Η Σόφη Πασχάλη μας υποδέχεται στο σπίτι της στην Γλυφάδα και μας συστήνει τον μπαμπά της! Πώς είναι να είσαι κόρη εργοστασιάρχη! Η Σόφη Πασχάλη μας υποδέχεται στο σπίτι της στην Γλυφάδα και μας συστήνει τον μπαμπά της! Πώς είναι να είσαι κόρη εργοστασιάρχη! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Σόφη Πασχάλη μας υποδέχεται στο σπίτι της στην Γλυφάδα και μας συστήνει τον μπαμπά της! Πώς είναι να είσαι κόρη εργοστασιάρχη!

Η Σόφη Πασχάλη μας υποδέχεται στο σπίτι της στην Γλυφάδα και μας συστήνει τον μπαμπά της! Πώς είναι να είσαι κόρη εργοστασιάρχη!
Η δηµοφιλής γυµνάστρια υποδέχεται το Youweekly.gr στο πατρικό της σπίτι στο κέντρο της Γλυφάδας και µας συστήνει για πρώτη φορά τον πατέρα της, Βαγγέλη. 
Έναν πραγµατικό gentleman και αθλητικό τύπο που εκτός από τερµατοφύλακας της Εθνικής Ελλάδος και του Απόλλωνα Αθηνών στα νεανικά του χρόνια ήταν και εκείνος που εµπνεύστηκε και τελικά παρήγαγε σε δικό του εργοστάσιο το περίφηµο και πεντανόστιµο βούτυρο Κερκύρας. 
Σήµερα µπαµπάς και κόρη, ανήµερα µάλιστα των γενεθλίων της Σόφης, ανοίγουν το βιβλίο των κοινών τους αναµνήσεων και θυµούνται φωτεινές αλλά και πιο δύσκολες στιγµές τους.
Ο πατέρας είναι η πρώτη αγάπη στη ζωή ενός κοριτσιού, ο πρώτος άντρας που θα της διδάξει πώς να αγαπάει αλλά και πώς να αγαπηθεί στο µέλλον. 
«Ένας ιδιαίτερος δεσµός», όπως παραδέχεται ο Βαγγέλης Πασχάλης, ο πατέρας της αγαπηµένης γυµνάστριας Yoga Σόφης που την περασµένη άνοιξη ξεχώρισε για τη µαχητικότητα, το ήθος αλλά και τις ηθικές αξίες που «κουβάλησε» µαζί µε άλλα πέντε προσωπικά αντικείµενα στη βαλίτσα που πήρε µαζί της στον Άγιο Δοµίνικο συµµετέχοντας σε ένα σκληρό reality επιβίωσης.
«Ήταν ίσως η πρώτη φορά που δοκιµάστηκα σε πραγµατικές δυσκολίες της ζωής», θα παραδεχτεί η ίδια κοιτώντας µε τα καστανά εκφραστικά της µάτια τον άνθρωπο εκείνο που µέχρι και σήµερα η αγκαλιά του είναι το καταφύγιο µέσα στο οποίο όλα τα προβλήµατα λύνονται.
Φαντάζοµαι ότι από µόνη της η ταµπέλα «κόρη εργοστασιάρχη» είναι περίεργο να τη διαχειριστείς και να κρατήσεις το παιδί σου προσγειωµένο.
Δεν χρειάστηκε να καταβάλω καµία προσπάθεια γιατί από µικρή ασχολείται µε τον αθλητισµό, γεγονός που έτσι κι αλλιώς σε βοηθάει να µην πάρουν τα µυαλά σου αέρα.
Σόφη: O µπαµπάς µου οφείλω να πω ότι είναι από τους πιο χαµηλών τόνων ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή µου. Θυµάµαι φίλους να τους λένε οι γονείς τους «κοίταξε πόσα πράγµατα έχουµε!». Ο δικός µου µού έλεγε πάντα «έχουµε πολύ λιγότερα» για να µην καβαλήσω το καλάµι.
Φαντάζοµαι ότι θα έχεις να θυµάσαι πολύ όµορφα παιδικά χρόνια…
Έχω µεγαλώσει πραγµατικά πολύ ωραία. Και πέρα από αυτό που σχολιάστηκε παραπάνω, τον τίτλο «κορίτσι µιας εύπορης οικογένειας» για το οποίο ούτε ντρέποµαι ούτε και κρύβω, το σηµαντικότερο όλων είναι ότι έχω µεγαλώσει µε δύο ανθρώπους που µου έδωσαν ηθική και αξίες. 
Δύο υπέροχοι γονείς που έχω άγχος αν θα τους µοιάσω στο ελάχιστο, που µε είχαν πάντα από κοντά χωρίς να µου βάζουν λουρί. Και αυτή η ελευθερία ήταν το καλύτερο εφόδιο για την πορεία της ζωής µου.
Υπήρχαν στιγµές που σκέφτηκες να δουλέψεις στο εργοστάσιο του πατέρα σου;
Το προσπάθησα κάποια στιγµή όταν ήµουν πολύ µικρή αλλά ήταν κάτι που δεν µε ικανοποιούσε. Για δύο χρόνια πάντως εργάστηκα στο τµήµα των παραγγελιών.
Youweekly.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Η Σόφη Πασχάλη μας υποδέχεται στο σπίτι της στην Γλυφάδα και μας συστήνει τον μπαμπά της! Πώς είναι να είσαι κόρη εργοστασιάρχη!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5875459337222840305
Σχόλια
item