Ο Σάκης Τανιμανιδής απαντά στα σχόλια ότι πουλάει τη σχέση του με τη Χριστίνα Μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανιδής απαντά στα σχόλια ότι πουλάει τη σχέση του με τη Χριστίνα Μπόμπα
Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι αναμφισβήτητα ένα πολύ όμορφο νέο ζευγάρι. Πολλοί, μάλιστα, αναρωτιούνται αν θα τους δούμε κάποια στιγμή σε ένα κοινό επαγγελματικό πρότζεκτ.
«Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά ποτέ μη λες ποτέ! Η αλήθεια είναι ότι το πάθος μου είναι οι ταξιδιωτικές εκπομπές, και μάλιστα θα κάνω σίγουρα μια τέτοια εκπομπή στα επόμενα χρόνια, μου το υπόσχομαι! 
Σε μια συζήτηση με τη Χρίστίνα, λοιπόν, μας πέρασε από το μυαλό πως θα είχε ενδιαφέρον να ταξιδεύει ένα ζευγάρι, η Χριστίνα και ο Σάκης, σε όλο τον κόσμο και σκηνοθετικά να βλέπουμε το ταξίδι μέσα από την οπτική γωνία ενός ζευγαριού. 
Αλλά παραμένει μια απλή σκέψη και δεν υπάρχει κάτι δρομολογημένο. Όμως είναι ωραίο που ο καθένας έχει το δικό του αντικείμενο και δεν τα μπλέκουμε», αναφέρει ο Σάκης Τανιμανίδης στο People και τη Σόνια Καζόνι.
Παρ’ όλα αυτά, στα social media ποστάρουν πολλές κοινές στιγμές τους. Έχει σκεφτεί πως κάποιος μπορεί να πει “Α, ο Τανιμανίδης πουλάει τη σχέση του”;. «Όχι. Ο τρόπος με τον οποίο κινούμαι στα social media και τη ζωή μου γενικότερα είναι να κάνω αυτό που έκανα πάντα χωρίς να αλλάζω. 
Όσοι ασχολούνται με τα social ανεβάζουν και μια φωτογραφία με τη μάνα, το σκύλο ή τη σχέση τους ή ό,τι άλλο θέλουν. Το ίδιο κάνω και εγώ, όπως έκανα και πριν ασχοληθώ με την τηλεόραση. Μάλιστα, η συχνότητα με την οποία ανεβάζω κοινές φωτογραφίες με τη Χριστίνα είναι πολύ λιγότερες από ένα μέσο ζευγάρι. 
Το γεγονός πως κάποια σάιτ κάτι θα γράψουν για μας και προβάλλουν τη συγκεκριμένη φωτογραφία δεν σημαίνει πως θέλω να εκθέσω τη σχέση μου. 
Αν κάποιος τώρα θεωρεί πως ο Σάκης πρέπει να αλλάξει και να σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες με το κορίτσι του και να κρύβει τη σχέση του ή ένας κακεντρεχής τύπος πει “A, αυτός πουλάει τη σχέση του”, αυτό εμένα δεν θα με επηρεάσει. 
Και θα σου πω και κάτι τελευταίο, που αποτελεί κομάτι της φιλοσοφίας που κινούμαι: Ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αποτύχεις είναι να προσπαθήσεις να κάνεις τους πάντες να σε γουστάρουν».
epirusblog.gr
5 of 5
Ο Σάκης Τανιμανιδής απαντά στα σχόλια ότι πουλάει τη σχέση του με τη Χριστίνα Μπόμπα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1409901005105881444
item