Κεντροαριστερά: Good news (σ.σ. καλά νέα) από τις δημοσκοπήσεις Κεντροαριστερά: Good news (σ.σ. καλά νέα) από τις δημοσκοπήσεις | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κεντροαριστερά: Good news (σ.σ. καλά νέα) από τις δημοσκοπήσεις

Κεντροαριστερά: Good news (σ.σ. καλά νέα) από τις δημοσκοπήσεις

Την εποχή που ο όρος fake news παρατίθεται αμετάφραστος, η κεντροαριστερά έρχεται αντιμέτωπη με... good news («καλά νέα» για όσους έχουν... ξεχάσει τον όρο), καθώς οι πολίτες δείχνουν αυξημένο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στον χώρο.

Οι επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη υποδέχτηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis που παρουσιάζουν σήμερα τα ΝΕΑ. Αρχικά στάθηκαν στις απαντήσεις των πολιτών, όπου πάνω από το 30% δηλώνει πως αξιολογεί θετικά τις εξελίξεις στον χώρο της κεντροαριστεράς.

Κυρίως, όμως, την προσοχή τους τράβηξαν οι επιλογές του 11% που δηλώνει ότι θα πάει να ψηφίσει. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η Φώφη Γεννηματά προηγείται με 30% και ακολουθούν οι Γιώργος Καμίνης και Σταύρος Θεοδωράκης (16%), ο Νίκος Ανδρουλάκης με 12%, ο Γιάννης Μανιάτης και ο Γιάννης Ραγκούσης 6% και ακολουθούν με μικρότερα ποσοστά οι υπόλοιποι έξι υποψήφιοι. 

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ το πρώτο στοίχημα έχει κερδηθεί. Από εδώ και πέρα, προσθέτουν, το ζητούμενο είναι να κυριαρχήσουν τα πολιτικά ζητήματα που θα αυξήσουν το ποσοστό των πολιτών που θα πάνε στις κάλπες. 
Epirusblog Gr
5 of 5
Κεντροαριστερά: Good news (σ.σ. καλά νέα) από τις δημοσκοπήσεις
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 6437361494218147633
Σχόλια
item