Γιάννενα: Ισχυρά μηνύματα ευαισθητοποίησης στην πόλη

                      Γιάννενα: Ισχυρά μηνύματα ευαισθητοποίησης στην πόλη

Ισχυρά μηνύματα έστειλε η διαδρομή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας από ΑμεΑ με πρωτοβουλία του Δήμου Ιωαννιτών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας με αφετηρία την πλατεία Πάργης και κατάληξη το Αρχοντικό Πυρσινέλλα. 

Στόχος ήταν η ευαισθητοποίηση όλων σε θέματα κινητικότητας που αφορούν τα άτομα με αναπηρίες προσπαθώντας να αναδειχτούν οι ανάγκες τους για πρόσβαση στα κοινά, τον αθλητισμό, τον τουρισμό, τα σχολεία, την διασκέδαση. 

Μέλη της Δημοτικής Αρχής περπάτησαν, κατέγραψαν, διαπίστωσαν, έζησαν, άκουσαν και είδαν τα μηνύματα όσων συμμετείχαν με σκοπό να οργανώσουν παρεμβάσεις στην κατεύθυνση βελτίωσης της καθημερινότητάς τους.  

«Όσοι μας είδατε στον δρόμο να περπατάμε μαζί με άτομα που έχουν κάποια μορφής αναπηρία ελπίζουμε να διαπιστώσατε ότι η αναπηρία δεν είναι αόρατη. 

Είναι εδώ μέσα στον παλμό της πόλης μας, ζητώντας την διευκόλυνση και τα αυτονόητα. 

Εμείς σαν Δήμος μέσα από την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας προσπαθούμε να ευαισθητοποιήσουμε αρχικά τους πολίτες και φυσικά να σχεδιάσουμε παρεμβάσεις που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα αυτών των ανθρώπων καλύτερη», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δήλωσή της η αντιδήμαρχος, Ελένη Βασιλείου.

ele.gr
epirusblog.gr
5 of 5
                      
Γιάννενα: Ισχυρά μηνύματα ευαισθητοποίησης στην πόλη
epirusblog.gr
5 of 5
                      
Ιωάννινα 2995634191432903046
item