Θεσπρωτία: Ραγδαία αναπτύσσεται ο αθλητικός τουρισμός στη Θεσπρωτία... Θεσπρωτία: Ραγδαία αναπτύσσεται ο αθλητικός τουρισμός στη Θεσπρωτία... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Ραγδαία αναπτύσσεται ο αθλητικός τουρισμός στη Θεσπρωτία...

Θεσπρωτία: Ραγδαία αναπτύσσεται ο αθλητικός τουρισμός στη Θεσπρωτία...
Ραγδαία αναπτύσσεται ο αθλητικός τουρισμός στη Θεσπρωτία... Με συμμετοχές κολυμβητών από την Ηγουμενίτσα, αλλά και άλλες περιοχές της Ηπείρου, πραγματοποιήθηκαν  οι αγώνες «Open water races: κολυμβητικές διαδρομές 1, 3 και 5 χιλιομέτρων» στα Σύβοτα. 

Εξάλλου η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και ο Φορέας Διαχείρισης Στενών και Εκβολών ποταμών Αχέροντα και Καλαμά, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο, προσκαλούν τους φίλους του ποδήλατου, μικρούς και μεγάλους σε ποδηλατοδρομία την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 στην προστατευόμενη περιοχή του Δέλτα Καλαμά. 

2ο il Porto Triathlon 
Στο μεταξύ στις 8 Οκτωβρίου οργανώνεται το 2ο il Porto Triathlon στην Ηγουμενίτσα, που περιλαμβάνει κολύμβηση (750 μ.), ποδήλατο (20 χλμ.), τρέξιμο (5 χλμ).  Ο αγώνας θα ξεκινήσει με το αγώνισμα της κολύμβησης, που θα διεξαχθεί στο θαλάσσιο χώρο πίσω από το parking της Εκκλησίας, με την υποστήριξη πλωτών μέσων. 

Θα ακολουθήσει το αγώνισμα ποδηλάτου ( 20 km ), που θα ξεκινήσει από τον διαμορφωμένο χώρο, εγγύς του ΠΑΝΘΕΟΝ και θα διανυθούν 3.000 μέτρα εντός της πόλης στην παραλιακή ζώνη (Δυτική πλευρά προς το λιμάνι ) και εν συνέχεια 17.000 μέτρα που εμπεριέχει και την αναστροφή, στην παραλία Δρεπάνου – Μακρυγιαλίου, με ελεγχόμενη διαδρομή από την κυκλοφορία οχημάτων (ΕΛ.ΑΣ – Λιμενικό Σώμα & Εθελοντές ) και με ήπιες υψομετρικές διάφορες ( ανηφόρες, στο7ο km από την αφετηρία και στο 15km κατά την επιστροφή), με τις αντίστοιχες κατηφόρες, σε ασφάλτινο δρόμο. 

Ο αγώνας ολοκληρώνεται με το αγώνισμα του δρόμου,  που αρχίζει απο τη ζώνη αλλαγής, στο δρομάκι πίσω από το parking με κατεύθυνση ( Βόρεια πλευρά ) τα Πλατάνια, το ΤΕΙ και εν συνεχεία τον ποδηλατόδρομο με αναστροφή στα 2.500m, σε μια διαδρομή χωρίς υψομετρικές διαφορές. 

Ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο με αψίδα τερματισμού έμπροσθεν του ΠΑΝΘΕΟΝ. 

katoci.blogspot.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Ραγδαία αναπτύσσεται ο αθλητικός τουρισμός στη Θεσπρωτία...
Epirusblog Gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 778655838411415050
Σχόλια
item