Υβόννη Μπόσνιακ: Μοντέλο στη δική της συλλογή ρούχων! [pics]

Υβόννη Μπόσνιακ: Μοντέλο στη δική της συλλογή ρούχων! [pics]

Κούκλα, εντυπωσιακή και δραστήρια. 

Η αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ δεν εφησυχάζει και εκτός από full time μαμά και σχεδιάστρια, αυτήν τη φορά επιστρατεύει τις τέλειες αναλογίες της και την εμπειρία της ως μοντέλο και ποζάρει για τη νέα της συλλογή ρούχων. 

Πρόκειται για την τρίτη συλλογή ρούχων που φέρει το όνομά της και είναι η collection του χειμώνα '17 – '18!

Έχοντας κοντά την ομάδα της, η Υβόννη επέλεξε τα αγαπημένα κομμάτια της φετινής συλλογής σε διαχρονικό μαύρο χρώμα και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του Δημήτρη Σκούλου σε ένα πρωτότυπο concept. 

Το TLIFE σου εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από τα παρασκήνια, αλλά και το photoshooting με την Υβόννη να κλέβει φυσικά τις εντυπώσεις και να μην σταματά τα “πειράγματα” στους συνεργάτες που ήταν κοντά της.





“Η ομάδα μου! Η καλύτερη ομάδα για τη νέα μου collection”,έγραψε στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία από τα παρασκήνια.



Η γνωστή πια σχεδιάστρια μετά τις διακοπές και τις στιγμές χαλάρωσης στη Μύκονο με τον Αντώνη Ρέμο και την κόρη της επιστρέφει δυναμικά στα επαγγελματικά της και παρουσιάζει τη νέα της δουλειά. 

Την ίδια στιγμή, προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τους φίλους και τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ βασική προτεραιότητά της είναι η μικρή Ελένη. 

Η πριγκίπισσα της, άλλωστε είναι συνέχεια μαζί της ακόμη και τις ώρες που η Υβόννη βρίσκεται στο ατελιέ της..

.
Και μην ξεχνάς πως το "μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά" και η μικρή Ελένη αναμένεται να γίνει μεγάλο fashion icon αν ακολουθήσει τα βήματα της διάσημης μαμάς της.
 


Δες τη φωτογράφιση της Υβόννης Μπόσνιακ:
































epirusblog.gr
5 of 5
Υβόννη Μπόσνιακ: Μοντέλο στη δική της συλλογή ρούχων! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1095877936500834321
item