Άρτα: Ψήφισμα για τον θάνατο του Νίκου Καραβασίλη...Από τον Μ/Φ Σύλλογο «Σκουφάς».

   Άρτα: Ψήφισμα για τον θάνατο του Νίκου Καραβασίλη...Από τον Μ/Φ Σύλλογο «Σκουφάς».
Έφυγε απ’ τη ζωή, ο γνωστός συγγραφέας Νίκος Καραβασίλης. Με πλούσια παρουσία στην κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης, διακρίθηκε για την αγάπη του στον πολιτισμό και στα γράμματα. 
Παράλληλα με την κύρια ενασχόληση του με το εμπόριο, υπηρέτησε τη λογοτεχνία, τη ποίηση με ιδιαίτερη ευαισθησία και απλότητα.
Εξέδωσε την ποιητική συλλογή «Ανθοί και Χίμαιρες», και τα διηγήματα «Χάθηκαν Αμνημόνευτοι», «Η τελευταία απαντοχή», «Στην ελπίδα και στην απόγνωση» «Ου...νταίσεις», «Προδομένη νοσταλγία» και τη νουβέλα «Μαντώ».
Μάλιστα ο Σύλλογος «Σκουφάς» με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Νίκου Καραβασίλη, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημειώνει: «Στην Άρτα σήμερα, 25η Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 μ.μ. συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτας ΣΚΟΥΦΑΣ, ύστερα από προφορική πρόσκληση του Προέδρου, με μοναδικό θέμα την έκδοση ψηφίσματος επί τω θανάτω του εκλεκτού μέλους του Δ.Σ. Νίκου Καραβασίλη. Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, το Δ.Σ. ομόφωνα αποφασίζει την έκδοση ψηφίσματος:
ΨΗΦΙΣΜΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μ/Φ Συλλόγου Άρτας «ΣΚΟΥΦΑΣ» συνήλθε σήμερα στις 25 Σεπτεμβρίου 2017 σε έκτακτη συνεδρίαση ύστερα από το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του εκλεκτού μέλους του Δ.Σ. Νίκου Καραβασίλη.
Το Δ.Σ. εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια και αποφασίζει ομόφωνα τα εξής:
-Να παρακολουθήσει σύσσωμο το Δ.Σ. την κηδεία του εκλιπόντος.
-Να εκφράσει τα συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.
-Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του εκλιπόντος. 
Ο Πρόεδρος: Νικόλαος Μπανταλούκας
Ο Γεν. Γραμματέας: Κων/νος Κωσταβασίλης 
Τα Μέλη: Βάγιας Χαρίλαος, Γούλας Βασίλειος, Κολιού – Κολιούλη Αγγελική, Κολιού Μάνθα – Μαρία, Κουτσούμπας Ιωάννης, Λιόντος Νικόλαος, Μπανιάς Κων/νος, Μπανταλούκα, Τράμπα Ελένη, Νικολάου Παναγιώτα, Πέτσα – Λαγοπάτη Ελένη, Σιώζου Παναγιώτα.
ixotisartas.gr

epirusblog.gr
5 of 5
   
Άρτα: Ψήφισμα για τον θάνατο του Νίκου Καραβασίλη...Από τον Μ/Φ Σύλλογο «Σκουφάς».
epirusblog.gr
5 of 5
   
Αρτα 150931752289779797
item