Πρέβεζα: Κάλεσμα στήριξης για τον μικρό Αλέξανδρο Πρέβεζα: Κάλεσμα στήριξης για τον μικρό Αλέξανδρο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Κάλεσμα στήριξης για τον μικρό Αλέξανδρο

Πρέβεζα: Κάλεσμα στήριξης για τον μικρό Αλέξανδρο
Το Σωματείο  Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας, καλεί τους εργαζόμενους και το λαό της Πρέβεζας  να εκφράσει έμπρακτα  την ολόπλευρη στήριξη και αλληλεγγύη στον μικρό Αλέξανδρο και την οικογένειά του στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, συμμετέχοντας στην εκδήλωση «Καραγκιόζης και παραμύθι ... για τον μικρό Αλέξανδρο».

Σε μια εποχή οπού η τεχνολογία και η ιατρική επιστήμη έχουν αυξημένες δυνατότητές να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα της υγειάς, είναι τραγικό να μην μπορεί κάποιος να θεραπευτεί εξαιτίας της έλλειψης οικονομικών πόρων .

Μεγάλες είναι οι ευθύνες της πολιτείας και των εκάστοτε αστικών κυβερνήσεων,

οι οποίες μέσα από ένα ανταποδοτικό σύστημα υγείας και πρόνοιας έχουν μετατρέψει τα νοσοκομεία σε επιχειρήσεις, κλείνοντας το μάτι σε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο.
Μόνη λύση είναι να δυναμώσει η αλληλεγγύη ανάμεσα σε όλους τους εργαζόμενους και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα που είναι αποδέκτες αυτής της πολιτικής, και να συνδεθεί με την καθημερινή πάλη για εργασιακά – συνταξιοδοτικά δικαιώματα , δωρεάν υγεία και πρόνοια για όλους  , για τη ζωή που μας αξίζει.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καραγκιόζης και Παραμύθι…για τον μικρό Αλέξανδρο.
Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας και  ο Πολιτιστικός ΣύλλογοςΚαραγκιόζη «ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ», σας προσκαλεί στην Εκδήλωση Κοινωνικής Αλληλεγγύης 
«για τον μικρόΑλέξανδρο» που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας (σε περίπτωση κακοκαιρίας στην αίθουσα ΟΑΣΗ) την Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη 2017 και ώρα 20:00.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 5
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Κάλεσμα στήριξης για τον μικρό Αλέξανδρο
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 8448718629714448623
Σχόλια
item