Προσγειώθηκε στην Αθήνα η πρώτη απευθείας πτήση από Πεκίνο -Η Μπαζιάνα η πρώτη που αποβιβάστηκε [εικόνες] Προσγειώθηκε στην Αθήνα η πρώτη απευθείας πτήση από Πεκίνο -Η Μπαζιάνα η πρώτη που αποβιβάστηκε [εικόνες] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Προσγειώθηκε στην Αθήνα η πρώτη απευθείας πτήση από Πεκίνο -Η Μπαζιάνα η πρώτη που αποβιβάστηκε [εικόνες]

Η κ. Μπαζιάνα η πρώτη που αποβιβάστηκε από την απευθείας πτήση από το Πεκίνο
Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» προσγειώθηκε περίπου στις 8 π.μ. η πρώτη απευθείας πτήση από το Πεκίνο στην Αθήνα.
Η Περιστέρα Μπαζιάνα ήταν η πρώτη που αποβιβάστηκε από το Airbus 330-200 της Air China. Η σύντροφος του πρωθυπουργού ήταν ανάμεσα στους 200 επιβάτες, καθώς βρισκόταν στο Πεκίνο για εκδήλωση.
Οταν προσγειώθηκε το αεροσκάφος, η υποδοχή στο αεροδρόμιο έγινε με υδάτινη αψίδα. Εκεί βρέθηκαν ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης και ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης.
Το νέο δρομολόγιο της Air China θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα και εκτιμάται ότι θα δώσει ώθηση στον ελληνικό τουρισμό. Οι πτήσεις από το Πεκίνο θα αναχωρούν στις 2.30 και φθάνουν στην Αθήνα στις 8.15. Οι πτήσεις από την Αθήνα στις 14.15 και φθάνουν στο Πεκίνο στις 4.30 της επομένης.
Η κ. Μπαζιάνα αναγορεύθηκε σε επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Πεκίνου την περασμένη Τετάρτη, σε ειδική εκδήλωση στην κινεζική πρωτεύουσα, σύμφωνα με το ΑΠΕ. 
Κατά την τριήμερη επίσκεψή της έδωσε επιστημονική διάλεξη προς τους καθηγητές και τους φοιτητές του Πανεπιστημίου, είχε συναντήσεις με τον Πρύτανη και τη διοίκηση, τους καθηγητές και τους ερευνητές του Πανεπιστημίου, ενώ επισκέφθηκε εταιρείες μεταφοράς τεχνολογίας του Πανεπιστημίου.
Πηγή: iefimerida.gr 
Epirusblog Gr
5 of 5
Προσγειώθηκε στην Αθήνα η πρώτη απευθείας πτήση από Πεκίνο -Η Μπαζιάνα η πρώτη που αποβιβάστηκε [εικόνες]
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 6637073517715182492
Σχόλια
item