Η πρώτη κοινή τους φωτογράφηση μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης τους! Το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz αποκαλύφθηκε! Η πρώτη κοινή τους φωτογράφηση μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης τους! Το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz αποκαλύφθηκε! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η πρώτη κοινή τους φωτογράφηση μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης τους! Το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz αποκαλύφθηκε!

Η πρώτη κοινή τους φωτογράφηση μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης τους! Το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz αποκαλύφθηκε!
Αν και το ρητό λέει «δεν μπερδεύουμε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά», μάλλον δεν φαίνεται να ισχύει για όλους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι πρωταγωνιστές της καθημερινής ερωτικής αστυνομικής σειράς του ALPHA «Το Τατουάζ», Στέφανος Μιχαήλ και Δανάη Παππά, οι οποίοι γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του πιλοτικού επεισοδίου και δεν άργησαν να έρθουν κοντά… 
Πολλά χρόνια τώρα ακούμε για έρωτες που γεννήθηκαν μέσα στα τηλεοπτικά πλατό και, μάλιστα, δεν είναι λίγοι που προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα.
Εξαίρεση στον κανόνα που λέει ότι ο έρωτας θα ’ρθει να σε βρει όπου και να ’σαι δεν θα μπορούσαν να αποτελούν και δύο νέα παιδιά από τη νέα καθημερινή ερωτική αστυνομική σειρά του ALPHA «Το Τατουάζ», της οποίας το σενάριο φέρει τη υπογραφή της Βάνας Δημητρίου και η σκηνοθεσία των Ανδρέα Γεωργίου, Στάμου Τσάμη και Κώστα Αναγνωστόπουλου.
Αναφερόμαστε στον ηθοποιό Στέφανο Μιχαήλ -που γνωρίσαμε ως «Νεκτάριο» μέσα από το «Μπρούσκο»- και στη χορεύτρια-ηθοποιό Δανάη Παππά που θα μας «συστηθεί» μέσα από τη νέα καθημερινή σειρά «Το Τατουάζ».
Η γνωριμία τους έγινε στις αρχές Φεβρουαρίου, την περίοδο δηλαδή που ξεκινούσαν τα γυρίσματα για το «πιλοτικό» επεισόδιο της εν λόγω σειράς. Οι δυο τους απέκτησαν αμέσως κοινούς κώδικες επικοινωνίας και η χημεία τους αποδείκτηκε «εκρηκτική», με αποτέλεσμα να έρθουν πολύ κοντά. 
Τόσο κοντά που δεν άργησαν να συνάψουν και ερωτική σχέση και στην πραγματική ζωή, πέρα από την… τηλεοπτική όπου θα υποδυθούν ένα ζευγάρι που καλείται να μείνει μαζί κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Η σχέση τους μετρά σχεδόν έξι μήνες αλλά οι δύο ηθοποιοί τηρούν σιγή ιχθύος, αφού δεν θέλουν να δίνουν δικαιώματα αλλά ούτε και να απασχολούν τα μέσα γι’ αυτούς τους λόγους. Γι’ αυτόν το λόγο αποφεύγουν να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν την οποιαδήποτε σχέση τους πέρα από την επαγγελματική.
Μάλιστα πραγματοποίησαν και την πρώτη κοινή τους φωτογράφηση για την σειρά και ομολογουμένως αυτή η χημεία βγαίνει και στον φακό!
Youweekly.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Η πρώτη κοινή τους φωτογράφηση μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης τους! Το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz αποκαλύφθηκε!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7458853497022536892
Σχόλια
item