Γιάννενα: Ζητούμενο η αξιοποίηση των ιαματικών Λουτρών Κόνιτσας Γιάννενα: Ζητούμενο η αξιοποίηση των ιαματικών Λουτρών Κόνιτσας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ζητούμενο η αξιοποίηση των ιαματικών Λουτρών Κόνιτσας

Γιάννενα: Ζητούμενο η αξιοποίηση των ιαματικών Λουτρών Κόνιτσας

Με επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου στον Αμάραντο Κόνιτσας, συναντήθηκε ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης. 

Σκοπός της συνάντησης ήταν η περεταίρω αξιοποίηση των μοναδικών στην Ελλάδα ατμούχων λουτρών, ώστε η περιοχή να αναδειχθεί και να καθιερωθεί ως προορισμός τουρισμού υγείας και ευεξίας.

Οι επαγγελματίες του κλάδου επισήμαναν στον βουλευτή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εστιάζοντας στην απουσία σαφούς επενδυτικού προγράμματος, στη βελτίωση της προσβασιμότητας, στην αδυναμία λειτουργικής διασύνδεσής τους με τα υπόλοιπα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής και κατά συνέπεια στην απουσία αποτελεσματικής ένταξής τους στο τουριστικό προϊόν.


Ο κ. Καραγιάννης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του βουλευτή, ενημέρωσε τους επαγγελματίες της περιοχής σχετικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει από το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης (προετοιμασία πρόσκλησης χρηματοδότησης από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία) για τη χαρτογράφηση των αναγκών ανάδειξης και αξιοποίησης των ιαματικών πηγών, καθώς και την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο.


proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Ζητούμενο η αξιοποίηση των ιαματικών Λουτρών Κόνιτσας
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 5482486695732690783
Σχόλια
item