Με σύνθημα οι "Έλληνες αξίζουμε καλύτερα" οι εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ Με σύνθημα οι "Έλληνες αξίζουμε καλύτερα" οι εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Με σύνθημα οι "Έλληνες αξίζουμε καλύτερα" οι εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Με σύνθημα οι "Έλληνες αξίζουμε καλύτερα" οι εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Την ανάγκη να γίνει η Βόρεια Ελλάδα ένα κέντρο εξαγωγικών δραστηριοτήτων και πόλος υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας με παράλληλη ανάπτυξη του τουρισμού και άλλων τομέων της οικονομίας επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στη σύντομη συζήτηση που είχε με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζτιζικώστα και τον πρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO Τάσο Τζήκα.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί οι στόχοι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι στόχοι και της Νέας Δημοκρατίας και συνεχάρη τον κ. Τζήκα για τη διοργάνωση της ΔΕΘ λέγοντας ότι η ΔΕΘ ξαναβρήκε τη θέση της και τον προσανατολισμό της στην καινοτομία, την εξωστρέφεια και τις εξαγωγές ελληνικών προϊόντων.

Ο κ. Τζιτζικώστας είπε ότι η Περιφέρεια έχει συγκροτημένο σχέδιο και η είναι η πρώτη πανελλαδικά στην απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ.

Ο κ. Μητσοτάκης έφθασε στην 82η ΔΕΘ στις 11 το πρωί στην είσοδο της ΧΑΝΘ και αυτή την ώρα επισκέπτεται περίπτερα.

Με κεντρικό σύνθημα "οι Ελληνες αξίζουμε καλύτερα", ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει απόψε στις 20.00 ενώπιον των παραγωγικών φορέων στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, το σχέδιό του για την Ελλάδα του αύριο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να προχωρήσει σε συγκεκριμένες εξαγγελίες για τη φορολογία και τις επενδύσεις, ενώ ιδιαίτερες αναφορές θα κάνει στη νέα γενιά και την Παιδεία.

Epirusblog Gr
5 of 5
Με σύνθημα οι "Έλληνες αξίζουμε καλύτερα" οι εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 264354090351194045
Σχόλια
item