Τα έχασε ο Emmanuel Macron όταν συνάντησε τη Gisele! Τα έχασε ο Emmanuel Macron όταν συνάντησε τη Gisele! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα έχασε ο Emmanuel Macron όταν συνάντησε τη Gisele!

Τα έχασε ο Emmanuel Macron όταν συνάντησε τη Gisele!

Την Τρίτη η Gisele Bündchen, διάσημο μοντέλο και πρέσβειρα του ΟΗΕ, παρευρέθηκε σε μία συνάντηση του Global Pact for the Environment, μία πρωτοβουλία που έχει σκοπό να συγκεντρώσει όλους τους διεθνής νόμους για το περιβάλλον σε ένα ενιαίο δεσμευτικό έγγραφο. 

Η πρωτοβουλία αυτή ηγείται από τη Γαλλία, πράγμα που σημαίνει πως ο Γάλλος πρόεδρος, Emmanuel Macron, παρευρέθηκε επίσης στο event. Σύμφωνα με το TMZ, εκείνος και η Bündchen «αντάλλαξαν ευχαριστίες και έδωσαν τα χέρια με μία κίνηση που μπορεί να περιγραφθεί ως αριστοκρατική και ευγενική από τον Macron». Κι αν λάβουμε υπόψη μας τις φωτογραφίες, ο Macron πέρασε υπέροχα.Η θερμή χειραψία και τα γλυκά βλέμματα ανάμεσα στον Macron και την Gisele έκαναν τα γαλλικά μέσα να οργιάζουν.«Gisele και Macron, η χειραψία που προκάλεσε κουτσομπολιά», έγραψε η Madame Figaro. «Αυτή η φωτογραφία δεν πρέπει να αρέσει στην Brigitte» ανέφερε το Potins.fr.
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα έχασε ο Emmanuel Macron όταν συνάντησε τη Gisele!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5401151539761234728
Σχόλια
item