Σάσα Σταμάτη: Σε ποιας γνωστής παρουσιάστριας την πρόταση είπε όχι;Σάσα Σταμάτη: Σε ποιας γνωστής παρουσιάστριας την πρόταση είπε όχι; Σάσα Σταμάτη: Σε ποιας γνωστής παρουσιάστριας την πρόταση είπε όχι;Σάσα Σταμάτη: Σε ποιας γνωστής παρουσιάστριας την πρόταση είπε όχι; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σάσα Σταμάτη: Σε ποιας γνωστής παρουσιάστριας την πρόταση είπε όχι;Σάσα Σταμάτη: Σε ποιας γνωστής παρουσιάστριας την πρόταση είπε όχι;

Σάσα Σταμάτη: Σε ποιας γνωστής παρουσιάστριας την πρόταση είπε όχι;

Εκτός Ant1 είναι πλέον η Σάσα Σταμάτη η οποία αποφάσισε πως πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα στην τηλεοπτική καριέρα της. 

Οι συζητήσεις για να κάνει κάτι δικό της στον κανάλι του Αμαρουσίου δεν ευδοκίμησαν και η γνωστή δημοσιογράφος ασχολείται αυτή την περίοδο εντατικά με τις συνεντέυξεις της στην εφημερίδα "Παραπολιτικά"

Πριν λίγο καιρό μάλιστα έκανε επιτυχία όταν ο βουλευτής Γιάννης Τραγάκης της ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την πολιτκή δίνοντας τη σκυτάλη στο γιο του, προκαλώντας αντιδράσεις.

Η Σάσα Σταμάτη σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, είπε όχι στην πρόταση που της έγινε από το ΣΚΑΪ, να συμμετέχει στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Η δημοσιογράφος, δέχθηκε πρόταση από την Άλκηστη Μαραγκουδάκη, την οποία όμως απέρριψε. 

Η πόρτα βέβαια του ΣΚΑΪ δεν έχει κλείσει για τη Σάσα μετά την συγκεκριμένη άρνηση και ίσως δεχθεί πρόταση για κάτι που να την ενδιαφέρει πραγματικά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η Σάσα δέχθηκε πρόταση και για την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ΑLPHA, κάτι που αρνήθηκε κατηγορηματικά αφού δεν θα ήθελε με τίποτα να είναι απέναντι στη Φαίη

 

Η Σάσα προς το παρόν δεν σκέφτεται να φύγει για Αμερική αλλά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και δεν αποκλείεται να το αποφασίσει αργότερα.

tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Σάσα Σταμάτη: Σε ποιας γνωστής παρουσιάστριας την πρόταση είπε όχι;Σάσα Σταμάτη: Σε ποιας γνωστής παρουσιάστριας την πρόταση είπε όχι;
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3989388534887161955
Σχόλια
item