Γιάννενα: Η ΚΕΔΕ πάει Κόνιτσα για συνέδριο με θέμα τους ορεινούς Δήμους Γιάννενα: Η ΚΕΔΕ πάει Κόνιτσα για συνέδριο με θέμα τους ορεινούς Δήμους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Η ΚΕΔΕ πάει Κόνιτσα για συνέδριο με θέμα τους ορεινούς Δήμους

Γιάννενα: Η ΚΕΔΕ πάει Κόνιτσα για συνέδριο με θέμα τους ορεινούς Δήμους

Ένα μεγάλο γεγονός πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Κόνιτσα στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου. 

Πρόκειται για το θεματικό συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, που με την υποστήριξη της Επιτροπής Ορεινών Περιοχών θα διοργανωθεί στην αίθουσα του Δημαρχείου της Κόνιτσας. Θέμα του Συνεδρίου: «Πολιτικές για την ισότιμη συμμετοχή των ορεινών Δήμων στην αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της χώρας».

Εξειδικευμένοι ομιλητές σε τρεις συνεδρίες θα αναδείξουν τα προβλήματα των ορεινών Δήμων και θα προτείνουν λύσεις τους.


Οι τελικές προτάσεις θα σταλούν στις αρμόδιες αρχές με σκοπό να βρεθούν λύσεις ώστε οι ορεινοί Δήμοι να συμμετέχουν ισότιμα στην αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της χώρας.


Στο Συνέδριο αναμένεται να μετέχουν ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Σκουρλέτης, η Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ιωάννης Τσιρώνης,  ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γεώργιος Πατούλης, η αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη, η Πρόεδρος της Επιτροπής Ορεινών Περιοχών Αλεξάνδρα - Μαρίνα Σωτηριάδου, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου Ιωάννης Λώλος και πολλοί Δήμαρχοι από ολόκληρη την επικράτεια.


proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Η ΚΕΔΕ πάει Κόνιτσα για συνέδριο με θέμα τους ορεινούς Δήμους
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 2260765798284963349
Σχόλια
item