Σοκ: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του ο σχεδιαστής μόδας Λούης Γεράρδος

Σοκ: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του ο σχεδιαστής μόδας Λούης Γεράρδος

Οι γείτονες διαμαρτυρήθηκαν για την έντονη δυσοσμία και όταν οι Αρχές μπήκαν στο διαμέρισμα ανακάλυψαν νεκρό και σε προχωρημένη σήψη τον 77χρονο

Νεκρός και σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο διαμέρισμα του, 6ου ορόφου πολυκατοικίας όπου διέμενε, επί της οδού Διδύμου 14 στον Άγιο Παντελεήμονα ο 77χρονος γνωστός σχεδιαστής μόδας Λούης Γεράρδος.

Οι γείτονες διαμαρτυρήθηκαν για την έντονη δυσοσμία και όταν οι Αρχές μπήκαν στο διαμέρισμα ανακάλυψαν νεκρό και σε προχωρημένη σήψη τον 77χρονο.

Από την έρευνα και την αυτοψία αποκλείστηκε η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας και έτσι ο θάνατος του αποδίδεται σε αιφνίδια παθολογικά αίτια προ ημερών.

Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.


Ποιος ήταν ο Λούης Γεράρδος

Τα φώτα της διασημότητας είχαν σβήσει αρκετά χρόνια πριν για τον Λούη Γεράρδο όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει την υψηλή ραπτική και το χώρο της μόδας για την αγαπημένη του Φολέγανδρο.  Εκεί περνούσε τα καλοκαίρια του ενώ το χειμώνα έμενε στο διαμέρισμά του στο κέντρο της Αθήνας. Σε αυτό το διαμέρισμα βρέθηκε νεκρός και σε προχωρημένη σήψη, γυμνός στο κρεβάτι του.

Το όνομά του έγινε συνώνυμο του καλού γυναικείου ρούχου, αλλά και των κουστουμιών που φορούσαν οι διάσημοι ηθοποιοί της Ελλάδας σε θέατρα και ταινίες κυρίως τη δεκαετία του 1980, ενώ η φήμη του έφθασε και το εξωτερικό όταν η Σίντι Κρόφορντ ντύθηκε με δικές του δημιουργίες για να φωτογραφηθεί  για λογαριασμό του διάσημου Elegance.

Άνθρωπος ευγενικός, με χιούμορ, είχε αγαπήσει από μικρός το ύφασμα και για το λόγο αυτό δεν άργησε να ασχοληθεί με τη μόδα.

Δυστυχώς για τον 77χρονο σχεδιαστή η μοίρα ήθελε να πεθάνει μόνος και έρημος στο διαμέρισμά του στον Άγιο Παντελεήμονα.

Κανείς δεν τον είχε αναζητήσει κάτι παραπάνω από μήνα και όταν οι γείτονες παραπονέθηκαν για την έντονη δυσοσμία, οι Αρχές που μπήκαν στο διαμέρισμα βρέθηκαν μπροστά το νεκρό σώμα του 77χρονου.

Από το ατελιέ του στην οδό Σίνα είχαν περάσει σχεδόν όλες οι κοσμικές κυρίες της Αθήνας, που ήθελαν να φορέσουν τις δημιουργίες του που λανσάριζε με επιτυχία η Μιμή Ντενίση στο θέατρο. 

epirusblog.gr
5 of 5
Σοκ: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του ο σχεδιαστής μόδας Λούης Γεράρδος
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 2957952906880469387
item