Νικολέττα Καρρά: Αυτή είναι η αγαπημένη της γυμναστική [pic] Νικολέττα Καρρά: Αυτή είναι η αγαπημένη της γυμναστική [pic] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νικολέττα Καρρά: Αυτή είναι η αγαπημένη της γυμναστική [pic]

Νικολέττα Καρρά: Αυτή είναι η αγαπημένη της γυμναστική [pic]


Έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz και όχι τυχαία. Η αγάπη της Νικολέττας Καρρά για την γυμναστική είναι γνωστή. 

Εκτός από τις κλασικές μεθόδους εξάσκησης όμως τα τελευταία χρόνια αγάπησε ιδιαίτερα τον χορό και τον έχει βάλει για τα καλά στη ζωή της.

"Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα πηγαίνω και χορεύω. Ο χορός είναι επίσης πολύ καλή αερόβια άσκηση που αλλάζει το σώμα. Κάνω latin περισσότερο. Έχω μια αδυναμία στους latin χορούς. Πηγαίνω 2-3 φορές την εβδομάδα, όσο μπορώ, και κάνω δύο ώρες χορό. 


Γενικά, προσπαθώ κάθε μέρα να έχω κάτι σε άσκηση" είχει αποκαλύψει  η ίδια στο TLIFE. Την έχουμε δει μάλιστα αρκετές φορές να διασκεδάζει σε στέκια με latin ήχους και να κλέβει τις εντυπώσεις χορεύοντας.

Στις μεθόδους άσκησης που γοητεύουν την Νικολέττα Καρρά και που έχουν σχέση με τον χορό είναι και το pole dancing! Και όπως φαίνεται, όταν η ηθοποιός ξεκινά μια νέα δραστηριότητα δύσκολα τη σταματά, αφού οι επιδόσεις της έχουν ανέβει πολύ. 

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ανεβάσει στιγμίοτυπα από την "προπόνησή" της στο instagram αναστατώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.


Epirusblog Gr
5 of 5
Νικολέττα Καρρά: Αυτή είναι η αγαπημένη της γυμναστική [pic]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 257146557073534329
Σχόλια
item