Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz! Πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο» ερωτεύτηκε συμπρωταγωνίστριά του! Δείτε για ποιους πρόκειται…

Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz! Πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο» ερωτεύτηκε συμπρωταγωνίστριά του! Δείτε για ποιους πρόκειται…
Αν και το ρητό λέει «δεν μπερδεύουμε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά», μάλλον δεν φαίνεται να ισχύει για όλους. 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι πρωταγωνιστές της καθημερινής ερωτικής αστυνομικής σειράς του ALPHA «Το Τατουάζ», Στέφανος Μιχαήλ και Δανάη Παππά, οι οποίοι γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του πιλοτικού επεισοδίου και δεν άργησαν να έρθουν κοντά… 

Πολλά χρόνια τώρα ακούμε για έρωτες που γεννήθηκαν μέσα στα τηλεοπτικά πλατό και, μάλιστα, δεν είναι λίγοι που προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα.
Εξαίρεση στον κανόνα που λέει ότι ο έρωτας θα ’ρθει να σε βρει όπου και να ’σαι δεν θα μπορούσαν να αποτελούν και δύο νέα παιδιά από τη νέα καθημερινή ερωτική αστυνομική σειρά του ALPHA «Το Τατουάζ», της οποίας το σενάριο φέρει τη υπογραφή της Βάνας Δημητρίου και η σκηνοθεσία των Ανδρέα Γεωργίου, Στάμου Τσάμη και Κώστα Αναγνωστόπουλου.


Αναφερόμαστε στον ηθοποιό Στέφανο Μιχαήλ -που γνωρίσαμε ως «Νεκτάριο» μέσα από το «Μπρούσκο»- και στη χορεύτρια-ηθοποιό Δανάη Παππά που θα μας «συστηθεί» μέσα από τη νέα καθημερινή σειρά «Το Τατουάζ».
Η γνωριμία τους έγινε στις αρχές Φεβρουαρίου, την περίοδο δηλαδή που ξεκινούσαν τα γυρίσματα για το «πιλοτικό» επεισόδιο της εν λόγω σειράς. Οι δυο τους απέκτησαν αμέσως κοινούς κώδικες επικοινωνίας και η χημεία τους αποδείκτηκε «εκρηκτική», με αποτέλεσμα να έρθουν πολύ κοντά. 
Τόσο κοντά που δεν άργησαν να συνάψουν και ερωτική σχέση και στην πραγματική ζωή, πέρα από την… τηλεοπτική όπου θα υποδυθούν ένα ζευγάρι που καλείται να μείνει μαζί κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Η σχέση τους μετρά σχεδόν έξι μήνες αλλά οι δύο ηθοποιοί τηρούν σιγή ιχθύος, αφού δεν θέλουν να δίνουν δικαιώματα αλλά ούτε και να απασχολούν τα μέσα γι’ αυτούς τους λόγους. Γι’ αυτόν το λόγο αποφεύγουν να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν την οποιαδήποτε σχέση τους πέρα από την επαγγελματική. 


Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο γοητευτικός ηθοποιός -ο οποίος ακόμα ήταν μόνος- είχε δηλώσει ότι: «Πρέπει να βρω έναν άνθρωπο που να με καταλαβαίνει, να ’ναι διατεθειμένος να με “στερείται” και να μην μπορεί να κανονίσει το πρόγραμμά του γιατί δεν ξέρω αύριο-μεθαύριο πού θα πρέπει να πάω και τι ώρα να γυρίσω» και είχε ξεκαθαρίσει ότι δίνεται ολοκληρωτικά σε οποιαδήποτε σχέση του «από τη στιγμή που κάποιος άνθρωπος αξίζει να ’ναι στη ζωή σου, αξίζει να του δίνεις κι εσύ πράγματά. Εφόσον τον νοιάζεσαι και χαίρεται, χαίρεσαι με τη χαρά που του προκαλείς». 

Να σημειωθεί ότι δεν είναι ο πρώτος έρωτας που γεννιέται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων σειρών της Βάνας Δημητρίου και του Ανδρέα Γεωργίου, αφού επί εποχής «Μπρούσκο» ο σκηνοθέτης Στάμος Τσάμης γνώρισε κι ερωτεύτηκε τη make up artist της σειράς Χριστίνα Χατζηκυριάκου με την οποία και παντρεύτηκε στις αρχές του καλοκαιριού, ενώ και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος διατηρούσε σχέση με την ηθοποιό Χριστιάνα Μούζουρα, η οποία πρωταγωνιστούσε στην έτερη καθημερινή σειρά «Δίδυμα Φεγγάρια».
epirusblog.gr
5 of 5
Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz! Πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο» ερωτεύτηκε συμπρωταγωνίστριά του! Δείτε για ποιους πρόκειται…
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4110474522688077151
item