Μητσοτάκης: Είδε Καραμανλή θα συναντήσει και τον Σαμαρά Μητσοτάκης: Είδε Καραμανλή θα συναντήσει και τον Σαμαρά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μητσοτάκης: Είδε Καραμανλή θα συναντήσει και τον Σαμαρά

Μητσοτάκης: Είδε Καραμανλή θα συναντήσει και τον Σαμαρά
Διαδοχικές επαφές με τους πρώην πρωθυπουργούς ξεκίνησε ο πρόεδρος της ΝΔ ενόψει της ομιλίας του το Σάββατο το βράδυ στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο στα πλαίσια της ΔΕΘ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είδε το πρωί στο γραφείο του στην βουλή τον Κώστα Καραμανλή με τον οποίο συζήτησαν όλες τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του αναλύει τους άξονες των όσων θα πει στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο συμφώνησαν πως θα πρέπει να δοθεί ένα ξεκάθαρο στίγμα από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την διακυβέρνηση της χώρας και  για την μεταμνημονιακή Ελλάδα. 

Η συνάντηση η οποία δεν ανακοινώθηκε από καμία πλευρά, κράτησε περισσότερο από μία ώρα και έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Ο Κώστας Καραμανλής θα βρίσκεται από αύριο στην Θεσσαλονίκη και αναμένεται να έχει συναντήσεις με τοπικά στελέχη της Βορείου Ελλάδος και το Σάββατο θα δώσει το παρών στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πιθανότατα αύριο ή το αργότερο την Παρασκευή το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί και με τον Αντώνη Σαμαρά με τον οποίο άλλωστε έχει τακτική επικοινωνία και ανταλλάσσουν απόψεις για θέματα της επικαιρότητας. 

Epirusblog Gr
5 of 5
Μητσοτάκης: Είδε Καραμανλή θα συναντήσει και τον Σαμαρά
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 1049160238307754934
Σχόλια
item