Αγρια κόντρα Μπακογιάννη-Καμμένου στη Βουλή -«Είστε τσάμπα μάγκας»

Αγρια κόντρα Μπακογιάννη-Καμμένου στη Βουλή -«Είστε τσάμπα μάγκας»
Λίγο πριν το τέλος της πολύωρης συζήτησης  για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση του Νoor1 τα αίματα άναψαν μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη και του Πάνου Καμμένου.
Η αφορμή ήταν η ερώτηση του κ. Καμμένου από το βήμα της Βουλής εάν ο Ισίδωρος Κούβελος σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη. 
Η Ντορα  Μπακογιάννη ζήτησε το λόγο επί προσωπικού και χαρακτήρισε τον κ. Καμμένο «τζάμπα μάγκα» που από τη μία προκαλεί να γίνει προανακριτική επιτροπή και από την άλλη κρύβεται πίσω από τις φούστες του κ.Τσίπρα προκειμένου να μην ψηφιστεί η εξεταστική. 
Η φράση «πίσω από τις φούστες του Τσίπρα» προκάλεσε την έντονη αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα η κ. Μπακογιάννη να πει στη συνέχεια «εντάξει αφού σας ενοχλεί, πίσω από τα παντελόνια του κ. Τσίπρα». 
Όμως η κόντρα δεν έμεινε εκεί. Η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει με το Βαγγέλη Μαρινάκη λέγοντας πως είναι κουμπάρος της αφού την έχει παντρέψει και εκείνη έχει βαφτίσει τον γιο του συνέχισε όμως:
«Θυμάμαι καλά τις εξαιρετικές σχέσεις που είχατε εσείς με τον κ. Μαρινάκη τον επισκεπτόσασταν  συχνά στο γραφείο του και τώρα τελευταία που είχατε δυσκολίες στέλνατε και τη σύζυγό σας να τον επισκεφθεί.  Το ψέμα κ. Καμμένε, έχει κοντά ποδάρια αν δεν θέλετε να γίνετε  ρόμπα σηκωθείτε τώρα και πείτε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν την εξεταστική επιτροπή».
Στην κ. Μπακογιάννη απάντησε ο  υπουργός άμυνας λέγοντας ότι τον κ. Μαρινάκη τον συνάντησε μία φορά σε δεξίωση του Νικόλα Πατέρα κάποια Χριστούγεννα ,ενώ αρνήθηκε ότι η σύζυγός του τον είχε επισκεφθεί στο γραφείο του. 
Όμως ο κ. Καμμένος ανέβασε κι αυτός τους τόνους λέγοντας ότι το 1 εκατομμύριο το οποίο είχε βρεθεί στο πόθεν έσχες του συζύγου της κ. Μπακογιάννη έφυγε από ναυτιλιακή εταιρεία που συνεργάζεται με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και  έκλεισε με τη φράση «φέρτε πίσω τα κλεμμένα».
Για αυτό το θέμα το λόγο ξαναζητήσει  η κ. Μπακογιάννη κάνοντας λόγο για χυδαιότητα Καμμένου και ανέφερε πως για την υπόθεση του 1 εκατομμυρίου η  ίδια ζήτησε την άρση  ασυλίας της έγινε στη συνέχεια δίκη  και δικαιώθηκε πανηγυρικά και δεν πήγε η  υπόθεση στο αρχείο.  
Μάλιστα αίσθηση έκανε η αναφορά της κ. Μπακογιάννη για τις συνέπειες που είχε μετά το όχι στο Βουκουρέστι για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ . «Εμένα με έψαξαν μετά το Βουκουρέστι άνθρωποι σε  άλλο επίπεδο και δε μου βρήκαν τίποτα, οπότε αφήστε τα αυτά και τη λάσπη σε μένα κ. Καμμένε». 

epirusblog.gr
5 of 5
Αγρια κόντρα Μπακογιάννη-Καμμένου στη Βουλή -«Είστε τσάμπα μάγκας»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 4689831353920942718
item