Πρέβεζα: Η Ταμπέλα μπήκε αλλά τα σκουπίδια αυξάνονται! Πρέβεζα: Η Ταμπέλα μπήκε αλλά τα σκουπίδια αυξάνονται! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Η Ταμπέλα μπήκε αλλά τα σκουπίδια αυξάνονται!

Πρέβεζα: Η Ταμπέλα μπήκε αλλά τα σκουπίδια αυξάνονται!
Ανεξέλεγκτη είναι πλέον η αυτοσχέδια χωματερή που έχει δημιουργηθεί στο αισθητικό δάσος της Αγίας Τριάδας στο Νεοχώρι Πρέβεζας. 

Το «βουνό» από σκουπίδια και από μπάζα μεγαλώνει κάθε μέρα και περισσότερο με αποτέλεσμα οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν να αυξάνονται όλο και περισσότερο.


Σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα το mypreveza.gr είχε κάνει ανάρτηση λίγες ημέρες πριν, την οποία φαίνεται πως διάβασαν οι αρμόδιοι στο Δήμο Πρέβεζας, αφού προχώρησαν στην τοποθέτηση ταμπέλας απαγόρευσης ρίψης μπάζων, που όπως φαίνεται δεν συγκίνησε κανέναν, αφού το φαινόμενο συνεχίζεται για τα καλά, στο κατά τα αλλά πανέμορφο αισθητικό δάσος της Αγίας Τριάδας.

Βέβαια το χρέος του Δήμου Πρέβεζας δεν «ξεπληρώνεται» με μια απλή τοποθέτηση ταμπέλας. Ο Δήμος θα πρέπει με τις κατάλληλες ενέργειες, να εντοπίσει εκείνους που με περίσσια αναισθησία πετούν τα σκουπίδια και τα μπάζα τους σε ένα από τα ομορφότερα δάση της Πρέβεζας, και να πράξει ότι αναλογεί σε αυτή την περίπτωση (αν δεν είναι και αυτός ανάμεσα σε αυτούς που βρομίζουν το αισθητικό δάσος της Αγίας Τριάδας)!

Όπως συνηθίζεται η συγκεκριμένη ταμπέλα μπαίνει, αφού έχει καθαριστεί το σημείο, εδώ δεν γνωρίζουμε αν ο Δήμος είχε απομακρύνει τα μπάζα και έβαλε την ταμπέλα μετά ή αν πολύ απλά άφησε εκεί τα σκουπίδια και έβαλε μόνο την ταμπέλα!

Αν πάντως το σημείο είχε καθαριστεί (κάτι για το οποίο αμφιβάλλουμε) και ξαναγέμισε περισσότερα σκουπίδια από πριν μέσα σε λίγες ώρες, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

mypreveza.gr


Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Η Ταμπέλα μπήκε αλλά τα σκουπίδια αυξάνονται!
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 5145158349471680440
Σχόλια
item