Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!
Αποθεώνουμε το ξενιτεμένο κορίτσι σε 15 φωτογραφίες.


Κάποιοι ήδη θα σκεφτούν την ατάκα «το κορίτσι της διπλανής πόρτας» με βασικό επιχείρημα το ρόλο της Βασούλας στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Και έρχομαι εγώ να ρωτήσω: Κύριοι, αλήθεια, τώρα αν είχατε γειτόνισσα την Ιωάννα την Τριανταφυλλίδου τι θα κάνατε;
Θα πέφτατε στις ρόδες του αυτοκινήτου της να γίνεται χαλί να σας πατήσει, εκείνη και τα 183 θεσπέσια εκατοστά της, ναι ή όχι;. Γιατί το ξέρω ότι σου λείπει η ξενιτεμένη ηθοποιός. Τόσο πολύ που νιώθεις έναν μικρό σφάχτη στην καρδιά.
Γιατί ο συνδυασμός γλυκύτητας, άνεσης, χιούμορ και κορμιού λαμπάδας σε αυτή τη γυναίκα αφήνει να χαζό. Τόσο στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις που κατάφεραν να ρίξουν τα τσιμένα του ελληνικού αστικού τοπίου (ιδιαίτερα σε κάποιες περισσότερο σέξι σκηνές της).
Όσο και μικρές ωραίες στιγμές της στο προσεγμένο Instagram που διατηρεί.
Πρόσφατα μάθαμε ότι τα καταφέρνει καλά στο Αμέρικα όπου έχει μεταναστεύσει πια. Θα παίξει λέει στην αμερικάνικη βερσιόν της σουηδικής κωμικής σειράς «Swedish Dicks» -ναι, μπράβο εξυπνάκια, ωραία τα αστεία που σκέφτηκες, τα συγχαρητήριά μου μικρέ εξάχρονε!
Την χαίρομαι την επιτυχίας της δε μπορώ να πω. Όμως προσεύχομαι για την επιστροφή της. Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!
Γιατί η «ψηλή» είναι από τα κορίτσια που δε θα με πείραζαν καθόλου να γκρινιάζουν όλη νύχτα μέσα στα αυτιά μου. Μέχρι να με βρει ήλιος το πρωί ευτυχισμένο. Αφού θα υπήρχε ΕΚΕΙΝΗ δίπλα μου. Καρδούλες, αστεράκια, mic drop και Μπαμπίνος is οut.

epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5421291551418926763
item