Θεσπρωτία: «Ρένα Κώτσιου»: Εγγραφές - κάλεσμα σε εθελοντές εκπαιδευτικούς στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Θεσπρωτία: «Ρένα Κώτσιου»: Εγγραφές - κάλεσμα σε εθελοντές εκπαιδευτικούς στο Κοινωνικό Φροντιστήριο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: «Ρένα Κώτσιου»: Εγγραφές - κάλεσμα σε εθελοντές εκπαιδευτικούς στο Κοινωνικό Φροντιστήριο


Θεσπρωτία: «Ρένα Κώτσιου»: Εγγραφές - κάλεσμα σε εθελοντές εκπαιδευτικούς στο Κοινωνικό Φροντιστήριο
Για 3η συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός και Κοινωνικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας «Ρένα Κώτσιου» θέτει σε λειτουργία το πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου προσφέροντας δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Κύριο κριτήριο ένταξης των ενδιαφερομένων στο πρόγραμμα είναι το οικογενειακό εισόδημα, ενώ λαμβάνονται υπόψη παράγοντες όπως η οικογενειακή κατάσταση, η ανεργία των γονέων, προβλήματα υγείας και αναπηρίες γονέων. 

Το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» έχει ως βασικούς στόχους τη μέγιστη δυνατή κατανόηση και εμπέδωση της σχολικής ύλης. τη βοήθεια σε εκπαιδευτικά θέματα για την άνοδο της επίδοσης καθώς και την ακαδημαϊκή επιτυχία των μαθητών.


Η παρεχόμενη εκπαιδευτική αρωγή παρέχεται αποκλειστικά και αφιλοκερδώς από εθελοντές εκπαιδευτικούς , που επιθυμούν να συνδράμουν στη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, για ορισμένο χρονικό διάστημα, χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.

Οι μαθητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για τη σχολική χρονιά 2017 - 2018. παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής, με υπογραφή γονέα ή κηδεμόνα, δηλώνοντας παράλληλα και τα μαθήματα που θέλουν να παρακολουθήσουν.

Οι εκπαιδευτικοί ή φοιτητές καθηγητικών σχολών οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά διδασκαλία στούς μαθητές του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» και να βοηθήσουν τους μαθητές που η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς τους δεν τους δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούν πρόσθετα μαθήματα σε κάποιο φροντιστήριο . μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του Συλλόγου.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Συλλόγου στεγάζεται σε αίθουσα της Πρώην Μαθητικής Εστίας του Δ. Ηγουμενίτσας.

Πληροφορίες: Τηλ. 2665022780, 6977592595

thespro.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Θεσπρωτία: «Ρένα Κώτσιου»: Εγγραφές - κάλεσμα σε εθελοντές εκπαιδευτικούς στο Κοινωνικό Φροντιστήριο
Epirusblog Gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 3649444944885155172
Σχόλια
item