Γιάννενα: Ξεκινούν εργασίες για κόμβο Κατσικάς Γιάννενα: Ξεκινούν εργασίες για κόμβο Κατσικάς | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ξεκινούν εργασίες για κόμβο Κατσικάς

Γιάννενα: Ξεκινούν εργασίες για κόμβο Κατσικάς

Μετά τις μικρές παρεμβάσεις σε δρόμους της πόλης και στο οδικό δίκτυο των δημοτικών ενοτήτων ξεκινούν και τα έργα «μεσαίας κλίμακας» που έχει προγραμματίσει ο δήμος Ιωαννιτών, σε περιοχές όπου τέτοιου είδους υποδομές παρουσιάζουν ελλείψεις.

Μια απ’ αυτές είναι και η περιοχή του Κατσικά, όπου πρόκειται να κατασκευαστεί κόμβος στην κεντρική πλατεία, προκειμένου να γίνει ορθή ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Η σύμβαση του έργου «Kατασκευή κεντρικού κόμβου στη Δ.Κ. Κατσικά» προϋπολογισμού, κατά την μελέτη, 40.000 ευρώ με Φ.Π.Α υπογράφηκε τις προηγούμενες μέρες και οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική παρέμβαση που σηματοδοτεί την έναρξη έργων υποδομών μεσαίας κλίμακας σε όλο το δήμο. 

Προτεραιότητά μας είναι τα έργα που αφορούν άμεσα στην ασφάλεια των πολιτών στο οδικό δίκτυο, εντός και εκτός του αστικού ιστού. 

Δεν ξεχνάμε την καθημερινότητα, αλλά μαζί με αυτή προχωράμε και σε έργα που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια, αλλά δυστυχώς δεν προχώρησαν», αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας.

agon.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Ξεκινούν εργασίες για κόμβο Κατσικάς
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 4772661257139168742
Σχόλια
item