον κόσμο και συμμετέχουν σε μια ευρύτερη κοινότητα που φιλοδοξεί να αποτελέσει μέσω της ενημέρωσης, τροχοπέδη για την ασθένεια!
Epirusblog Gr
5 of 5
Λαμπερές παρουσίες της showbiz στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία για καλό σκοπό!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6448854547253283833
Σχόλια
item