Δωροθέα Μερκούρη: Ποζάρει ολόγυμνη στον καναπέ της! [pic]

Δωροθέα Μερκούρη: Ποζάρει ολόγυμνη στον καναπέ της! [pic]

Eίναι μια ηθοποιός αγαπημένη στην Ελλάδα παρά το γεγονός ότι περνάει τον περισσότερο χρόνο της στο εξωτερικό και έχει παίξει σε αρκετές ξένες ταινίες.

Λίγο μετά τα 40 με δυο παιδιά, η Δωροθέα Μερκούρη συνεχίζει να είναι μια από τις πιο γοητευτικές και σέξι γυναίκες με μεσογειακή ομορφιά, ενώ πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει η "Ελληνίδα Σοφία Λόρεν"! 

Η Δωροθέα χώρισε από τον σύζυγό της και έχει αφοσιωθεί στις δυο πανέμορφες κόρες της και φυσικά στην καριέρα της. Η Δωροθέα είχε απαντήσει πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή της στο περιοδικό people για το τι πρέπει να έχει ένας άνδρας για να την γοητεύεσει προκειμένου να ξανασκεφτεί το γάμο

"Να του αρέσει η οικογένεια, τα φαγητά μου -γιατί μου αρέσει να μαγειρεύω- και να αναγνωρίζει τις σκληρές απαιτήσεις της δουλειάς μου. Ότι μπορεί να ταξιδέψω για τη δουλειά μου, να λείψω ακόμη και ένα μήνα. 

Θα πρέπει να αποδεχθεί αυτό το μειονέκτημα, που πολλοί άνδρες δεν το κάνουν. Και βέβαια το γεγονός πως δεν θα υπάρχει καθημερινότητα. Η καθημερινότητά μας διαρκεί περίπου 10 ημέρες. 

Μόνο στις διακοπές έχουμε καθημερινότητα. Βέβαια, για να κρατήσει μια σχέση θέλει πρόγραμμα. Να ξέρεις πότε θα πάτε για φαγητό μόνοι σας, πότε σινεμά… 

Δυσκολεύομαι με το αυστηρό πρόγραμμα, αλλά είναι σημαντικό. Στην Ελλάδα θα το λέγαμε αυτό «μοντέρνο», αλλά δεν πρέπει. 

Πολλές φορές ξεχνάμε πως υπάρχει ένας σύζυγος, μια γυναίκα, που έχουν και εκείνοι τις ανάγκες τους.

Η Δωροθέα έκανε πρόσφατα μια υπέροχη επαγγελματική αιθησιακή  φωτογράφιση και μοιράστηκε μαζί μας την πόζα όπου είναι ολόγυμνη στον καναπέ της, αναστατώνοντας του άνδρες χρήστες του instagram!


epirusblog.gr
5 of 5
Δωροθέα Μερκούρη: Ποζάρει ολόγυμνη στον καναπέ της! [pic]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6283857822228764084
item