Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Αποκαλύπτει ότι υπάρχει άνδρας στην ζωή της και "υπόσχεται": "θα κάνουμε πράγματα με τον μπαμπά για εκείνη!

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Αποκαλύπτει ότι υπάρχει άνδρας στην ζωή της και υπόσχεται: θα κάνουμε πράγματα με τον μπαμπά για εκείνη!
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου βίωσε μια βαθύτατη απώλεια στην ζωή της, όταν πριν μερικές μέρες έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα και πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου, Ζωή Λάσκαρη.

Η κόρη της μεγάλης ηθοποιού και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμη ότι έφυγε έτσι ξαφνικά από την ζωή, η μαμά της. 

Στην πρώτη της συνέντευξη, μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, μίλησε για εκείνη, ενώ αποκάλυψε ότι ανέλαβε την διεύθυνση του θεάτρου της μητέρας της.

“Ανέλαβα τη διεύθυνση του θεάτρου της μητέρας μου και κάνουμε πολλά σχέδια για αυτό, τα οποία για την ώρα δεν μπορώ να αποκαλύψω... Είμαστε στα σχεδιάσματα ακόμα και δεν έχει νόημα να προτρέξουμε. 

Όλα θα γίνουν για εκείνη, με μεράκι και και αγάπη”, δηλώνει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Real Life.
 
 
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στην αγάπη που έχει για τους γονείς της: “Είμαι τόσο χαρούμενη που έχω – δεν τον μπορώ τον αόριστο – τόσο μοναδικούς και καλούς γονείς. Είναι και οι δυο τρομερές προσωπικότητες και “πλούτισα” και από τους δυο. 

Παίρνω τόση αγάπη που δεν θέλω να μιζεριάσω. Πονάω, κλαίω, μα προχωράω μπροστά γιατί αυτό θέλουν και οι δυο. Σε όσα ονειρεύομαι και όσα θα κάνουμε με τον μπαμπά για εκείνη”.
 
 
Μάλιστα, μίλησε και για το αν η Ζωή Λάσκαρη την ρωτούσε εάν πρόκειται να παντρευτεί ή να κάνει παιδιά: “Όχι, απλώς ήθελε να είμαι πάντα καλά και να έχω πλάι μου κάποιον που να με αγαπάει αληθινά...” ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν τελικά υπάρχει αυτός ο άνδρας στην ζωή της, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου απάντησε πως ναι υπάρχει!

tlife.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Αποκαλύπτει ότι υπάρχει άνδρας στην ζωή της και "υπόσχεται": "θα κάνουμε πράγματα με τον μπαμπά για εκείνη!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1314617117327026178
item