Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει αν θα κάνει τελικά εκπομπή με την Ντορέττα Παπαδημητρίου Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει αν θα κάνει τελικά εκπομπή με την Ντορέττα Παπαδημητρίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει αν θα κάνει τελικά εκπομπή με την Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει αν θα κάνει τελικά εκπομπή με την Ντορέττα Παπαδημητρίου
Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε αν του πρόσφεραν χρήματα για τη διαφήμιση γαλακτοκομικού προϊόντος αλλά και αν του έχει γίνει πρόταση να κάνει εκπομπή με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.
Τελικά πήρε 230,000 ευρώ για διαφήμιση γαλακτοκομικού προϊόντος;
«Με τη συγκεκριμένη εταιρεία δεν έχουν γίνει επαφές. Πολλά έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί. Ακόμα και για το χρηματικό έπαθλο του Survivor, το οποίο θα μου καταβληθεί στο χρονικό διάστημα που έχει συμφωνηθεί. Δεν έχει καθυστερήσει. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν θα δεχτώ μια πρόταση με μοναδικό δέλεαρ την υψηλή αμοιβή, αλλά το πόσο καλά αισθάνομαι με αυτό που θα υποστηρίξω».
Θα κάνει εκπομπή με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στον ΣΚΑΪ και θα έχει ρόλο στο Survivor 2;
«Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση από τον ΣΚΑΪ ούτε για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου αλλά ούτε και για το Survivor. Την Ντορέττα τη γνώρισα φέτος το καλοκαίρι, που είχε έρθει με τους γιους της, την αδερφή της και τον κομμωτή Σπύρο Σαμοΐλη στη Σκιάθο. Μάλιστα, τους έκανα μαθήματα θαλάσσιου σκι. Ήταν απλοί και όμορφοι άνθρωποι.
Το ότι συμμετείχα σε ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ δεν σημαίνει πως έχω τις γνώσεις και το ταλέντο για να κάνω τα πάντα. Δεν δήλωσα συμμετοχή στο Survivor για να κάνω απαραίτητα καριέρα στην τηλεόραση, ούτε για να βοηθήσω οικονομικά τη μητέρα μου, όπως έχει αναπαραχθεί. Πήγα για να κερδίσω. Το είδα σαν μια πρόκληση. Δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά και τα κατάφερα. Πίστεψέ με, αν χρειαζόταν, τη μητέρα μου θα μπορούσα να τη στηρίξω οικονομικά και χωρίς να μπω στο παιχνίδι».

Epirusblog Gr
5 of 5
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει αν θα κάνει τελικά εκπομπή με την Ντορέττα Παπαδημητρίου
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5828332552896312782
Σχόλια
item